Şimdi Ara

İnanılmaz Melodi (Türk Yapımı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 3f3k4n

@XtremeX

Maymun zekası kaçtır biliyor musun? 70. Yani seninkine yakın bir derece.(Tabi orjinal derecene) Yani insana çok yakın. Mimiklere bakarsan da yakın. Yani onlardan gelme şansımız var. Ayrıca bundan 100 yıl sonra Dünya hâla var olursa bak, robotlar kendi kendilerine bir ırk yaratıp robotları kendileri yaratabilir.

eğer big bang saniyenini milyodna biri kadar yavaş gercekleşseydi,atomlar elementleri olusturamadan aynı saniyede içine çökeceğini biliyormuydun?ayrıca tek bir patlamayla,bu denli kusursuz bi sistemin ortaya cıkması bizlere üstün bi yaratcının oldugunu gösterir,tüm bu evrenden daha üstün bir varlık olmazsa evren bu düzende kalmaz,güneşin dünyaya uzaklıgından tut,yer cekimine kadar hersey bir düzen içindedir,savundugunuz tek şey maymundan geldik oluyor,biz sayısız kanıt koyarken,siz bilimsel kanıtı olmayan bi teoriyi savunuyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

basit bir örnek verecek olursam,eğer son teknoloji bir robot görseydin,mutlaka bu robotu birilerinin yaptıgını düşünürdün,belli bi mühendislik mimari ve teknolojisi var cünkü,kendi kendine olusması imkansızdır,metal tenekeleri üst üste atsan robot olusmaz,evrende her patlama yıkıcı etki yaratır,yatarıcı değil,robottan daha iyi bir teknolojiye sahip insanların kendi kendine olusması imkansızdır,bu bize insanı yaratan üstün bir güc oldugunu gösterir,akıllı bir insan bu farkı anlar,ama ne kadar zeki olursan ol akılsız isen,bunu maymundan gelmeye kadar sacma teorilere baglarsın

ben insanı yaratan allahın varlığını yalanlamadım ki.. sadece din ile akıl arasındaki ilişkiyi sordum. ayrıca darwin'in evrim teorisi saçma değil

• quote:

Orjinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

quote:

@XtremeX

Maymun zekası kaçtır biliyor musun? 70. Yani seninkine yakın bir derece.(Tabi orjinal derecene) Yani insana çok yakın. Mimiklere bakarsan da yakın. Yani onlardan gelme şansımız var. Ayrıca bundan 100 yıl sonra Dünya hâla var olursa bak, robotlar kendi kendilerine bir ırk yaratıp robotları kendileri yaratabilir.

Sende burda adamla tartışcam derken arada ateizm propagandası yapıyorsun gibi. Yaptığın lüzumsuzluk senin de

Adamın dediklerine karşı mantıklı şeyler söyledim ki bu konuda bilim dünyası ikiye ayrıldı. Bu yüzden ateizm propagandası mı yapıyorum?

• zaman gelir alihandan tokadı yersin ayık ol.. msn istemem senden gülüm saol...
    müzik demeye bin şahit isteyecek oluşumunun neden bu kadar boş olduğu ortada..
  • quote:

quote:

@XtremeX

eğer big bang saniyenini milyodna biri kadar yavaş gercekleşseydi,atomlar elementleri olusturamadan aynı saniyede içine çökeceğini biliyormuydun?ayrıca tek bir patlamayla,bu denli kusursuz bi sistemin ortaya cıkması bizlere üstün bi yaratcının oldugunu gösterir,tüm bu evrenden daha üstün bir varlık olmazsa evren bu düzende kalmaz,güneşin dünyaya uzaklıgından tut,yer cekimine kadar hersey bir düzen içindedir,savundugunuz tek şey maymundan geldik oluyor,biz sayısız kanıt koyarken,siz bilimsel kanıtı olmayan bi teoriyi savunuyorsunuz

Senin kesinlikle malın teki olduğuna eminim artık. Ben olabilir diyorum, sen "SİZ" diyip sanki onu benimsiyormuşum gibi davranıyorsun. Ayrıca Allah'a inanmama rağmen bilime de inanıyorum ve eğer o türlü olmasa mutlaka başka türlü ortaya çıkardık.

• quote:

quote:

quote:

@XtremeX

Senin kesinlikle malın teki olduğuna eminim artık. Ben olabilir diyorum, sen "SİZ" diyip sanki onu benimsiyormuşum gibi davranıyorsun. Ayrıca Allah'a inanmama rağmen bilime de inanıyorum ve eğer o türlü olmasa mutlaka başka türlü ortaya çıkardık.

bilim ile din bütündür,bilimin tek yaptıgı dini ispatlamaktır zaten,zıt gibi gösterme,neyi savundugunun farkında değilsin ama maymunlardan geldik demek Tanrı'yı inkar etmektir,darvinistler tek bir hücrenin suda kendi kendine olusup evrimlestiğini idda eder,olayın sonu Tanrı'yı inkar etmeye gidiyor

• bu konunun neden buraya geldiğini biliyorum
    evrim teorisini teorideve gerçekte reddetmiş bi arkadaş var

darvinistler?
    ashdkashdaskjh
    darwin insan ve maymunun aynı atadan gelmiş olaBİLECEĞİNİ ortaya atmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roofie Casanova -- 8 Temmuz 2009; 14:49:42 >
  • quote:

quote:

quote:

@XtremeX

Sende burda adamla tartışcam derken arada ateizm propagandası yapıyorsun gibi. Yaptığın lüzumsuzluk senin de

Adamın dediklerine karşı mantıklı şeyler söyledim ki bu konuda bilim dünyası ikiye ayrıldı. Bu yüzden ateizm propagandası mı yapıyorum?

Çünkü darwinizm'in sahteliği ortaya çıkarsa ister istemez kaçınılımaz olarak bir tanrının varlığı kabul edilmek zorunda kalıncak. Robot örneği falan verip yaratamanın olabilceğini söyleyerek bişeyler ima etmişsin fakat yaratmak denilen olay yoktan var etmekle olur. Madem bilim diyorsun o halde kimya bilminin en büyük kanunlarından bahsedelim. Cabir bin hayyan' ın ilk söylediği "evrende hiç bir şey yoktan var olmaz, vardan yok olmaz" sözüne bakarsak dediğin saçmalıktan öteye gitmez

• Bakın yemin ediyorum ki çarpılmayacağımdan eminim bu ya çok mal ya anlamamaya çalışıyor. Ben olabilir dedim, öyle demedim. Artık gözlerinle bak şu monitöre.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@XtremeX

Çünkü darwinizm'in sahteliği ortaya çıkarsa ister istemez kaçınılımaz olarak bir tanrının varlığı kabul edilmek zorunda kalıncak. Robot örneği falan verip yaratamanın olabilceğini söyleyerek bişeyler ima etmişsin fakat yaratmak denilen olay yoktan var etmekle olur. Madem bilim diyorsun o halde kimya bilminin en büyük kanunlarından bahsedelim. Cabir bin hayyan' ın ilk söylediği "evrende hiç bir şey yoktan var olmaz, vardan yok olmaz" sözüne bakarsak dediğin saçmalıktan öteye gitmez

yıldızlar birbiinden sürekli olarak uzaklasırlar,zamanı geriye aldıgımız tüm yıldızlar 0 hacimdeki tek bir noktada birleşirler 0 hacim yokluk demektir,evren yoktan yaratılmıstır,eğer zaten duran bir evren olsaydı,hangi güç yıldızların birinden uzaklasmasını sağladı o zaman,her türlü celiskidesiniz,ayrıca sözünü ettiğin adamın söylediklerini yanlıs algılamazsın,bu evren herşey başka bir enerjiye dönüşür,öldükten sonra toprayga dönüşeceğimiz gibi,bilimsel olarak bedenlerimiz yok olmaz,benim kastettiğim tüm bu elementlerin tüm maddenin nasıl varoldugudur,evren yoktan yaratılmıstır,evren zaten vardı diye söz edemezsin,cünkü zamanda evren ile birlikte yaratılmıstır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtremeX-Style -- 8 Temmuz 2009; 14:54:36 >

• quote:

yıldızlar birbiinden sürekli olarak uzaklasırlar,zamanı geriye aldıgımız tüm yıldızlar 0 hacimdeki tek bir noktada birleşirler 0 hacim yokluk demektir,evren yoktan yaratılmıstır,eğer zaten duran bir evren olsaydı,hangi güç yıldızların birinden uzaklasmasını sağladı o zaman,her türlü celiskidesiniz,ayrıca sözünü ettiğin adamın söylediklerini yanlıs algılamazsın,bu evren herşey başka bir enerjiye dönüşür,öldükten sonra toprayga dönüşeceğimiz gibi,bilimsel olarak bedenlerimiz yok olmaz,benim kastettiğim tüm bu elementlerin tüm maddenin nasıl varoldugudur,evren yoktan yaratılmıstır,evren zaten vardı diye söz edemezsin,cünkü zamanda evren ile birlikte yaratılmıstır

sende ayrı bi saçmalıyorsun. benim neyi savunduğuma dikkat et delikanlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Jack Sparrow -- 8 Temmuz 2009; 14:58:54 >

• Konu acaip sapmış
  • quote:

quote:

sende ayrı bi saçmalıyorsun. benim neyi savunduğuma dikkat et delikanlı.

ortaya konustum işte,bilmiyom herşey birine girdi,7-8 saatir konudayım her yoruma cevap yazıyorum

• http://www.hatunca.net/psikoloji-mainmenu-258/kisilik-bozukluklari-mainmenu-108/320-narsistik-kisilik-bozuklugu

Belirtiler

1. Kritize edilmeye karşı öfke, utanç ve aşağılanma hissi duyar
    2. Kendi çıkarları için başkalarını kullanır
    3. Sadece kendini düşünmek
    4. Yeteneklerini ve başarılarını abartır
    5. Başarı, güç, güzellik, zeka yada ideal aşk ile ilgili fantaziler kurar
    6. Başkalarının kendisine farklı davranması gerektiğine dair beklentiler
    7. Sürekli insanların dikkatinin ve beğenisinin üzerinde olmasını beklemek

8. Başkalarını kıskanmak ve haset etmek
    9. Aşırı gurur ve mükemmel olduklarına dair inanç
    10. Suçunu kabul etmez yada eleştiriyi kaldıramaz
    11. Fedakarlık yada iyilik yapmaz ama gösteriş amacı ile küçük davranışlarda bulunabilir
    12. Empati yapamaz
    13. Herşeye hakkı olduğuna inanır
    14. Yüzeysellik
    15. Sürekli şöhret, zenginlik ve başarı hayalleri kurar
    16. Dikkat çekmek, ilgi odağı olmak ve övülmek arzusu

Zannediyorum ki sende gerçekten böyle bir bozukluk var. Bunu aşağılama olarak değil tamamen senin iyiliğin için söylüyorum. Dünyanın en süper müziği diyemesemde kendi çapında güzel müziklerin var

• quote:

Orjinalden alıntı: duff

http://www.hatunca.net/psikoloji-mainmenu-258/kisilik-bozukluklari-mainmenu-108/320-narsistik-kisilik-bozuklugu

Belirtiler

1. Kritize edilmeye karşı öfke, utanç ve aşağılanma hissi duyar
    2. Kendi çıkarları için başkalarını kullanır
    3. Sadece kendini düşünmek
    4. Yeteneklerini ve başarılarını abartır
    6. Başkalarının kendisine farklı davranması gerektiğine dair beklentiler
    7. Sürekli insanların dikkatinin ve beğenisinin üzerinde olmasını beklemek

8. Başkalarını kıskanmak ve haset etmek
    9. Aşırı gurur ve mükemmel olduklarına dair inanç
    10. Suçunu kabul etmez yada eleştiriyi kaldıramaz
    11. Fedakarlık yada iyilik yapmaz ama gösteriş amacı ile küçük davranışlarda bulunabilir
    12. Empati yapamaz
    13. Herşeye hakkı olduğuna inanır
    14. Yüzeysellik
    15. Sürekli şöhret, zenginlik ve başarı hayalleri kurar
    16. Dikkat çekmek, ilgi odağı olmak ve övülmek arzusu

Zannediyorum ki sende gerçekten böyle bir bozukluk var. Bunu aşağılama olarak değil tamamen senin iyiliğin için söylüyorum. Dünyanın en süper müziği diyemesemde kendi çapında güzel müziklerin var

• quote:

fantaziler kurar demiş,ben fantazi kurmuyorum gözünün önüne link koyuyorum,2 saatir bilimsel bişeyler kanıtlıyorum,o yüzden tüm yazdıkların gecersiz sayılıyor,cünkü zaten zeki basarılı güclü olan bir insanda bunların aynısını yapar,fazntazi kurmakla gercekler arasındaki farkı anlayabileceğizi umuyorum
  • quote:

quote:

fantaziler kurar demiş,ben fantazi kurmuyorum gözünün önüne link koyuyorum,2 saatir bilimsel bişeyler kanıtlıyorum,o yüzden tüm yazdıkların gecersiz sayılıyor,cünkü zaten zeki basarılı güclü olan bir insanda bunların aynısını yapar,fazntazi kurmakla gercekler arasındaki farkı anlayabileceğizi umuyorum

sen harbiden çok büyük bi ruh hastasıymışsın bilader ya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ben böyle hayatın

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

Sen iq'nun 200 küsür olduğunu idda eden arkadaş değil misin?Hani yaptığın müziklerin aşmış olduğunu savunan.Ayrıca kendini einstein ile kıyaslayan.

hmm müziğe gelirsek inanılmayacak bir tarafını görmedim, ama fena değil.

evet,yanlız 6 tür müzik yapıyorum,myspace e koyduklarım sadece halkın dinlemesinin zararı olmayan müzikler,ileriye dönük büyük planlarım var

Halkın dinlemesinde zararı olan müzikleri dinlemek isterim varmı link müziğe gelirse beğenmedim normal

müziklerim yayılırsa,şuan ünlü olurum,ama olmamam gerek,hazır değilim,yasım 19,haberlere cıkmak istemiyorum henüz,yapmam gerekenler var,şimdilik bu kadar yayımlayabilirim,yeni şarkılar ekledikce forumda topic acıcam

Feyk? Çok ünlü olursun senmi?
    (Yanlız bu adam çok ciddi ha) Ayrıca müziği beyendimde olmaz ilk önce bu aptal tavırları bırakman lazım

• quote:

quote:

Hasbinallah

Kardeşim bak bunlar belirtilerdir. İllaki hepsi sana uyacak diye birşey yok. Zaten 3 tanesi bile uysa(bu arada 6. maddede tamamen sana uyuyor), bu bir kişilik bozukluğunun varlığına işarettir. Ayrıca şuan tamamen emin oldum sende bu rahatsızlığın olduğuna. Göz yüzbinlerce şeyi görür ama kendisini göremez. Sende hasta olduğun için kendi durumunu farkedemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duff -- 8 Temmuz 2009; 15:15:47 >

• ben beğenmedim hep aynı melodi biraz çeşitlilik yapsaydın daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.