Şimdi Ara

İmiR Ring Hakkında bir Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(+8 fabric str setli görev takıları +7 iron impact )

Charımı taKı yönünden up yapmaya başlıyıcam...

Ve ilk işe yüzüklerden başlıycam....

Ve yüzük olarak düşündüğüm zaman ilk aklıma gelen bazı wariorların falan ellerinde Hell breaker olduunda flame ring takıyor olmasıydı....

Bende düşündüm İron İmpact lighting damagese ben dual İmir ring alırsam benim verdiğim damagelere bi fayddası olurmu?

Birde serverım Carnac ama hic İmir ring görmedim

İmir ringin drobu sadece gemlerdemi var?

Buda imir ring...

http://img147.imageshack.us/img147/8163/imirringhz8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 9 Eylül 2008; 3:50:26 >

• Beyler bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verebilirlerse cok güzel olur...

Teşekkürler şimdiden....

Up!
  • up lütfen
  • up
  • çok saçma olur .. ımır ring alıcağına roc al daha iyi .. 30 lighting damagenin sana bir faydası olmaz
  • +1905 Ozgur'e katılıyorum Dual roc al daha iyi olur
  • bende katılıyorum imir alma. zaten imir bifrost fragmentlerinden düşmüyomuydu. şu an bifrost bildiğim kadarıyla kapalı. bu yuzdende carnacta imir ring bulman imkansız bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiorum gemden shio düşüosa imirinde düşme şansı var die düşündüm...

Light 30 damage in ii ye katkısı yoksa dediğiniz gibi roc olmak en mantıklısı görüşleriniz icin teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 9 Eylül 2008; 12:59:44 >
  • yeni server larda layt mage lerin az olması dengeleyici bi unsur
    çünkü uniq takılar az olcagı için resistanslar düşük olcaktır
    bu yüzden layt magelere talebin azaltılması için imir ring dropları azaltılmıs olabilceğini düşünüyorum
  • 30 light damage işe yaramaz diyenler daha önceden hiç denediler mi acaba? Bu arada shio tears da bf eşyası.
  • damagen artar ama sana def lazım imire vereceğin paraya dual roc al daha iyi olur
    durumun iyiyse fowerin +1 dual yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnkluzyonCisimciği

Bilmiorum gemden shio düşüosa imirinde düşme şansı var die düşündüm...

Light 30 damage in ii ye katkısı yoksa dediğiniz gibi roc olmak en mantıklısı görüşleriniz icin teşekkür ederim.

gemden düşmüyor arkadaşım bf taşlarından düşüyor
    bf de kapalı olduğu için bu itemler değerinden biraz daha pahalıya satılıyor
    roc alsan daha iyi

flame ring imir ring shio tears
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

30 light damage işe yaramaz diyenler daha önceden hiç denediler mi acaba? Bu arada shio tears da bf eşyası.

Benim takıldığım noktada burası ben daa önce bi priestin imir taktıını gormedim aklıma geldi Hell breaker flame ring mantığından...

Birde imir 20 defans verior dual desek 40 defans yapar ayrıyaten 20 lr resist dual olursa 40 lr ressit buda çok işime yarıor...
  • bifrosttan çıkan fragmentlerden düşüyor carnac ta herkesin belirttiği gibi çok pahalıya bulursun yakında bf de açılınca düşer o zaman alırsın ayrıca light damage ap ye katkı sağlar ama +7 ii takan birisi için aşırı bencedual roc rol foverin falan takıl işteayrıca imir str bonus da vermediği için önermem ben şahsen
  • Dual Roc takman senin icin daha faydalı olacaktir , dual foverin de takabilirsin :)
  • Sen zaten +7 İİ ile malice atıp hp'sini indiremiyeceğin adam yokken üstüne daha da attack arttırmak saçma bence defense'e yönelik takılar almalısın foverin,roc gibi üstelik kaç LR veriyor bilmiyorum ama 70 poison damageli bir silah ile poisonun etkisi 20-30 damagedir.30-40 damage fazla vurmak için Imir ring'e o kadar para vereceğine dual roc al daha iyi.
  • imir sadece mage icindir cok sacma roc falan al onun yerine paran yetmiosa diamond ring al
  • Ne imir ring al nede roc.+1 foverin al dual bp için en iyi yüzük budur
  • Roc, alamıyorsan foverin al. Imır Ring, Mage ve Assasinler içindir.
  • flame ring ve hb arasindaki kurdugun baglantiyi anlayamadim. flame ring degilde rof olmasin o.

imkani olan hicbir warrior veya str priest str bonusu olmayan bf yuzuklerini tercih etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 9 Eylül 2008; 22:20:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.