Şimdi Ara

İMM hakkında bilgi sahibi olanlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kaskomda imm teminatını 1.000.000tl olarak eklettim ancak sigortacım manevi tazminatta ekleyelim dedi ve ilave olarak onuda ekledik.

İmm(maddi+bedeni) 1M. olması yeterli değil miydi acaba ? Manevi tazminatı hep ayrı olarak mı eklemeliyiz ?

• merhaba,

Yani yeterli derken,bunu Allah bilir şuradan bakın olaya; 2 milyonluk arabaya çarparsanız ne olacak?

• Şöyle söyleyeyim allianz sigortadan ( maddi+bedeni ayrımsız) 2.500.000tl yaptırdım yaklaşık 200tl gibi fark verdim buna ilave birde 625 bin manevi tazminat eklendi oda yaklaşık 200tl gibi artırdı poliçeyi.

Yeterlimiden kastım manevi tazminatı ayrıcana almasaydım zaten immden karşılanmayacakmıydı ? Bunu sormak istemiştim.

İMM hakkında bilgi sahibi olanlar bakabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 29 Aralık 2020; 0:54:1 >
  • caspento kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

manevi tazminat , ihtiyari mali mesuliyetten ayrı bir başlıktır. Ekletmeniz iyi olmuş , 210 liraya sınırsız da olabiliyor bir dahakine bunu tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Merhaba ,

manevi tazminat , ihtiyari mali mesuliyetten ayrı bir başlıktır. Ekletmeniz iyi olmuş , 210 liraya sınırsız da olabiliyor bir dahakine bunu tercih edebilirsiniz.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 29 Aralık 2020; 10:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Merhaba ,

Aradığım cevap buydu, çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.