Şimdi Ara

İnanılmaz Melodi (Türk Yapımı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-) Ben metal dinlemem ama Rammstein, Kreator, Disturbed, Eluveitie oldu mu coşarım. Fazla olabilir. Ama senin müziğinde hiç ama hiç coşmadım. Tiésto gibi hep aynı ritmi koymuşsun. Tiésto'dan bu yüzden nefret ediyorum.

2-) Trance dinlerim, çok severim ama ben burada Trance'e dair bir şarkı göremedim?

3-) Lütfen bizimle o şarkılarını paylaşma, hepimiz şarkına aşık olur döneriz animallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3f3k4n

1-) Ben metal dinlemem ama Rammstein, Kreator, Disturbed, Eluveitie oldu mu coşarım. Fazla olabilir. Ama senin müziğinde hiç ama hiç coşmadım. Tiésto gibi hep aynı ritmi koymuşsun. Tiésto'dan bu yüzden nefret ediyorum.

2-) Trance dinlerim, çok severim ama ben burada Trance'e dair bir şarkı göremedim?

3-) Lütfen bizimle o şarkılarını paylaşma, hepimiz şarkına aşık olur döneriz animallah.

müziklerde vocal olmadıgı için cosmamıs olabilirisn,myspace'de kalite düşüyor ayrıca,trance parcalarımı koymadım henüz,myspace'im yeni,şuan için her türü sırayla koyup yorumlarınızı alıyorum,dinleyici yorumları o yüzden önemlidir

• Zeki olan asla ben zekiyim demez.Çünkü eğer gerçekten zeki ise,kimsenin birbirini yakînen tanımadığı bir forum ortamında kendini övmenin ne kadar yersiz olduğunu bilir.

Melodilere gelince ilki güzel ama mükemmel değil.İkincisinin ismi : God Bless Hitler.İstersen şarkın ya da yaptığın melodin tüm dünya tarafından sevinelecek kadar güzel olsun ; Sen ismini böyle koyarsan seni yaşatmazlar.Ayrıca ne denli ileri IQ'lü biri bir faşist lideri savunabiliyor ? Eğer yine bu kadar zeki isen insanları katletmenin kötü olduğunu bilirsin.

Ve diğer önemli şey ise ; IQ'um 200-190-160 vesaire vesaire. diyorsun ama ''inanılmaz'' adlı sözcüğün bile ne olduğunu bilmiyorsun.

Her ne kadar inanılmaz olmasa da mükemmele yakın melodi şöyle olur;

Bundan önce bir topic daha vardı.İsmi Einstein - Çoklu Zaman kavramı gibi birşeydi.Orda da atıp tutuyordu bu fake adlı eleman.Neyse PM yoluyla hiç birşey yazmadan satranç oynamaya davet ettim.Oynamayı biliyormuş.12 dakikada mat ettim.Hemde hiç ciddiye almadan.Peki muhterem zeka kabiliyetine sahip arkadaşım nasıl yenildin bana ? Satranç sonuçta akıl ve zeka oyunlarının başında gelir.Ve sende bir kırıntı dahil dahilik belirtisine rastlanılamadı.

Umarım bundan sonra da foruma yazmaya ve insanların zamanlarını çalmaya cüret etmezsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

Orjinalden alıntı: ben böyle hayatın

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

Sen iq'nun 200 küsür olduğunu idda eden arkadaş değil misin?Hani yaptığın müziklerin aşmış olduğunu savunan.Ayrıca kendini einstein ile kıyaslayan.

hmm müziğe gelirsek inanılmayacak bir tarafını görmedim, ama fena değil.

evet,yanlız 6 tür müzik yapıyorum,myspace e koyduklarım sadece halkın dinlemesinin zararı olmayan müzikler,ileriye dönük büyük planlarım var

Halkın dinlemesinde zararı olan müzikleri dinlemek isterim varmı link müziğe gelirse beğenmedim normal

müziklerim yayılırsa,şuan ünlü olurum,ama olmamam gerek,hazır değilim,yasım 19,haberlere cıkmak istemiyorum henüz,yapmam gerekenler var,şimdilik bu kadar yayımlayabilirim,yeni şarkılar ekledikce forumda topic acıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 8 Temmuz 2009; 13:46:47 >

• God Bless Hitler mi peeffff uza pls
  • quote:

quote:

1-) Ben metal dinlemem ama Rammstein, Kreator, Disturbed, Eluveitie oldu mu coşarım. Fazla olabilir. Ama senin müziğinde hiç ama hiç coşmadım. Tiésto gibi hep aynı ritmi koymuşsun. Tiésto'dan bu yüzden nefret ediyorum.

müziklerde vocal olmadıgı için cosmamıs olabilirisn,myspace'de kalite düşüyor ayrıca,trance parcalarımı koymadım henüz,myspace'im yeni,şuan için her türü sırayla koyup yorumlarınızı alıyorum,dinleyici yorumları o yüzden önemlidir

Ama yukarıda bu şarkıya coşmazsak hiç bir metalcinin bizi coşturamayacağını söylemiştin? Coşkusuz mu kaldık biz?

• .977 the hitz channel'a gönder şarkılarını dinleyek EXA dan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Espâda

Zeki olan asla ben zekiyim demez.Çünkü eğer gerçekten zeki ise,kimsenin birbirini yakînen tanımadığı bir forum ortamında kendini övmenin ne kadar yersiz olduğunu bilir.

Melodilere gelince ilki güzel ama mükemmel değil.İkincisinin ismi : God Bless Hitler.İstersen şarkın ya da yaptığın melodin tüm dünya tarafından sevinelecek kadar güzel olsun ; Sen ismini böyle koyarsan seni yaşatmazlar.Ayrıca ne denli ileri IQ'lü biri bir faşist lideri savunabiliyor ? Eğer yine bu kadar zeki isen insanları katletmenin kötü olduğunu bilirsin.

Ve diğer önemli şey ise ; IQ'um 200-190-160 vesaire vesaire. diyorsun ama ''inanılmaz'' adlı sözcüğün bile ne olduğunu bilmiyorsun.

Her ne kadar inanılmaz olmasa da mükemmele yakın melodi şöyle olur;

Bundan önce bir topic daha vardı.İsmi Einstein - Çoklu Zaman kavramı gibi birşeydi.Orda da atıp tutuyordu bu fake adlı eleman.Neyse PM yoluyla hiç birşey yazmadan satranç oynamaya davet ettim.Oynamayı biliyormuş.12 dakikada mat ettim.Hemde hiç ciddiye almadan.Peki muhterem zeka kabiliyetine sahip arkadaşım nasıl yenildin bana ? Satranç sonuçta akıl ve zeka oyunlarının başında gelir.Ve sende bir kırıntı dahil dahilik belirtisine rastlanılamadı.

Umarım bundan sonra da foruma yazmaya ve insanların zamanlarını çalmaya cüret etmezsin.

yolladıgın müzik cok kötü,Howard Shore dinlemeni tavsiye ederim,satrancı cok uzun zamandır oynamıyordum,4-5 yıldır oynamıyordum yanlıs hamleler yaptım,satrancta cok iyiyimdir,dediğim gibi ayrıca zeka sadece satranca göre tanımlanamaz,ayrıca hitler insanları katletmedi,yahudileri katletti,yahudileri insan olarak görüyorsan seni yahud yandaşı olarak adlandırırım,aynı mantık gidecek olursak hapiste idam edilenlerde insan onlarıda katletmis oluyoruz,aslına bakarsan onlar insan değil,suclu insan,işte bunu kavrayabilmen lazım,yahud ile insan arasındaki farkı çözdüğün zaman hitleri anlayacaksın,

• Xtreme, ben de 4 yıldır satranç oynamıyordum ama Türkiye dereceli arkadaşımı yendim? Satranç unutulacak bir şey değil. Eğer düşünürsen yaparsın, ZEKA ile ilgili.
  • quote:

Xtreme, ben de 4 yıldır satranç oynamıyordum ama Türkiye dereceli arkadaşımı yendim? Satranç unutulacak bir şey değil. Eğer düşünürsen yaparsın, ZEKA ile ilgili.

satrancın büyük kısmı görsel zeka ile ilgilidir,matematikle ilgisi cok azdır,eğer bişeyi gözden kacırırsan tüm stratejinin gidişatı değişir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Eminem'den bana ne? Yürü git adam gibi adamlardan örnek ver bana! Bir Bülent Ortaçgil sahne şovu veya dikkat çekmek için şaklabanlıklar yaptı mı? Adamın ağzını açtırma.

Faşistsin ha? Türk'ler ve Alman'lar üstün ha? Çucum o günler geride kaldı, komünizm de yokolmak üzere. Bak bugün senin faşistliğini hangi ülke yapıyor, İsrail değil mi? Yine söylüyorum, bir insanın IQ'sunun yüksek olması akıllı olduğu anlamına gelmez. Gider bu yüksek IQ'lu adam uyuşturucu da uzman olur, ya da gider böyle faşist de olabilir.

Hani var ya bir Ziya tiplemesi. 10 metre aslanı çakıyla öldürüyordu. Ziya'nın yaşadıklarını gerçek varsayalım(10 metre aslan!?), sen aslan bense Ziya olayım. Çok eğlenirim vallahi...

islam ırkcılıgı reddeder,ben sıradan bir ırkın ırkcılıgın yapmadım,zaten üstün olan 2 ırkı cok seviyorum,diğerlerinden daha üstün tutuorum,gercek faşism üstün olmadıgın halde üstünlük idda etmektedir,bugun çinin yaptıgı en iyi örnektir,türkleri katletmeleri

kahrolsun faşizm, yaşasın sosyalizm

• quote:

quote:

Xtreme, ben de 4 yıldır satranç oynamıyordum ama Türkiye dereceli arkadaşımı yendim? Satranç unutulacak bir şey değil. Eğer düşünürsen yaparsın, ZEKA ile ilgili.

satrancın büyük kısmı görsel zeka ile ilgilidir,matematikle ilgisi cok azdır,eğer bişeyi gözden kacırırsan tüm stratejinin gidişatı değişir

O zaman satrançta çok iyiyim felan deme.
  • quote:

quote:

quote:

bu sefer fazla olacam ama görsel zekamda yüksektir,alakasız resimlerden bağlantılar kurup insan yüzleri görebiliyorum,ama satrancda cok dikkatli olmak gerekir

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu sefer fazla olacam ama görsel zekamda yüksektir,alakasız resimlerden bağlantılar kurup insan yüzleri görebiliyorum,ama satrancda cok dikkatli olmak gerekir

Hacı ben geçtiğim yerleri üç boyutlu şematize edebilirim ve satrançta da işe yarıyor nedense? O zaman sen neden göremedin?

• quote:

zeka, insanın aklını kullanabilme yetenğidir. insan zeki olmasına rağmen akılsız, aptal olabilir. bu söyeldiğimden ne çıkaracağını umarım bu üstün zekanla çözersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syclopse

quote:

zeka, insanın aklını kullanabilme yetenğidir. insan zeki olmasına rağmen akılsız, aptal olabilir. bu söyeldiğimden ne çıkaracağını umarım bu üstün zekanla çözersin

zeka ile akıl ayrı kavramlardır,akıl tamamen din ile bağlantılıdır,zekanın birçok çeşiti vardır,seninde dediği gibi zeki olup akılsız olan insanların aptaldan farkı kalmayabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: SilverQuasar

Zuhuratbaba Mah. Demirkapı Cad.

Bakırköy / İSTANBUL

Tel: 0 212 543 65 65

Randevu Telefonu : 0 212 572 23 23

• quote:

quote:

quote:

zeka ile akıl ayrı kavramlardır,akıl tamamen din ile bağlantılıdır,zekanın birçok çeşiti vardır,seninde dediği gibi zeki olup akılsız olan insanların aptaldan farkı kalmayabilir

1-) Yani ateist olan bir insan kesinlikle akıllı olamaz?
    2-) Hacı kendini tanıttın resmen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-) Yani ateist olan bir insan kesinlikle akıllı olamaz?
    2-) Hacı kendini tanıttın resmen.

einstein ceheneme gidicek,bu en büyük kanıt sanırım sana,ben ateist değilim ayrıca,her zaman yaratıcılıgı savunurum

• menşur olmaa mı çalışyon aslanım sen?yanlış yerdesin popstara katılcan ondan söledim... inanılmaz değil bu arada olsa olsa eh olur..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.