Şimdi Ara

İMZA 700 ü hatırlayan varmı?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
12.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiyede tanınmayan proton modellerini tanıtımlarında kullanmıştı sanırım.. protonun yeni geliştirilmiş modeli de bu  İMZA 700 ü hatırlayan varmı??

http://www.protontr.com/index.php?id=araclar&satis=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 26 Kasım 2016; 12:56:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu nostajik hüsranı bizlere hatırlattığınız için teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı dayılar yemez, içmez; para biriktirir. Bu biriken rezervi birileri dini kullanarak çarpmalıdır. Bu işin doğası budur. Hacı dayıları bir Kombassan çarpar, bir Deniz Feneri çarpar, bir Fadıl çarpar; ama mutlaka Allah,kitap diyen birileri çarpar.

Fadıl Akgündüz suçsuzdur. İyi ki vardır. Dinciden teknoloji geliştirip otomobil yapmasını bekleyene her şey müstehaktır.

İmza 700'ü bu vesileyle saygıyla anıyorum.

• ben hep derim hırsızın hıç suçu yok
    göz göre göre parasını kaptıran aptallarda
    görüyorum ki forumda bu aptallardan epey var

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Hacı dayılar yemez, içmez; para biriktirir. Bu biriken rezervi birileri dini kullanarak çarpmalıdır. Bu işin doğası budur. Hacı dayıları bir Kombassan çarpar, bir Deniz Feneri çarpar, bir Fadıl çarpar; ama mutlaka Allah,kitap diyen birileri çarpar.

Fadıl Akgündüz suçsuzdur. İyi ki vardır. Dinciden teknoloji geliştirip otomobil yapmasını bekleyene her şey müstehaktır.

İmza 700'ü bu vesileyle saygıyla anıyorum.

"Dinciden teknoloji geliştirip otomobil yapmasını bekleyene" ne demek? Dinci teknoloji geliştiremez mi demek istediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.