Yeni aldığım evim için mobilya ve diğer küçük eşyalar için alışveriş yapmak istiyorum. Son dönemde evlenenler ve benim gibi eşya alışverişi yapanlar herşeyin gereksiz pahalı olduğunu bilirler.
Bu durumda haliyle daha ekonomik alışveriş için İnternetten araştırma yapmaya başladım. İlk başta vivense.com'u ziyaret ettim gerçekten mobilyalar çok güzel görünüyor ve çok uygunlar. Ancak şikayetvar.com adresinde firma ile ilgili geç ve hatalı teslimler, satış sonrası destek verilmemesi hakkında yoğun şikayetler nedeniyle alışverişten vazgeçtim.
Devam eden araştırmalarım beni Bursa İnegöl de 150 mobilyacının bir araya gelerek kurdukları imotim Mobilya avm ye yönlendirdi. Yine İnternet sitesinde çok şık ve uygun mobilya örnekleri var. Koltuk takımı yemek salonu takımı tv ünitesi için 12 500 TL 6 ay vade farksız teklif aldım.
Ancak site hakkında olumlu olumsuz herhangi bir bilgi olmadığından fikir edinemedim.
www.imotim.com.tr
İmotim Mobilya AVM - Avrupanın En Büyük E-ticaret Showroomu
Sitesinden alışveriş yapan arkadaşlar yaptıkları alışveriş hakkında ürün yorumları kargo süreçleri satış sonrası destek gibi konularda bilgi verebilirler mi syg
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme