|
Bildirim
|
Ben bu gibi verileri hep sakliyorum. Hic konusmama gerek kalmiyor.
|
wolfestein demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
İRONİ İRONİ İRONİ |
Korkunç bir borç var adamlar hala İMF diyor. Halk bilgisiz sonuçta ne dersen inanır.
|
Evet bunlardan biri de akp li adminin tekiydi aylar önce bir konuda ben de imf ye borç olmayabilir dış borçtan haberleri yok kimsenin diye yazmıştım 3 gün ban atmıştı ahaha komedi cidden artık gülüp geçiyorum böyle cahillere
|
Ülke ekonomisi, devletin vatandaşın yastık altı altınlarına göz dikmesi kadar büyüktü.
|
Bu ülke siyasileri Demirel'in deyimi ile yetmiş sente muhtaç olduğu seksenli yıllarda bile milletin yastık altına göz dikecek kadar küçülmemiştir
O şeref Recep Tayyip Erdoğan'a nasip olmuştur. Ama sen kamu mallarının yağma hasanın böreği misali satılmadığı dönemlerle ( ki o dönemlerde dış borç on milyar doların bile altındaydı ) bu günü kıyaslayıp uyandığını zannediyorsan sen hiç uyanmamışsın demektir. AKP'nin sattığı kamu mallarının değeri bile IMF'e olan 25 milyar dolar borcun dört katı olduğu gerçeği bile seni uyandıramadıysa bir daha uyanmanın da bu kafa ile mümkünü yoktur. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 15 Nisan 2018; 22:10:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|