Şimdi Ara

İmza önerisi istek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon EOS 550D kullanıyorum. Daha dün elime geçti.
    Çektiğim fotoğraflarda imza ve logo kullanmak istiyorum ve bir tane ön tasarı çıkardım görüşünüzü istiyecektim arkadaşlar.

Saf hali.
     İmza önerisi istek.

Fotoğrafta.
     İmza önerisi istek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrident -- 31 Mart 2012; 16:22:13 >

• Eğer bu logoyu kullanacaksanız bence bira büyük olmuş. İmzada minimalist olmanız hem daha şık durur hem de dikkat bozmaz
  • Kusura bakmayın ama bu hemen bütün elektronik aletlerin açma kapama (on-off) düğmelerinde kullanılan uluslararası bir sembol.Birebir aynısı.Daha özgün bir şey bulsanız kanımca daha iyi olur.Bu sembolle belki alay konusu bile olabilirsiniz.
  • McYC teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: doroşenko

Kusura bakmayın ama bu hemen bütün elektronik aletlerin açma kapama (on-off) düğmelerinde kullanılan uluslararası bir sembol.Birebir aynısı.Daha özgün bir şey bulsanız kanımca daha iyi olur.Bu sembolle belki alay konusu bile olabilirsiniz.

Ben bunu biliyordum zaten herkes gibi. Açıkcası ben yüklediğim anlamı düşünmüştüm, hem ismimin baş harfi hemde çektiğim için varsın çekmesem yoktun anlamı taşıyor aynen '' Açarsan çalışır, Kaparsan çalışmaz '' gibi (: Ama teşekkürler farklılaştırmayı deneyeceğim.
  • Sanki şirket logosu gibi durmuş.Bence de daha küçük bir tasarım daha iyi duracaktır.
  • Ben de şirket logosu sandım ilk başta, sanki kiremit şirkenin adı Güraymış diye düşündüm ilk başta haftasonu iyi dinlenmem lazım algı sıfır :D
  • Camasir makinesi reklami sanabilirler o logoyu
    GK yazabilirsin basitinden. Hem sade hem anlami var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su Firmamıza İsim Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence biraz küçült.Sonrada Dairenin sağ tarafını ortadaki dik çizgi ile birleştir,sonra dik çizgiden K harfi olacak bir çizgi daha yukarı doğru çek,böylece Altta geniş bir G ve düz duran bir K elde edersin.Bence hoş olur
  • sistem offline

seni ifade etmiyor dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 31 Mart 2012; 19:42:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.