quote:Orijinalden alıntı: ahoyİşte sorun da orda!Alıntıları Göster kötü seçeneği vermemişsin ki , bu nasıl anket be ...
quote:Orijinalden alıntı: Arkadaş kötü seçeneği vermemişsin ki , bu nasıl anket be ...Alıntıları Göster Tamam tamam bi de kötü ekleyelim!
quote:Orijinalden alıntı: ahoyAbooov keşke vermeseydim eh işte şıkkını!Alıntıları Göster Muhahaa ben işaretledim Şaka şaka güzel imza
quote:Orijinalden alıntı: AguneyMuhahaa ben işaretledim Şaka şaka güzel imzaAlıntıları Göster Sağooolll
quote:Orijinalden alıntı: ahoyAbbooooov göçüyomAlıntıları Göster webche senin o gife bayılıyom ben de kullansam olur mu?
quote:Orijinalden alıntı: ahoywebche senin o gife bayılıyom ben de kullansam olur mu?Alıntıları Göster Olmas Döverim
quote:Orijinalden alıntı: webcheOlmas Döverim Alıntıları Göster Ln güzel olmamış mı ki bea kırmayın kalbimi atın bi mükemmele yav
quote:Orijinalden alıntı: ahoyLn güzel olmamış mı ki bea kırmayın kalbimi atın bi mükemmele yavAlıntıları Göster Hayde hayde boş geçmeyin abiler ablalar!
quote:Orijinalden alıntı: ahoyHayde hayde boş geçmeyin abiler ablalar!Alıntıları Göster Olm sen konuştukça millet kötü oy atıyo
quote:Orijinalden alıntı: AguneyOlm sen konuştukça millet kötü oy atıyoAlıntıları Göster Ben napiyim abi yav neyse tıppppp!!!!!
quote:Orijinalden alıntı: ahoyBen napiyim abi yav neyse tıppppp!!!!!Alıntıları Göster hehehehe bendende veto oleyyy kahrolsun imazlar. yaşasın kaşeler puhahahahaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: kaankalayhehehehe bendende veto oleyyy kahrolsun imazlar. yaşasın kaşeler puhahahahaaaaaAlıntıları Göster Tıııppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!