Şimdi Ara

#İMPARATOR GÖREVE ....Hiçbir şey için geç değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an eminim ki rakip taraftarların Galatasaray'ın bu derece kaliteli kadrosuna rağmen tek umutları Tudor.Fatih Hocanın maç sonu açıklamalarını özledim.Beşiktaş ve Başakşehir'den puan alabileceğimizi sanmıyorum .Küçük maçları ufak tefek kazanarak şampiyon olunamaz bence.

#İMPARATOR GÖREVE  ....Hiçbir şey için geç değil

• Aynen hocam haklısın. Herkes görecek bu teknik direktörle bu takım ne BJK'dan ne de Başakşehir'den puan alabilir. Tudor'un taktiği belli büyük maçlarda beraberliğe yat, küçük maçları kazan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımsal -- 29 Ekim 2017; 21:49:59 >
  • Allahtan kolay maclari kazandik kredimiz var. Basaksehir ve besiktas maclarini kaybettikten sonra Fatih hoca takimin basina gececek insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş bu Terimsporlular Galatasaraylıyız diyorlar ama Galatasaray yenilsin de Terimi getirtelim diye fırsat bekliyorlar. Para için hiç istenmediği milli takımdan istifa etmeyip kovulmayı bekleyen KARAKTERSİZİ Galatasaray'da niye isteyelim? Şeytanın gelmesini tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımsal

Aynen hocam haklısın. Herkes görecek bu teknik direktörle bu takım ne BJK'dan ne de Başakşehir'den puan alabilir. Tudor'un taktiği belli büyük maçlarda beraberliğe yat, küçük maçları kazan.

Bu Tudor'a bir 45 milyon Euro daha harcasan takım kurması için devre arasında , takımı gene şampiyon yapamaz.Anlamadığım olay yolla gitsin neyi bekliyorsun ? Hangi hocaya bu kadar kredi verildi bu kadar para harcandı hayret doğrusu.
  • FernandaoGS kullanıcısına yanıt
    adam istifa teklifini ilk kendi sunmuş zaten, ne kovulmayı beklemesi? demirören istifanı istemiyoruz diyip üstten talimat gelince çark edip kovdu terimi
  • Nereden nereye be usta ...

#İMPARATOR GÖREVE  ....Hiçbir şey için geç değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatih Terim'in Galatasaray karnesi ...

Fatih Terim Galatasaray'da 8 sezonda
    6 lig şampiyonluğu
    1 Uefa kupası
    3 TSYD Kupası
    2 Türkiye Kupası
    2 Cumhurbaşkanlığı Kupası
    2 kez de Süper Kupa şampiyonluğu kazandı
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Ondan mı avukatı terim istifa etmedi, kovuldu. Diye açıklama yaptı. Ben sana olanı hemen söyleyeyim buna dediler ki istifa et bu yok dedi. Sonra dediler ki o zaman biz seni kovalım ama sen çık de ki ben istifa ettim ama biz sana tazminatı verelim. Bu da kabul etti. İstifa açıklaması geldi. Ama istifa açıklamasına rağmen tazminat ödenmesine tepki yağınca avukatını devreye sokturdu ben kovuldum istifa etmedim dedirtti.

Ben bunu şahidi değilim kimse de bana anlatmadı sadece benim teorim ama ben sana söyleyeyim mi, içimde hiç kuşku yok böyle olduğuna dair.

• İmparatorsa, bu caminanin bir ferdiyse geldin senelik 1 milyon euro alsın ve bir daha Ferguson gibi takımı bırakmasın.

Yok öyle, damarlarimi kesseniz sarı kırmızı akar lafları. Hayvan gibi parası var. Bir kere de parayı değil GS'i tercih etsin.

• FernandaoGS kullanıcısına yanıt
    kovulduğu konusunda anlaşmazlık yok zaten. fatih hoca bunlara demiş isterseniz istifa ederim diye, bunlar yok devam edeceğiz demişler. sonra da üst makamlardan baskı geldi demek ki kovdular terimi. yani istifa etmeyi kendi sunmuş olaylardan sonra ama onlar istememişler, sonra kendileri kovmuş
  • Bu adamı gsnin basına geri isteyenin aklından şüphe ederim

• Fatih Terim bu kadroyu uçurur ve hatta gelecek sezon şampiyonlar liginde çok rahat çeyrek final oynatır.Çünkü kadro müthiş..Ben gelmesini istemem tabii.İgor Tudor denilen Hırvat köylüsü varken Gs'ın başına Fatih Terim'in gelmesini istemem.
  • Yine geldi tipini sevdigim terimcileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yav, her maç taktik değiştiren, bir maçta iki beki birden çıkarıp td sansiyla maç çeviren, tam istediğimiz şekilde açık oynayan TS karşısına 9 defansif oyuncuyla çıkan, iyi oynarken bile linnes ve garry'i kesen Tudor varken ne Terim'inden bahsediyorsunuz , Allah askina

• Fatih terim sezon başı dışında gelmez bnce,tudorla devam ederler sene donuna kadar

• Takım lider neyin kafasındasınız, böyle bir taraftar çeşidi dünyanın hiç bir ülkesinde yok eminim.

• Fatih terim Galatasaray’a kattıkları ve başarıları inanılmaz. Büyük bir hoca tabii, forum 2000li dolu olunca bilmez çoğu başarıları.

Ergin Ataman ve Fatih terim ile ömürlük sözleşme imzalanmalı. Varsın takım şampiyon olmasın en azından sağlam bir duruşu olur. Şınaydersporlular ve muslerasporlular bu yorumu şikayet eder birazdan ;)

• bula bula hocanın en kıro tesbihli fotoğrafını bulup koymuşsun, sevmeyeni zaten bu yüzden sevmiyor adamı... bari şöyle güzel fotoğraflarından bitane bulup koysaydınız adam sempatik gözüksün biraz insanlara
  • Bugüne Kadar cok antrönörün dayak yedigini gördüm.Yüzde seksen spor severin ayakta alkisladigini ilk gördügüm olay, bir antrönöre dayak atan kisinin heykelinin dikilmesi.Ikinci ilk gördügüm,Böyle bir kisinin daha halen bu Kadar büyük bir spor klübüne tekrar geri dönmesinin istenmesi.Fabrika ayarlarina dönmekte fayda var.#İMPARATOR GÖREVE  ....Hiçbir şey için geç değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.