Bildirim
iMessage hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konu dışı olacak da imessage ı nasıl kullanıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarayıcıdan kullanmanız mümkün değil ancak birden fazla cihazda kullanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinss
Tarayıcıdan kullanmanız mümkün değil ancak birden fazla cihazda kullanabilirsiniz.
iki cihazada eşzamanlı olarak gelir dimi o zaman hocam mesajlar?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Gelen ve giden mesajlarınızı tüm cihazlarınızda görebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: poseidon_TR
Konu dışı olacak da imessage ı nasıl kullanıyoruz?
Ayarlar-Mesajlar imessage acik yapin. Apple id ile giris yapin. Normal mesajlar kismindan mail adresi ile konismaya baslayin.
son bir sorum olacak iphonumdaki imessage id ile ipadimdeki id yi eşleştirdim fakat eski mesajlarımı göremiyorum neden acaba eşzamanlama yok mu?
uppp
quote:
Orijinalden alıntı: xLSee
son bir sorum olacak iphonumdaki imessage id ile ipadimdeki id yi eşleştirdim fakat eski mesajlarımı göremiyorum neden acaba eşzamanlama yok mu?
Eski mesajları eşzamanlamıyor diye biliyorum.... -
quote:
Orijinalden alıntı: Vapors
quote:
Orijinalden alıntı: xLSee
Eski mesajları eşzamanlamıyor diye biliyorum....
hadi ya bu kötüymüş o zaman neyse sorunsuz çalışsında bundan sonra tek isteğim bu
tek id ile aynı anda iPad , iPhone , iPod ve Mac ile birlikte iMessage ı kullanabilirsin:) -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk777
tek id ile aynı anda iPad , iPhone , iPod ve Mac ile birlikte iMessage ı kullanabilirsin:)
cevap için teşekkürler hocam fakat iphone da mesaj yolladığım zaman ipadim de o mesaj gözükmüyor imessage ikisinde de aynı id ama AppStore icloud hesapları farklı ondan olabilir mi?
Ayarlar-Mesajlar.gonder ve al bölümünde mail adreslerinide ek olarak işaretle iki cihazda da ;)
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk777
Ayarlar-Mesajlar.gonder ve al bölümünde mail adreslerinide ek olarak işaretle iki cihazda da ;)
dediğiniz şekilde yaptım hocam fakat iphoneda mesela mesaj atıyorum ipad de mesaj atmıştım gibi görünmüyor sizde de böyle oluyor mu? yani benim istediğim herşeyde ikisi eşzamanlı olsun
acaba dns ile alakalı olabilir mi arkadaşlar? yada ben sadece imessage aktifleştiriyotum aynı hesapla FaceTime felanda açmam mı gerek?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X