Şimdi Ara

inanılmaz lag..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gündür tt ne çeviriyor bilmiyorum ama inanılmaz bir lag var. 2-3 saniyelik gecikmeler oluyo çevremde. bu sabah saat 10dan sonra yine başladı bu olay.. 85li ip alıyorum ve şu an çok kötü. acaba oyunu normal latency değerleri ile oynayan varmı şuanda yoksa genel bir sorun mu?
    Teşekkürler.

• kimsede bir problem yokmu yaw şuanda? :(
    saat 11den sonra hergün düzenli olarak bir latency artışı (500+) lag spike oluyor şu sıralar..
    valla oyunu bırakmayı düşünüyorum artık yetti...
  • arkadaşım hafta sonları tt netin yüzünden lag oluyor çünkü alt yapı yok sen bıraksanda bırakmasanda malesef bu lag devam edecek en iyisi hafta sonları fazla takılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 1 Temmuz 2007; 15:19:20 >
  • Hafta içi de aynı problemler oldu.Aynı serverda oynaya tüm türk oyuncularda.
  • bu sorun yaklaşık 6-7 gün önce başladı. hatta daha öncesinde burada bir arkadaş başlık açmıştı yanlış hatırlamıyorsam 'TT kedi olalı bir fare tuttu ' diye. gerçektende öyle gözüküyordu. 300 üzerini görmemiştim 1 hafta boyunca..
    benim merak ettiğim, ne değiştide şu an böyle? yada sadece bende mi problem var..
  • ms 400-600 arası dolanıo..sora bi lag spike bi gelio hade bakaam..akıyo ekran gidio..anlıcagan aynı sorun bende de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuxexes

ms 400-600 arası dolanıo..sora bi lag spike bi gelio hade bakaam..akıyo ekran gidio..anlıcagan aynı sorun bende de var

tamamen anynısı işte. bu yaklaşık 1 haftadır sürüyo bende.. nezaman eski haline döneceğini bilmemek dahada bi sıkıyo insanı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtie

quote:

Orjinalden alıntı: yuxexes

ms 400-600 arası dolanıo..sora bi lag spike bi gelio hade bakaam..akıyo ekran gidio..anlıcagan aynı sorun bende de var

tamamen anynısı işte. bu yaklaşık 1 haftadır sürüyo bende.. nezaman eski haline döneceğini bilmemek dahada bi sıkıyo insanı...

Aynı sorun bende de var.. Oyuna girmeden önce yaklaşık yarım saat düzgün bi IP bulmaya çalışıyorum. Bulduğum en iyi IP de bile bunlar oluyor. Belki daha seyrek oluyor olabilir ama.. Çok can sıkıcı bi durum

• Evet bugün baya lag vardı hep kırmızı bar
  • valla ben 300-400 arası oynadım
    biraz önce çıktım oyundan
  • İnanırmısınız 150+ olmadı bugun Cok rahat ınstancemı yap q yaptım.Bazen guildden bırınde lag olmayıp bende olabılıo.yanı pıyango ısı demek bugun pıyango bana vurdu
  • bu forumlarda 88li ipler daha iyi oluyo denmisti ogn bugundur 88 kullaniyorum ve 3-4 gundur hic lag yok...200-400 arasi ama takilma hic olmuyo...
  • bende 88 li ip kullanıyorum max 400 oluyor
  • +150 mi????

Bu düşüncemi ifade eder sanırım =

O.o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.