Bildirim
imessage sorunu!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayarlardaki mesajlar bolumunden imessage aktif et -
ben de yapamadım ya bi türlü aktive olmuyor.
forumda bi arkadaş bi konuda imessage özelliği her açılıp kapanışta operatör bi mesaj parası alıyo demişti. telde kontur yok, ondan mı olmuyor acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: tntntn
forumda bi arkadaş bi konuda imessage özelliği her açılıp kapanışta operatör bi mesaj parası alıyo demişti. telde kontur yok, ondan mı olmuyor acaba?
Kuvvetle muhtemel -
75 kuruş alıyor evet -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
forumda bi arkadaş bi konuda imessage özelliği her açılıp kapanışta operatör bi mesaj parası alıyo demişti. telde kontur yok, ondan mı olmuyor acaba?
Kuvvetle muhtemel
açılıp kapanmasından kastınız nedir? iMessage her zaman aktif konumda bende. Ayarlarda "iMessage kullılmadığında SMS olarak gönder. Operatörün mesajlaşma tarifeleri uygulanabilir" uyarısı kapalı ama bende her zaman.. -
quote:
Orijinalden alıntı: andruil
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Kuvvetle muhtemel
açılıp kapanmasından kastınız nedir? iMessage her zaman aktif konumda bende. Ayarlarda "iMessage kullılmadığında SMS olarak gönder. Operatörün mesajlaşma tarifeleri uygulanabilir" uyarısı kapalı ama bende her zaman..
her zaman aktifse sorun yok da işte deatkif duruma getirip tekrar aktif edersen para alıomuş. ben teli yeni aldıgım için aktif duruma getiremedim.
bi aktif etsem bi daha ellemem zaten
-
quote:
Orijinalden alıntı: nothingalex
2 milyarlık telefonunuz var içinde 75 kuruşunuz yok ilginç.
Ingiltere'deyim ve 2 ayrı hat aldım biri sadece internete girebiliyo biri de sadece konuşma yapabiliyo. iphonenun da sim deliği küçük oldugu için kartı kestirmek gerekiyo. internete girebilenini kestirdim ben de.
ikna olmuşunuzdur inşallah. -
quote:
Faturali hattan her defasinda hatti çıkartıp taktiginda aliyor yalniz. -
quote:
quote:
Ingiltere'deyim ve 2 ayrı hat aldım biri sadece internete girebiliyo biri de sadece konuşma yapabiliyo. iphonenun da sim deliği küçük oldugu için kartı kestirmek gerekiyo. internete girebilenini kestirdim ben de.
ikna olmuşunuzdur inşallah.
Diğerinide kestirebilirsiniz. Ondan sonra normal sim boyutuna dönüştüren şeyler var. Adını unuttum. Bildiğin simkart şeklinde. Ortasına micro sim'i (kesileni) koyuyorsun, diğer telefonlardada kullanabiliyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
quote:
ikna olmuşunuzdur inşallah.
Diğerinide kestirebilirsiniz. Ondan sonra normal sim boyutuna dönüştüren şeyler var. Adını unuttum. Bildiğin simkart şeklinde. Ortasına micro sim'i (kesileni) koyuyorsun, diğer telefonlardada kullanabiliyorsun.
O kadar ugrasamicam artik hocam haftaya donuyorum zaten. Turkcell takinca calisir artik
-
quote:
olamaz mı? çok alakasız bir şey söylemişsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: engin9103
quote:
olamaz mı? çok alakasız bir şey söylemişsiniz.
+1 -
quote:
quote:
olabilir tabii... ama "ayranı yok içmeye, atla gider s..maya" diyoruz biz buna... -
quote:
Orijinalden alıntı: DoomBringér
quote:
quote:
olabilir tabii... ama "ayranı yok içmeye, atla gider s..maya" diyoruz biz buna...
ya da; kontör almaya vakti olamamış, durumu kalmamış, o ay çok para harcamış diyoruz biz buna büyük resmi görebilenler olarak.. Her iphone yahut benzeri pahalı cihazlar kullananları sürekli bir büyük gelire sahip olarak düşünmeyin.Belki babasının annesinin hattı üzerinde kontratlı olarak alındı zira o paketler çok konuşanlar için çok avantajlı. Tabii ki ilk düşünüldüğünde 2000 tl'lik cihaz kullanıyorsa "tıkırı yerindedir" yakıştırması yapmak kaçınılmaz ama yine de her şey göründüğü gibi olmayabilir
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DoomBringér
quote:
quote:
olabilir tabii... ama "ayranı yok içmeye, atla gider s..maya" diyoruz biz buna...
ya da; kontör almaya vakti olamamış, durumu kalmamış, o ay çok para harcamış diyoruz biz buna büyük resmi görebilenler olarak.. Her iphone yahut benzeri pahalı cihazlar kullananları sürekli bir büyük gelire sahip olarak düşünmeyin.Belki babasının annesinin hattı üzerinde kontratlı olarak alındı zira o paketler çok konuşanlar için çok avantajlı. Tabii ki ilk düşünüldüğünde 2000 tl'lik cihaz kullanıyorsa "tıkırı yerindedir" yakıştırması yapmak kaçınılmaz ama yine de her şey göründüğü gibi olmayabilir
iphone alanların kontoru hiç bitmez gibi bi algı var herhalde..
-
bu arada çok ilginç. imessage açamadım dediğim gibi kontor yok diye ama şu an arkadaşımla denedik ve gayet de kullanabiliyoruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X