Şimdi Ara

İnanılmaz Melodi (Türk Yapımı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_

4 mp3 ü de bi zahmet rapide upload edermisin ?

msn adresimi eklersen yollayabilirim özelden mesaj olarak atıyorum
  • yaw inanılmaz müzik diyince aldın eline elektroyu birşeyler yaptın sandım...bilgisayar programı ile arkadan 2 bas sesi bilmem ne emek harcamıssın da inanılmaz diye başlık açman şu an bunları yazmama neden oluyor arkadaşım,eğer hoş bir müzik ben yaptım dinleyin gibisinden açsaydın sorun olmazdı,ayrıca müzikle ilgileniyorsan ve daha güzellerini yapacaksan bu yaptığını refarns alma yoksa daha güzellerini üretemessin bence bu olmamaış,saygılar...
  • bizimle dalga geçiyor kendi böyle biri olamaz. böyle biriyse gerçekten eğer fazla yaşatmazlar bence.
  • çok süper melodi üf manyak güzel yaptım diye değil de böyle böyle bilgisayarda bi şarkı yaptım siz dinleyin yorum yapın deseydin daha iyi yorumlar alabilirdin
  • aynen inanılmayacak bişey yok ama akılda kalıyor. yani hoş müzik. yapımı zor mudur bilmem ama bence basit şeyler bunlar. bu arada yaş kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3iks

Senin yaşın kaç acaba...

Pc'den yaptığın müzikle ünlü olmuşun haberlere çıkmışsında hazır hissetmiyosun kendini he... Sen zaten kendi kendine gelin güvey olmuşsun ne soruyosun millete.

Biraz mütevazi ol yukarda arkadaşın söylediği gibi nedir bu ajdarlık böyle.
    Bırak başkası beğensin, övsün yaptıklarını sen değil.Bu tavır sende varken insanlar müziklerini beğense bile tek kelime hoş laf etmez kendini beğenmiş diye

insanlar aynı hataları tekrar tekrar yapıyorlar,arkadasım dünya üzerinde bütün müzikler bilgisayar ile yapılır zaten,en yeni teknolojidir bu,bilmen gereken şey gitar kullanmak artık eski moda anlatabiliyormuyum,teknolojiyi anlamakta bu kadar zorlanmayın,gitarım yok ama 450 gb vsti arşivim var,ayrıca hayko cepkinde bilgisayarda yaptıgı müzikle ünlü oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

Orjinalden alıntı: UR

Bildiğin melodi işte.Hayatında Karaçalı veya DaPoet dinlemediysen inanılmaz dersin.Ama o sesin saçma sapan alçalıp yükselmesi midemi bulandırdı

yaşın küçük,beynin gelişimini daha tam olarak tamamlamadı,ilerde belki miden bulanmaz

19 yaşındasın ve hazır değilsin.Ayrıca Milyon Dolarlık stüdyolara da gerek yok.Kendi evinde stüdyo kurup kendini dinletmeyi başarmış kişiler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proxima centauri

yaw inanılmaz müzik diyince aldın eline elektroyu birşeyler yaptın sandım...bilgisayar programı ile arkadan 2 bas sesi bilmem ne emek harcamıssın da inanılmaz diye başlık açman şu an bunları yazmama neden oluyor arkadaşım,eğer hoş bir müzik ben yaptım dinleyin gibisinden açsaydın sorun olmazdı,ayrıca müzikle ilgileniyorsan ve daha güzellerini yapacaksan bu yaptığını refarns alma yoksa daha güzellerini üretemessin bence bu olmamaış,saygılar...

dünyada milyonlarca amatör müzisyen war,hergün forumlara müzik yaptım diye konu acıyorlar,yaptıkları hiçbişeye benzemiyor,kimse ilgilenmiyor,gereken ilgi olmuyor,işte ben o diğer tüm amatör müzisyenlerden farklıyım,god bless hitler parcasını hayko cepkinin yaptıgını düşün,bu arada emin ol 2 bas sesi koymakla olmuyor o işler,dediğin gibi olsa dünyadaki bütün müzikler güzel olurdu,tek bir marilyn manson yada eminem cıkmazdı,hafife alma,beni kücümseme

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 3iks

Senin yaşın kaç acaba...

Pc'den yaptığın müzikle ünlü olmuşun haberlere çıkmışsında hazır hissetmiyosun kendini he... Sen zaten kendi kendine gelin güvey olmuşsun ne soruyosun millete.

Biraz mütevazi ol yukarda arkadaşın söylediği gibi nedir bu ajdarlık böyle.
    Bırak başkası beğensin, övsün yaptıklarını sen değil.Bu tavır sende varken insanlar müziklerini beğense bile tek kelime hoş laf etmez kendini beğenmiş diye

insanlar aynı hataları tekrar tekrar yapıyorlar,arkadasım dünya üzerinde bütün müzikler bilgisayar ile yapılır zaten,en yeni teknolojidir bu,bilmen gereken şey gitar kullanmak artık eski moda anlatabiliyormuyum,teknolojiyi anlamakta bu kadar zorlanmayın,gitarım yok ama 450 gb vsti arşivim var,ayrıca hayko cepkinde bilgisayarda yaptıgı müzikle ünlü oldu

Yav tamam kes bence .Daha bi enstrüman bile çalamıyormuşsun bu övünmek nie anlamadım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: proxima centauri

yaw inanılmaz müzik diyince aldın eline elektroyu birşeyler yaptın sandım...bilgisayar programı ile arkadan 2 bas sesi bilmem ne emek harcamıssın da inanılmaz diye başlık açman şu an bunları yazmama neden oluyor arkadaşım,eğer hoş bir müzik ben yaptım dinleyin gibisinden açsaydın sorun olmazdı,ayrıca müzikle ilgileniyorsan ve daha güzellerini yapacaksan bu yaptığını refarns alma yoksa daha güzellerini üretemessin bence bu olmamaış,saygılar...

dünyada milyonlarca amatör müzisyen war,hergün forumlara müzik yaptım diye konu acıyorlar,yaptıkları hiçbişeye benzemiyor,kimse ilgilenmiyor,gereken ilgi olmuyor,işte ben o diğer tüm amatör müzisyenlerden farklıyım,god bless hitler parcasını hayko cepkinin yaptıgını düşün,bu arada emin ol 2 bas sesi koymakla olmuyor o işler,dediğin gibi olsa dünyadaki bütün müzikler güzel olurdu,tek bir marilyn manson yada eminem cıkmazdı,hafife alma,beni kücümseme

Emineme sanatçı diyorsan tamam sen kıralsın hocam oooof manyak yapıyon yaa off sen bir numarasın dı best sin.

• myspace sacma sapan satanistler ekliyo,herif 4 milyon ziyaret almıs,2'şer milyon dinlenmiş şarkıları ünlü herif gelmis,bana yorumlar yapıo sen en iyisin diye,burda bana gelip yüzüme karsı yalan söylerseniz,amerikalı olur cıkarım,o zaman türkiyede harbiden sizi temsil etcek kimse kalmaz,cevat yerli,18 yasında foruma ilerde crysis gibi projem war dese,adamla dalga gecerdiniz,oda türkce yama cıkarmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtremeX-Style -- 8 Temmuz 2009; 12:45:52 >
  • quote:

myspace sacma sapan satanistler ekliyo,herif 4 milyon ziyaret almıs,2'şer milyon dinlenmiş şarkıları ünlü herif gelmis,bana yorumlar yapıo sen en iyisin diye,burda bana gelip yüzüme karsı yalan söylerseniz,amerikalı olur cıkarım,o zaman türkiyede harbiden sizi temsil etcek kimse kalmaz,cevat yerli,18 yasında foruma ilerde crysis gibi projem war dese,adamla dalga gecerdiniz,oda türkce yama cıkarmazdı

bizi Türkiye'de senmi temsil edicen.Ajdar etsin daha iyi lol.gif

• şii fan club na gelsene seni bekliyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhıdıL

quote:

myspace sacma sapan satanistler ekliyo,herif 4 milyon ziyaret almıs,2'şer milyon dinlenmiş şarkıları ünlü herif gelmis,bana yorumlar yapıo sen en iyisin diye,burda bana gelip yüzüme karsı yalan söylerseniz,amerikalı olur cıkarım,o zaman türkiyede harbiden sizi temsil etcek kimse kalmaz,cevat yerli,18 yasında foruma ilerde crysis gibi projem war dese,adamla dalga gecerdiniz,oda türkce yama cıkarmazdı

bizi Türkiye'de senmi temsil edicen.Ajdar etsin daha iyi lol.gif

hea ben temsil edecem

• quote:

He canım. Bu arada kimsenin inancı kimseyi m*klemez. takılma satanist hristiyan diye. İnsanlığına bak
  • quote:

evet,yanlız 6 tür müzik yapıyorum,myspace e koyduklarım sadece halkın dinlemesinin zararı olmayan müzikler,ileriye dönük büyük planlarım var

quote:

Ambient(1),New Age(2),Chillout(3),Trance(4),Hiphop(5),Metal(6),Soundtrack(7) yaptıgım müzik türleri

Matematik ve Türkçe kötü sanırım aklın sadece müziğe çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Léthe

quote:

He canım. Bu arada kimsenin inancı kimseyi m*klemez. takılma satanist hristiyan diye. İnsanlığına bak

müslümanlıga davet ettim adamları merak ediyom ne cevap verecekler,belki dogru yolu bulup cennete giderler

• Beğendim kardesim biseylere uğras vermen güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissedCall

quote:

evet,yanlız 6 tür müzik yapıyorum,myspace e koyduklarım sadece halkın dinlemesinin zararı olmayan müzikler,ileriye dönük büyük planlarım var

quote:

Ambient(1),New Age(2),Chillout(3),Trance(4),Hiphop(5),Metal(6),Soundtrack(7) yaptıgım müzik türleri

Matematik ve Türkçe kötü sanırım aklın sadece müziğe çalışıyor.

chillout'da profesyonel değilim,calısmalarım var,chillout'u saymayabilirsin,yakın zamanda 7'e cıkacak,ama ambient ve chillout birbine yakın türlerdir,ikisini aynı türe koyabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGu4rdian

Beğendim kardesim biseylere uğras vermen güzel

benim de hoşuma gitti chill out tarzı müzikleri severim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 8 Temmuz 2009; 12:54:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.