Şimdi Ara

IMEI kopyalamayı sona erdirecek düzenleme: 1 yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
2
Favori
22.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor seçim yaklaşıyor seçmene oynamak yerine hala zıt gidiyolar gerçi seçmene oynasalar bile millet yemez artık bu saatten sonra.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha çok vergi daha çok vergi ve daha çok vergi. Çünkü doyması gerekenler var. Imei, yurtdışından telefon getirme, kullanma işlerinden pek anlamam ama vatandaşın yurtdışıyla bağının kesilmesine her türlü karşıyım. Böyle bir olay yok. 3 binlik cihaza 10 bin lira vermek zorunda mıyız kardeşim ? Kaldır vergiyi millet bıraksın bu kaçak göçek işleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Hocam LG7'lere (sd 845) imei atılamıyor.Genel olarak da Snapragon işlemcili cihazlar sıkıntılı...Çoğu arka kapağı sökülüp, ana karta direnç eklenerek klonlanıyor

• ByÇINAR kullanıcısına yanıt

Telefon sahibi izin verirse başkası (tek bir kayıtlı numara-hat olmak üzere) kullanabilir.Öyle bir telefonu da kim alsın? Adam sana satar, sonra kullanıcıyı e devlet üzerinden değiştirir

• Mantıken düşündüğünde aslında bu da pek çözüm değil.yurtdısı cihazlar genelde çift sim ve bu cihazlar tek sime ülkemizde 4ay kullanım süresi veriyor her yıl.Çift sim 8 ay eder. Bunsüre bazen 10 aya hatta kapanmayanda oluyormuş yazılanlara göre,kapansada 4ay bir şekilde halledilir gerek 2. bir telefon gibi.
    Aslında bu işlerle uğraşılacağına vergilendirme yenilense çok daha iyi olacak piyasada ne kaçak ne başka birşey kalır.

• Ben yurt dışındayım, diyelimki 13 ay sonra tekrar aynı telefon ile geldim kullanamayacak mıyım? Nasıl bir saçma düzenleme bu.

• Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
    Lg hepsi var bende,

Lg g7 TR kullanıyorum. SD 650 YD redmi note 3 pro var sıfır hatta.

Note5 pro ve note 6 pro dan sonra bunlar cift imei kapandi.

Yeni cihaz , tek imei atilan cihaz pek almiyorum zaten.

İmei atilmis lg flex2 bile var bende ;)

• Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya kim alır,diyelim ki öyle bir samsung iphone aldım üst sekment ,tamam ilk alıcı kayıt ettirdi sonra ben sıkıldım yada başka cihaz almak istedim ben satarken ne yapıcam 3. Kişiye..
    O şekil cihaz sıkıntılı hocam.En güzeli vergiler düzenlenecek atıyorum 1 kişiye yılda 1 kez sıfır cihazda bilmem ne kadar vergi gibi yada 2 senede bir gibi.
    Yada ben vergili sıfır cihazda almak hakkım olmalı garantiyle falan uğraşmadan.
    Zaten bunlar düzelirse kimse kaçak cihaza yönelmez.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    TR faturalı ? YD yasal kayıtlı ?

Kanun henüz belli değil.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Snapdragon'un eski modellerine daha kolay imei atılıyordu zaten.Sonradan bunun suistimal edildiğini farkedip zorlaştırdılar sanırım.Yeni modellerinde de Xiaomi'nin çoğu modeline atılabiliyor.İmei konusunda hâlâ Mediatek önde...Pek sıkıntı çıkartmıyor

• Yinede çok saçma. Parasını vergisini ödediğim ikinci telefonumu 1 yıl açmazsam kapanacak mı yani.

Hocam faturan varsa herşekilde açtırırsın.Birde yasada diyor en son sim tekrar takılırsa aktif olur diye...Burdaki simde açık değil.numaramı yoksa simin kendisimi.atıyorum oparatör değiştik ne olacak ?mevcut simse simin seri numarası değişecek numara aynı kalsa bile ve btk sistemi tanımıycak vs.
    Aslına bakarsan buda çözüm değil ,ekranı kırık ama şebeke alan cihaz imei atarlar yine imei yazarlar.
    Zaren suan eski mobil verisi olmayan cihaz imei atan cihazlara klonlama mesajı gönderip şebekeyi kesiyorlar.

• Ceza evine girdi 2 sene yattı dışarıda kimsesi yok ne olacak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 yıl çok komik çok kısa.

Kullanırsın ama faturan ile devlet babaya basvuracaksin

• IMEI kopyalamayı sona erdirecek düzenleme: 1 yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak!

anladım, toptan teşekkürler bilgi için... IMEI kopyalamayı sona erdirecek düzenleme: 1 yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak! 

bir nevi galerideki 0 araba ve plaka takılıp tekrar sökülmüş(hoş öyle bir şey olamaz da, plaka satılmadıkça) mantığı gibi bir şey sanırım...

tek fark arabayı kimse iptal edemiyor... IMEI kopyalamayı sona erdirecek düzenleme: 1 yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak! 

• tr de çalışan yurtdışı hat varmı aceba kendi vatanımızdan soguttular

• Serguder1988 kullanıcısına yanıt
    Bir çok kişi çocuğu için yada yedek telefon için telefonlarını evde tutuyor..
    Fatura yoksa eğer yılda en az 1 2 kere sim takıp çıkarmak lazım ki listeden düşmesin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.