< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
IMEI kopyalamayı sona erdirecek düzenleme: 1 yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak! (13. sayfa)
-
-
tam bir akp'li gurbetçi yorumu :) devamıda "kurulu düzenimiz olmasa gelirizde... işte.... :)
-
Benim burada muhalif belediyesi var , alt yapısı olmayan cıkmaz sokağa asfalt döküyor ( 3.5 yıl sonra )
Yaklaşık 50 mt uzunluk 3 mt genislik bir alana 3 kez geldiler.
Kanalizasyon , yagmur suyu veya kaldırımı olmayan bir yer. Şikayet var diyor ama sokakta 3 ev var herkes habersiz :))
Bu sokak hep böyle , kaçak su çeken tankerler var , yol yine çökecek diyoruz ve emir böyle diyor. ( rant var yani , ne kadar asfalt o kadar para alacak )
+1 çöp kutusu koymadılar ve kar yağınca sokak 3/5 gün kapalı kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi de ben eski telefonlarımı atmıyorum yedek olarak tutuyorum mesela asıl telefonum bozulursa diye.
Bugüne kadar IMEI ne klonladım ne de klonlu IMEI kullandım. Benim telefonlarım niye yalan oluyor şimdi, saçmalık.
Her sene unutmayıp sim kartı bir hepsine takıp çalıştıracağız anlaşılan yoksa telefonlara güle güle.
-
Sosyal medya işte , ara ara denk geliyor alman ve abd ' liler.
Sonra dan almanya ' ya giden dersimli boyalı saçlı bir abla var baya kafa ve komik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 19 Ekim 2022; 14:33:25 >
Para kaynağı olunca ve hiç bir hizmet sunmadan buna ulaşma imkanı olunca olan bize oluyor.
İMEİ kayıt ( galiba azerbaycan da çok ufak bir rakama var ) sadece biz de var diye biliyorum. Ücretsiz yada 10 TL den buraya kadar geldi.
Hazineye su gibi para akıyor , vazgecmezler. Hiç bir yatırım yapmadan hem de.
Hükümet kanun çıkaracak ve mahkemeden dönecek
-
AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan...
Keşke herkes oy verdiği parti ile yönetilse. Ben bu vekillerin oyuncağı olmamalıydım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim bura da 82. il olmaya aday Gebze oluyor.
akepeli belediye 1 metre asfalt yol yapmaktan aciz.
özellikle organizeye bağlantısı olan tüm yollarda çukurdan kaçacağız derken çekirgeye döndük resmen.
-
Onu anladım, düzenleme tamamıyla saçmalık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yedek telefonlar ne olacak? Kenarda 2-3 tane telefon var
-
güneydoğudan 6k lık telefonu 3k ya alabiliyorsunuz. Adamlar bunun önüne nasıl geçerizin peşinde. imei kaydı kaç milyar oldu bilmiyorum ama o kadar parayı kayıda vereceğime ikinci el tuşlu telefon vs alır onun imei'sini kopyalarım.
Asıl sorgulanması gereken şey 3k'lık telefon neden 6k?
Bu yasa onaylanmaz, onaylansa bile işe yaramaz. Kayıtsız telefon kullanmak hakkımdır, daha önceki telefonumun imei'si kaydedilirken para ödendi sonuçta. Neden bir daha para vereyim?
-
Yaziklar olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bütün kanunları zenginler çıkarıyor. pardon zenginler için çıkarılıyor. sen taksitle telefon satımını kapat sonra operatörlere fatura üzerine taksitle satış imkanı ver. bu kanun teklifi de operatörler daha fazla telefon satsınlar, daha fazla insanları kazıklasınlar diye yapılmıştır..............fakirler için çıkarılan kanun göremezsiniz.................... yaşasın zenginler................ölsün fakirler.
-
Belki birçoğunuzun gözden kaçırdığı bir sebep daha var. Mobisad başkanı yenilenmiş telefon işi yapıyor. Yakın zamanda E....y adlı firma da yenilenmiş telefon merkezi açtı. Bu firmalar şuan ikinci el piyasasında bulunan büyük pastanın ve evlerde atıl durumda bulunan iphone 6-7 gibi telefonların farkındalar. Kaçak telefonu engelleme gibi iyi niyetle atılmış bir adımın arkasında burdan doğacak çıkarla çok büyük paralar kazanacaklar.
-
250 TL karşılığında imei atılmış telefonlara af gelecek haberi vardı 2019'da. Olay şimdi buraya mu verildi
Yedekte birden fazla eski cihaz var. Mevcut cihaz bozulursa planda eskisine geçeceğiz. Bu bildiğin zorbalık.
-
1 cep telefonunun et kalınlığı 8mm olsa,
10 tanesini üst üste koysak 8cm,
50 tanesi 40cm,
500 tanesi 4 metre.
2019 toplam cep satış rakamı 10 milyon 600 bin
2020 toplam cep satış rakamı 10 milyon 500 bin
2022 toplam cep satış rakamı 10 milyon olsa
500 > 4
10m > X
içten dıştan çarpım= 80.000m
80 km
-
"kararsızlar" kime oy vermeyeceğinize artık karar vermişsinizdir diye umuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X