Şimdi Ara

#İMPARATOR GÖREVE ....Hiçbir şey için geç değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kadar cahil olunamaz ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PARATOR diyeceksiniz.
    Sıfır futbol bilgisi sadece gaz ve imajla çalışan elemanın birisini halen isteyenin futbol bilgisi sıfırdır. Zamanında bir jenerasyon yakalamış. Halen onun ekmeğini yiyor.
  • Terim ile denge uzmanı hamza geliceğine tudor kalsın daha iyi takımın başında
  • Kardeşim hala lidersin 2 maç puan kaybetti diye teknik adam gönderilmez.Geçen sezon herkes gömüyordu ama saçma sapan yerlerden bu sezon ise herkes övüyordu şimdi yine gömüyor.Son dönemlerde tüm teknik direktör gönderilmeleri ve gelen isimler hatalı ancak kısa sürede zırt pırt fikir değiştirilmez.

Devre arasına kadar şansı hak ediyor.O zamana kadar sabredin.

• Oldu 2 maç tökezledik diye hoca değiştirelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene başında Terimi isteyenlerdendim ama şu an tudorla devam.bir mağlubiyet aldı diye hoca değiştirilmez.takim elbette mağlup olacak.terimde olsa mağlup olurdu.

Bu saatten sonra Terimin hoca olarak gelmesini istemiyorum açıkçası.yonetimde görev almasının takima daha yararlı olacağını dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor gitsin imParator'da gelmesin.

Tff'den ceza aldıktan sonra konuşmalarının üstüne Yıldırım Demirörenle gevşek gevşek gülerek imza atmasını unutmadım unutmam.

• Hadi tudor gitsin diyenlere bir nebze tamam da bu adam yine gelsin diyen Galatasaraylı falan değildir. Paragöz ft yine gelirse kovulana kadar ne maç izlerim ne takımı takip ederim. Gına geldi artık şu yürüyen egoyu görmekten. Neymiş sportif anlamda çok başarılıymış. Adam olmadıktan sonra istediği kadar başarılı olsun başka birini de bulabiliriz ft kadar başarılı olabilecek.

• Abi şimdi bilinen düzende oynarsın solda garry sağda yasin tek forvet orta saha ndiaye belhanda vs yeniliriz ok deriz AMA latov gibi ya metre ileri girmeyen hayvan oğlu hayvan bir sol beki oynatıp lige çok iyi başlayan linnesi küstürüp sakat yok formsuz sadece koşmak olan işi olan tolgayı solda oynat sonra bekleyelim olmaz . Fatih Terim gelmeli bu maç bu kadroyla 5 gün sürsün 1 gol atamayız günümüzde kanatları kullanmadan gol atan takım mı var ? 2 gol yedik orta kafa

• Gs ben izlediğim yıllardan beri yani son 15 yıl diyelim F.T dışında başarılı olamıyor yani her başarının ardında var. Tudor hatadır ve Fatih hoca boştayken gelmeli

• Var mı hala tudorcu kalan? bir değil iki değil bu kardeşim anadolu takımına freni boşalmış kamyon gibi koşarak üstünlük kurarsın da büyük maçta böyle çıkarırlar presten topu atarlar 4 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

Terim ile denge uzmanı hamza geliceğine tudor kalsın daha iyi takımın başında

Bol bol izle Tudor'unu.
  • Az kaldı sabredin gardaşlar...

#İMPARATOR GÖREVE  ....Hiçbir şey için geç değil
  • artık kesindir vurun kellesini.
    road to Terim.
  • Ft gelemez gs ya.tepki alir cok.igor tudor crotia zagreb fc td kapasitesine sahip. Cv ye gs yazdi iyi tecrube edindi.

• #İMPARATOR GÖREVE  ....Hiçbir şey için geç değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

artık kesindir vurun kellesini.
    road to Terim.

al bir sebep daha.
  • Fatih Terim gelmeli, Fatih hocaya paracı diyen tayfa , Tudor hayrına mı TD'lik yapıyor. Adama 9 trilyon para veriyoruz

• riekerink, tudor ve italyan çöpleri bu takımı çalıştırsın ama terim gelmesin öyle mi?

gel İmparator gel de alem hoca görsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seversin, sevmezsin, nefret edersin, kızarsın, kaprislidir, atarlıdır, giderlidir, parayı sever, tutarsızdır; ama şöyle bir gerçek var. Fatih Terim Galatasaray'ı bu kadar zor duruma düşürmez.

20 yıldır futbolu devamlı yakından takip ederim. Takımımızın başında Terim 7 yıl kaldı ama tek bir maç bile Beşiktaş ile son oynadığımız ezikliği görmedim.

Hakem hataları karşısında takımımızı savunan bi ne teknik adam var ne de yönetici.

Bu durumda Terim kendini ortaya atardı kötü olan oldu olurdu.

Hiçbir zaman takımın başındayken sahipsiz bırakmadı. Maçtan atıldı kulübeye girmesi yasaklandı ama savaşmaktan vazgeçmedi.

Şu an hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var maalesef. Başımızdaki teknik direktör hep futbolcu ve taraftarı kötülüyor. Buna ne kadar daha izin verilecek. Ben terimin başımızda olduğu hiçbir zaman basın önünde futbolcu veya taraftara bişey söylediğini duymadım. Bu kadar sahipsiz hiç hissetmedim takımımı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.