Şimdi Ara

inandinizmi ? :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 5 sene önceki ramazan ayının ilk günüydü ablama herkesten önce beni sahura kaldırmasını söylemiştim ve ablam sözünde durdu ve herkesten önce beni çağırdı neyse ablam mutfağa doğru gidince birden durdu taş kesildi bende ablamın bana şaka yapacağını düşünüp beni korkutacağını sandım ama yanıldım ablamın yanına doğru ilerlerken bana bonyo yu işaret etti bende arkamı dönüp baktığımda hayretler içinde kaldım bağırmak istiyorum ama bağıramıyorum banyomuzda biri vardı yaklaşık 2 metrelik boyu olan be beyaz bir elbisesi vardı kefene benziyordu ve eğilmiş abdest alıyordu bizi fark ettiğinde yüzünde hafif bir gülümseme oluştu o korkuyla ablamın kolundan tutup odaya kadar sürükledim çünkü ablam oluğu yerde taş kesilmişti yani kendinde değildi odamın kapından banyoya doğru baktığımda banyodan çıkıp tekrar yüzüme bakıp gülümsedi sanki onu izlediimi biliyordu ondan sonra otuma odasına geçip namaz kılmaya başladı bütün duaları sesli bir şekilde okudu ve bir anda dua sesleri kesilmeye başladı on saniye sonra kedi miyavlaması geldi içerden oturma odasına doğru giderken rengarenk bir to vardı odanın her tarafını bu renkler aydınlatıyordu ve o top yerden kapının üzerine goğru havalanmaya başladı hayatım boyunca görmediğim renlker vardı binbir çeşit ren vardı ve aniden ortadan kayboldu çok sonra öğrendimki bizim bulunduğumuz bina önceleri bir şehy hazretlerinmiş aradan 1 sene geçti bizim binanın su borular patlamıştı ben ve bina sakinleri binanın altını kazmaya başladık ve epeyce derin kazdık sanırım 5veya 6 metrelik bir derinlikti küreği alıp kum atmaya başlarken beyaz birşey göründü elle kazmaya başladım ve kefen olduğu anlaşıldı kefeni dışarıya taşıdığımızda kefeni açıp baktık kefen açılınca misk_üamber kokusu her tarafa yayılmıştı bütün kemikler vardı ama o kefenin içde cesedin kafatası yoktu bunu bir şeyhe anlattığımızda onun ermeniler tarafından başı kesilen bir şeyhimiz olduğunu söyledi o an bende başımdan geçenleri anlattım ve bana dediki senin o an iman dolu olduğumu syledi ve onun için sana ve ablana gözktüğünü söyledi
    iyikide gözükmüş

:)))) yaw inanclari smurmek icin boylede yalan soylerler ya . Birde forumda cok denk geldi Cebrail melek ziyarete gelmis kisileri burada. Yaw kadar ilim sahibi kisiler soyluyorlar cebrail insanlari ziyarete gelmez diye !

• ya aklıma tek bişey takıldı su borularını binanın 5-6 metre altından geçirmek kimin fikriymiş. O sizin bulduğunuzu binanın su borularını binanın 5-6 metre altına döşerken döşeyenler bulmamışmı?
    İnanmamakta değilde ne bileyim işte!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkma

ya aklıma tek bişey takıldı su borularını binanın 5-6 metre altından geçirmek kimin fikriymiş. O sizin bulduğunuzu binanın su borularını binanın 5-6 metre altına döşerken döşeyenler bulmamışmı?

ben uydurmadim bunlari . kudum sacma geldi . paylasmak istedim
  • pek inandırıcı değil ama tırstım ışığı yaktım . ama dediği gibi binanın 5-6 metre altına su bosurunun ne işi var
  • olmaz olmaz diye bi şey yoktur... inandım demem ama inanmam asla olamaz da demem....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2006

quote:

Orjinalden alıntı: kkma

ya aklıma tek bişey takıldı su borularını binanın 5-6 metre altından geçirmek kimin fikriymiş. O sizin bulduğunuzu binanın su borularını binanın 5-6 metre altına döşerken döşeyenler bulmamışmı?

ben uydurmadim bunlari . kudum sacma geldi . paylasmak istedim

alıntı falan da yazmamışsın kusura bakma dikkat edemedim aklıma takıldı bu soru ondan sordum yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakin ne yapistirmislar
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz sonra banyoya girmeyi planlıyodum.. ben fazla etkilenmem ama bizim kedi odamın kapısının arkasından miyavlayınca afalladım sanki benim için yazılmış gibi hissettim.. şoktayım tesadüfün böylesi.. Allah'tan buralarda bi top yok.. :)
  • ulan gecenin bi vaktinde açılacak komuydu bu bea tırstım valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.