Arkadaş senin en yakın rakibin puan kaybetmiş bir silkelemeye bakıyor düşecek böylesi önemli maçta rezalet ötesi bir oyun şaka gibi. Sezonun en fazla top kaybı yaşanan maç , rezalet bir futbol mücadele yok kasımpaşanın yarısı kadar koşmadı takım sahada.Neymiş efendim tüm maçları kazanıncaymış sen daha kasımpaşayı yenemiyorsun önünde bursa akhisar konya gs maçları var fenerliler çıkarsın bayrakları şimdiden hiç telaş etmesinler beşiktaşın daha kaybedecek en az 7 puanı var hele bu futbolla konya yetişirse bize hiç şaşırmam. Biz şimdiden şampiyonlar ligi eleme maçında kim gelecek onu düşünelim hibrit çime besteler yapalım !!!
Gerçekten dün akşam izlediğim maç sezonun en kötü maçıydı. Kanatlardan besleyemediğin zaman Gomez'in ne kadar faydasız olduğu kabak gibi ortaya çıktı. Şenol hoca iyi hoş ama Gomez'in kanatlarla beslenemediği zaman kötü oynadığı gerçeğini bilmesi lazımdı. Bence ilk 11 de kesinlikle Cenk tosun ile başlamalıydı.
Necip fena değil bence Alexis'den daha iyi şu an. Olcay'dansa nefret ediyorum ama dün iki kanatın da olmamasından dolayı mecburen oynadı. Yoksa Töre Q17 varken olcay anca top toplar. İsmail ise geldiği günden beri futbolcu olamayan bir adam. Motta'yı harcadı bu herif yüzünden yazık etti takıma.
Bu avantajı kullanamadık. Mücadeleye tabi ki devam edeceğiz ama bu saatten sonra işimiz çok çok zor bu da bir gerçek. İbre tamamen fenere döndü bence.
quote:
Orijinalden alıntı: zurna
iki tane kafasız takım şampiyonluk mücadelesi yapıyor. bizde hangisi daha aptal ona bakıyoruz. az aptal olan şampiyon olacak.
Hadi Fener gol atamıyo ama attığı zamanda asla yemiyor tank gibi arkada 2 stoper var. Gol attığı maçta şampiyon olacaklar biz attığımız gibi yiyoruz.
Beckin güya defansı iyi dedik rezil ötesiydi. Stoper diye bir şey yok takımda zaten şaka gibi bi hal aldı takım.
Fenerli futbolcuların OSmanlı maçından sonraki hali bizim içiin büyük bir şanstı çok üzüldüler bu maçı kazanarak onları psikolojik olarak iyice dağıtabilirdik ama biz onları tekrar hırslandırdık.haftanın en karlı takımı fenerbahçe oldu.şuan avantaj fenerbahçede.Kasımpaşayı yenseydik fenerin konya ve gs deplasmanlarından en az 1inde takılacağını düşünüyordum fakat onları tekrar ayağa kaldırdık işimiz gerçekten zor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme