Şimdi Ara

iMessage sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki taraf da internete bağlıyken normal sorunsuz şekilde kullanıyoruz buton maviye dönüyor eyvallah. Ama problem şu ki karşı taraf internete bağlı değilken ve ben bağlıyken de (tam tersi de geçerli) buton bazen mavi oluyor ve iMessage olarak gönderiyor. Mesaj ulaşmıyor karşı taraf nete bağlı olmadığı için haliyle, ancak nete bağlandığı zaman ulaşıyor. Bu durum neden kaynaklanıyor normal bir şey mi ?

• cevap sorunun içinde gizli gibi geldi bana
  • Whatsapp internet olmadan kullanılıyor vayy beee devrim oparatörler battı o zaman
  • Beyler biraz ironi yapalim dedik bizde biliyoruz internet gerekli ama smiley koymayinca ciddiye aliniyormus mesaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye şimdi karşınızdakini 12 yaşında interneti ve smartphoneların kullanımını yazılımını bilmeyen ilkokul öğrencisi gibi muhatap alıp dalga geçercesine cevaplar veriyorsunuz ki ? Bu mu sizin insan olarak geldiğiniz nokta ? Kızılötesiyle olurmuş da Whatsapp netsiz kullanılıyormuş devrimmiş de. Tamam hepiniz komedyensiniz he diyelim de susun yeter ki. Siz çok akıllısınız herşeyi biliyorsunuz başka herkes salak zaten. Ben de farkındayım bunun olmasının normal olmadığının, ama iki taraf da internete bağlıyken çıkması gereken mavi butonun bir taraf internete bağlı olmamasına rağmen çıkması ANORMAL ve ben de bu konuda durumu anlatarak sizden yardım istedim. İstediğime de pişman oldum bu kadar basit ve hafif karakterde cevaplar alacağımı bilseydim hiç açmazdım konuyu zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Twitter bildirim sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Bildirim sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.