Şimdi Ara

İMZA 700 ü hatırlayan varmı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
12.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben herşeye rağmen şöyle adam gibi yerli bir araba çıkarılsa alırım. Ama toplama olmayacak tamamen bize ait olacak ve arasıra çıkan şu ilginç yerli arabalar gibi fiyasko ile sonuçlanmayacak.
  • şişli end. mes. lisesi motor bölümü atölyesinde posterleri hala duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Bu aracın motoru yoktu. Herhalde fadılın salonunda duruyordur

bencede
  • quote:

Kim üretirse üretsin yeterki kendi aracımıza binelim artık.. 99 da yapılan aracın tasarımına dikkat edin nerdeyse 8 yıl sonra üretilen araçlardan bile daha güncel tasarımı var..

evet ben o zamanda çok beğenmiştim,Jazzı andırıyo ama Jazzdan çok daha sevimli ve güzel bence seri olarak üretilseydi şuanda türkiyenin her yeri bu şirin minik arabyla doluydu,hemde Japonlar gibi içimize sinerek,huzurla kendi arabamıza binmenin verdiği toklukla binebilrdik,ve kaç yıl geçmiş şuana kadar.Firma biraz palazlandığında ne modeller daha çıkarırdı bence..İhracat patlamasını kendi ürünümüzle yaparık onun bunun fransızın,italyanın,japonun fason üretimcisi olarak değil.Yazık yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 30 Ağustos 2007; 13:40:07 >
  • etox a 85000 ytl vercegıme 10 daha koyar t5 alırım
  • Ya saçmalama 80 beygirin torku 500 olsa nolcak,0-100 15 saniyelik spor araba mı olur
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurBJK

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Hemde 80 hpAma saygı duymak lazım emek var sonuçta adam gibi motor taksalardı keşke ayrıca 2 hava yastığı da çok az
    quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

http://www.etox.com.tr/

30 ağustos 2007 de tanıtımı varmış.

Etox denen alet için 85.000 YTL diyorlar. Uçmuş bunlar...
    Normal bir binek arabanın modlanmış haline o para verecek adam zor bulunur...

Dizel arabanın kaç beygir olması gerekirdi ki? Arabanın torkuna da baktınız mı

Bence Türkiye şartlarında ideal bir spor araba. 4 kişilik, geniş bagajlı bir araba. Hızlanması biraz daha iyi olabilirdi, onu da dizel olmasına bağışlayabiliriz...

Bu işin de Fıdıl Fadıl gibi bir olay çıkma olasılığı ayrı bir şey tabi, o konuda birşey bilemeyiz şu aşamada....

• Gerek şamil olsun gerek etox yabancı arabalardan tek farkı türk firmalarında toplanmasıdır.Yani %100 yerli üretim die bişey yok.Kelime oyunu yapmasınlar boşa.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4351308

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 31 Ağustos 2007; 0:31:08 >
  • yaaa sinirimden duramadım yazim dedim ARKADAŞLAR bizden çıkan boru (ki geleceğin en önemli madeni) süsleyip bize bilmem kaç katından geri satıyolar, geçtiğimiz 5 yıl içinde 1924 den beri var olan ve artan borç 5 senede ikiye katlandı, tarım üretimizde inanılmaz kotalar tamamen dışa bağımlılıkta son noktadayız siz diosunuz araba yapsak çok beklersiniz çooooooooooooook. geçtim arabayı bor işleme tesisi yapsınlar araba üretmesekde olur, gerçi tesiside üçün biri kurarlarya neyseee...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

yaaa sinirimden duramadım yazim dedim ARKADAŞLAR bizden çıkan boru (ki geleceğin en önemli madeni) süsleyip bize bilmem kaç katından geri satıyolar, geçtiğimiz 5 yıl içinde 1924 den beri var olan ve artan borç 5 senede ikiye katlandı, tarım üretimizde inanılmaz kotalar tamamen dışa bağımlılıkta son noktadayız siz diosunuz araba yapsak çok beklersiniz çooooooooooooook. geçtim arabayı bor işleme tesisi yapsınlar araba üretmesekde olur, gerçi tesiside üçün biri kurarlarya neyseee...

hocam akşam akşam moral bozmaya 1 e 1 sin.Şimdi elime kazma kürek alıp bor işlicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: noplaceforchance

Ya arkadaşlar ne sır perdesi yaa.. Siz herifi hatırlamadınız galiba.. Adam milleten fabrika yapıcam diye paraları topladı (özellikle Almanyadaki işçilerden), sonra da tabii otalıktan toz oldu.
    İki mühendis üç işçi alıp bi prototip araba yaptırıp sonra da 100 bin araba yapıp satıcam demekle iş bitiyor mu?
    Adam düpedüz dolandıdı be milleti.

Bir ülkenin tüm kanallarına kendi dolandırıcılığının reklamını yaptıracak kendıni cumle aleme rezil ettirecek kadar salak bi adam mı bu fadıl?Acaba jetpanın bütün herşeyinde de dolandırıcılık war mı?Nie olayı bu kadar basite indirgiyorsunuz.Burası Türkiye arkaşım eğer Türkiye'nin üzerinde oyun oynanmazsa afganistanı pakistanı kım ne yapsın.Bazı şeyleri kestirip atmamak gerekir ki adam yurt dısında bıle deil tr de.

• Topic imza700 hakkında, lütfen paylaşımlarımızı bu yönde yapalım
  • Yerli otomobil yapacak bir babayiğit hala gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 19 Nisan 2016; 17:53:38 >
  • oo dedelerde toplanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 19 Nisan 2016; 17:55:46 >
  • Sloganı halen aklımda ve etkileyiciydi. "Türkiye ile aynı anda Dünya yollarında"
  • Tasarımı oldukça güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı oldukça güzel

• gazete posterini vermişti, saklamıştım baya, 2004te çıkacak deniyordu
  • jet fadil icerde su anda diye biliyorum devlet butun mal varligina el koymusdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

gazete posterini vermişti, saklamıştım baya, 2004te çıkacak deniyordu

O zamanlar arabanin tipini çok sevmiştim, o posterden bizde de vardı.

• Honda jazz gibi Araç. Sunroof ve otomatik sanziman ile b sınıfı rekor fiyata satardı kendisini.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.