Şimdi Ara

İmei numarası sıfırlandı yardım ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
3
Favori
47.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolkan60

benim cihaz 2.3.5 geldi imei yedeklemek için hafıza kartını taktım ama gene takıldı mavi ekran cıktı. imeiyi alamadan silindi gene

dün değişim için gönderdim.

Ilk kez mi gönderiyorsunuz servise? Sonuca göre beni de bilgilendirebilir misiniz?
  • İMEİ Yedeğini aldıkta noldu ? 2.2.1de imei yedeğini aldım sonra 2.3.5 kurdum imei sıfırlandı ve root olamadım bi türlü sonra bi sekilde root oldum 5irom programını açtım geri yükle dedim geri yüklendi ama imei halen sıfır olarak gözüküyor ? söve söve 2.2.1 e geri döndüm ve orda zroot ile root oldum sonra 5irom programıyla imei geri yüklendi şuan sorun yok . ama her defasında 2.3.5 yüklediğimde imei sıfırlanıyor ve 5irom programı orda bi işe yaramıyor !!! bunu nasıl aşabiliriz 2.2.1 e imei yedekleyip 2.3.5 e nasıl çalıstırırız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

İMEİ Yedeğini aldıkta noldu ? 2.2.1de imei yedeğini aldım sonra 2.3.5 kurdum imei sıfırlandı ve root olamadım bi türlü sonra bi sekilde root oldum 5irom programını açtım geri yükle dedim geri yüklendi ama imei halen sıfır olarak gözüküyor ? söve söve 2.2.1 e geri döndüm ve orda zroot ile root oldum sonra 5irom programıyla imei geri yüklendi şuan sorun yok . ama her defasında 2.3.5 yüklediğimde imei sıfırlanıyor ve 5irom programı orda bi işe yaramıyor !!! bunu nasıl aşabiliriz 2.2.1 e imei yedekleyip 2.3.5 e nasıl çalıstırırız ??

2.3.5 te iken İMEİ i geri yükleyince yine aynı programdaki restart seceneginden restart yapın telefon acılınca İMEİ geri yüklenmiş olucaktır....
  • arkadaşlar çözüldümü bu imei sorunu

servis çözüyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

arkadaşlar çözüldümü bu imei sorunu

servis çözüyormu

Orjinal sürüm yüklendiğinde bazen kendiliğinden geliyor.
    Yedek aldıysanız mesele yok, aksi halde tekrar gelme garantisi de yok.
    Orjinale döndüğünüz halde imei gelmiyorsa servis çözüyor demişlerdi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

servis çözüyormu

anladım ben bu cihazı almayı düşünüyordumda o yüzden merak ettim teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

servis çözüyormu

Dakika bir gol bir, dün akşam üstü 2. el kadiköy'den Ideos satın aldım. Üstünde 2.3.5 vardı, ekran çok hassastı orjinal sürüme döneyim dedim. Tembellikten IMEI yedeklemedim , telefon orjinal roma döndü ve imei gitti. Bugün Kozyatağı KVK'ya servise bıraktım. Bakalım ne olacak, 350TL mi isteyecekler, yoksa imei'yi atıp geri mi verecekler , sonucu paylaşırım.
    Bu arada Huawei'de çalışan arkadaşım var, ona ulaşmaya çalışıp sorunu anlatacağım, kaynağından bir cevap alabilecekmiyim ????

• ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM TEL BUGÜN GELDİ GARANTİDEN İMEİ YAZMIŞLAR TEKRAR, 2.3 E GÜNCELLEMİŞLER. SONRADAN FARKETTİM Kİ TELEFON ARAMA YAPIYOR GELEN ARAMAYADA CEVAP VERİYOR SMS ATIYOR AMA SMS GeLMiYoR. ARKADAŞIMIN TELİNDEN KENDİME MESAJ ATTIĞIMDA İLETİM RAPORU FALAN GELMİYOR. LÜTFEN YARDIM EDİN 1 AY TELEFONDAN AYRI KALDIM ŞİMDİ TEKRAR GÖNDERMEYE ELİM VARMIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco_e_666

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM TEL BUGÜN GELDİ GARANTİDEN İMEİ YAZMIŞLAR TEKRAR, 2.3 E GÜNCELLEMİŞLER. SONRADAN FARKETTİM Kİ TELEFON ARAMA YAPIYOR GELEN ARAMAYADA CEVAP VERİYOR SMS ATIYOR AMA SMS GeLMiYoR. ARKADAŞIMIN TELİNDEN KENDİME MESAJ ATTIĞIMDA İLETİM RAPORU FALAN GELMİYOR. LÜTFEN YARDIM EDİN 1 AY TELEFONDAN AYRI KALDIM ŞİMDİ TEKRAR GÖNDERMEYE ELİM VARMIYOR

ONUN İMEİ'LE ALAKASI YOK FARKLI BİR DURUM ANAKONUSUNDA ÇÖZÜLMÜŞTÜ SANIRIM ORAYA BAK BU ARADA CAPSLOCK'UN AÇIK KALMIŞ.
  • benim imei ikinci kez silinmişdi. aradılar görüştük sadece türkiyede 2 cihazda 2.kez silinmiş

biriside benim ki

huawei yazamıyormuş imeiyi cihaza ,anakart değişimi yada cihaz değişimi yapılacak dedi madur kalmayacaksınız dediler

22. işgünü oldu ben müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum 15 - 20 dk beklemekten bıktım kol gibi fatura gelecek valla

hafta içi bekliycem hala ses çıkmadı, tüketici haklarına şikayet edeceğim.

bundan sonra garantili cihazda almam. garantili aldıkda ne oldu yapamıyorlar birde bekletiliyoruz terbiyesizliğin büyüğünü yapıyorlar.
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat_resat -- 7 Haziran 2012; 21:40:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resat_resat

burda ama yalancı adam var hani imei 350 tl yapılıyormuş tlfnumu 100 tl saatım adam diyarbakır kvk gönderdi para vermeden 2 günde yaptılar zarar ettim 350 tl isityor diyen adamın alllah belasını versin

Kimse sana telefonunu sat demedi bu bir. Telefonu ucretsiz yaptiranlar bas bas bagirmis onceki sayfalarda kutlama yaparcasina sevinmisler gozun nereye bakiyo senin bu iki. oh iyi olmus sen zaten akilli telefon kullanabilecek zekaya sahip degilmissin buda üç.

• Sabrın sonu selamettir,

Bazı kişilerden 350 lira istenmiş olabilir, şansını deneseydin keşke. 100 lira bence çok az olmuş, en kötü tablet bile 179 lira, ondada Navigasyon yok.
  • quote:

burda ama yalancı adam var hani imei 350 tl yapılıyormuş tlfnumu 100 tl saatım adam diyarbakır kvk gönderdi para vermeden 2 günde yaptılar zarar ettim 350 tl isityor diyen adamın alllah belasını versin

satmadan once konuyu okuyaydin o zaman.

Okumadigin icin onceden 350 liraya tamir edildigini, huawei'in kvkya cikismasi sonucu artik ucretsiz onarildigini bilirdin.

Ohh iyi olmus.

• quote:

Dostum benim başıma böyle birşey gelmemesine rağmen ben bile konunun tamamını okudum süreklide takip ederim yeni mesajları.Burda kendi kafana bela okumalısın çünkü milletten çok yüksek fiyatlar istediler önceden.Daha sonra Huawei hatasını kabul etti ve ücretsiz tamir edilmeye başladı telefonlar.
  • Vurmayın öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

satmadan once konuyu okuyaydin o zaman.

Okumadigin icin onceden 350 liraya tamir edildigini, huawei'in kvkya cikismasi sonucu artik ucretsiz onarildigini bilirdin.

Ohh iyi olmus.

• Milletin parası çok...Biz bir ay boşunamı uğraştık, her gün sabah kalkıp Sinan KUŞ'u aramaktan Huawei Türkiyedeki görevliler ismimle hitap ediyordu...Adamlar her gün bizden en az 100 tane mail okuyordu...Kardeş kusura bakma ama sana müstehakmış....

''K'' için teşekkür ederim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 10 Şubat 2012; 14:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Milletin parası çok...Biz bir ay boşunamı uğraştık, her gün sabah kalkıp Sinan KUŞ'u aramaktan Huawei Türkiyedeki görevliler ismimle hitap ediyordu...Adamlar her gün bizden en az 100 tane mail okuyordu...Kardeş kusura bakma ama sana müstehapmış....

Müstehak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

2 hafta içinde bu sorunu çözmessem ne olim :)

çok fazla fikir var şu an aklımda

çin malı android telefonlara adamlar istediği imei numarasını yazıyorlar
    kendi imeimizi yazdırıp imeibackup programı ile alıp kendi telefonumuza bastırabiliriz.....

sorun şu bu işi yapacak bir yer bilen var mı ?

hocam bu işi ben bizzat yaptırdım. bahçelievler de oturuyosunuz sanırsam. şirinevler meydanda köprüden aşağı inince dümdüz devam edin sol taraftan (yıkılan yapı kredi tarafında) orda bi eczane var onuda az geçince pasaj tarzı bi yer var alt kata inin ordaki tunç elektronik bu işi yapıyor bizzat yaptırdım (ideos x5'in imei için değil başka bi imei olayı vardıda)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.