Şimdi Ara

İnanılmaz Melodi (Türk Yapımı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumlarınız benim için cok değerli,teşekkür ederim
  • adamın iq'su 220 ne diyorsunuz ? bu haliyle bile türkçesi iyi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jokerX

adamın iq'su 220 ne diyorsunuz ? bu haliyle bile türkçesi iyi değil.

düz 200 diyelim abartmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

Orjinalden alıntı: jokerX

adamın iq'su 220 ne diyorsunuz ? bu haliyle bile türkçesi iyi değil.

düz 200 diyelim abartmaya gerek yok

• Bu müziği sevmedim ama metal türündeki ve lucid dream güzel.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 3iks

Senin yaşın kaç acaba...

Pc'den yaptığın müzikle ünlü olmuşun haberlere çıkmışsında hazır hissetmiyosun kendini he... Sen zaten kendi kendine gelin güvey olmuşsun ne soruyosun millete.

Biraz mütevazi ol yukarda arkadaşın söylediği gibi nedir bu ajdarlık böyle.
    Bırak başkası beğensin, övsün yaptıklarını sen değil.Bu tavır sende varken insanlar müziklerini beğense bile tek kelime hoş laf etmez kendini beğenmiş diye

insanlar aynı hataları tekrar tekrar yapıyorlar,arkadasım dünya üzerinde bütün müzikler bilgisayar ile yapılır zaten,en yeni teknolojidir bu,bilmen gereken şey gitar kullanmak artık eski moda anlatabiliyormuyum,teknolojiyi anlamakta bu kadar zorlanmayın,gitarım yok ama 450 gb vsti arşivim var,ayrıca hayko cepkinde bilgisayarda yaptıgı müzikle ünlü oldu

bende de 450 HP STİ var

• The Past ve Intercept güzel doğrusu. Başarılısın dostum aldırış etme sen millete. Chill out tarzını çok severim bende. Sakıncası yoksa hangi programı kullanıyorsun? Bir de mutlaka sample vardır sanırım bu parçalarda yanlışmıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takayashi

The Past ve Intercept güzel doğrusu. Başarılısın dostum aldırış etme sen millete. Chill out tarzını çok severim bende. Sakıncası yoksa hangi programı kullanıyorsun? Bir de mutlaka sample vardır sanırım bu parçalarda yanlışmıyım?

fl studio kullanıyorum,tamamen vst,sadece kadın sesi sample
  • Kimsenin hayaliyle dalga geçmeyin, belki de onu hayata bağlayan tek şey odur.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ben böyle hayatın

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

Sen iq'nun 200 küsür olduğunu idda eden arkadaş değil misin?Hani yaptığın müziklerin aşmış olduğunu savunan.Ayrıca kendini einstein ile kıyaslayan.

hmm müziğe gelirsek inanılmayacak bir tarafını görmedim, ama fena değil.

evet,yanlız 6 tür müzik yapıyorum,myspace e koyduklarım sadece halkın dinlemesinin zararı olmayan müzikler,ileriye dönük büyük planlarım var

Halkın dinlemesinde zararı olan müzikleri dinlemek isterim varmı link müziğe gelirse beğenmedim normal

müziklerim yayılırsa,şuan ünlü olurum,ama olmamam gerek,hazır değilim,yasım 19,haberlere cıkmak istemiyorum henüz,yapmam gerekenler var,şimdilik bu kadar yayımlayabilirim,yeni şarkılar ekledikce forumda topic acıcam

• Türk yapımı demişsin yabancı program kullanmışsın
  • Senin IQ'unda, yaptığın müzik türü de beni ilgilendirmiyor. Benim çevrem de müzisyen dolu, neyse olayım bu değil. Hakkında kıl kaptığım bir kaç husus var.

1- Kendini toplum önünde övmen, kendin hakkında "inanılmaz" yorumlar yapman sana düşmüyor. Sonuçta bunu ben dinleyeceğim, ben değerlendireceğim, ben yorumlayacağım. Kendini övmekle prim yapamassın(istisnalar hariç: Hideo Kojima, hakediyor herif).
    2- God Bless Hitler!? Bir ulusa kan kusturan faşist Hitler? IQ'un yüksek, ama kullanacağın yeri bulamamışsın. Bu kafayla senden değil cacık, salatalık bile olmaz.
  • Einstain bile ben zekiyim dememişken;

İnsanların ben zekiyim ben iyiyim; bu işi çok iyi yapıyorum;

Veya "BEN OLDUM TAMAM DAHASI YOK" dediği andan itibaret bitmiştir.

Sanat ise her insanın yapamayacağı bir iştir etraf kendini sanatçı sanan kopuklarla dolu bir ortamda alçak gönüllülüğün anlamını bilmeyen paralı zibidiler kendilerini sanatçı gibi görebilirler tabiki oda onların kendi düşünceleri

ama dediğim gibi KENDİ DÜŞÜNCELERİ.

Müziğe Gelince çok heveslendim hayallerim yıkıldı. Bir Piyano resitali veya kemanla atılmış çok iyi bir solo bekliyordum...
  • Yaptıgı müziklerden yayılan süpersonik nota partikülleri,hipotalamusa girerek hareket duyu gibi işlevler etkisi altına alıcak vs vs vs....

Bu arada Türkçem çok iyi degil ne demek ya
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Léthe

quote:

myspace sacma sapan satanistler ekliyo,herif 4 milyon ziyaret almıs,2'şer milyon dinlenmiş şarkıları ünlü herif gelmis,bana yorumlar yapıo sen en iyisin diye,burda bana gelip yüzüme karsı yalan söylerseniz,amerikalı olur cıkarım,o zaman türkiyede harbiden sizi temsil etcek kimse kalmaz,cevat yerli,18 yasında foruma ilerde crysis gibi projem war dese,adamla dalga gecerdiniz,oda türkce yama cıkarmazdı

He canım. Bu arada kimsenin inancı kimseyi m*klemez. takılma satanist hristiyan diye. İnsanlığına bak

müslümanlıga davet ettim adamları merak ediyom ne cevap verecekler,belki dogru yolu bulup cennete giderler

umarım sende en kısa zamanda doğru yolu bulursun
    ne kadar yuksekten uçarsan o kadar sert düşersin

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Einstain bile ben zekiyim dememişken;

İnsanların ben zekiyim ben iyiyim; bu işi çok iyi yapıyorum;

Veya "BEN OLDUM TAMAM DAHASI YOK" dediği andan itibaret bitmiştir.

Sanat ise her insanın yapamayacağı bir iştir etraf kendini sanatçı sanan kopuklarla dolu bir ortamda alçak gönüllülüğün anlamını bilmeyen paralı zibidiler kendilerini sanatçı gibi görebilirler tabiki oda onların kendi düşünceleri

ama dediğim gibi KENDİ DÜŞÜNCELERİ.

Müziğe Gelince çok heveslendim hayallerim yıkıldı. Bir Piyano resitali veya kemanla atılmış çok iyi bir solo bekliyordum...

intercept 1.08 eğer bu saniyede hala cosmadıysan,diyecek söz bulamıyorum seni en ağır metalcilerde costuramaz,bu yaptıgım müziğin 300'de 1'i bile değil,bu arada yukarıda dediklerin dogru şeyler ama benim içni gecerli değil,ben o dediğin kendini sanatcı sana kopuklardan değilim

• Gora'daki portakal atıp yedigün alma sahnesinde o aletteki müziği andırdı...
  • evet,sonunda kendi fan club'ımı kurmaya karar verdim,forumda ilk ve tek olucak sanırım,kendi fan club'ını kuran ilk insan,gelmek isteyen war mı?
    forumda ilkleri yapıcam,kendi kendime alıntı falan yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtremeX-Style -- 8 Temmuz 2009; 13:30:34 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Senin IQ'unda, yaptığın müzik türü de beni ilgilendirmiyor. Benim çevrem de müzisyen dolu, neyse olayım bu değil. Hakkında kıl kaptığım bir kaç husus var.

1- Kendini toplum önünde övmen, kendin hakkında "inanılmaz" yorumlar yapman sana düşmüyor. Sonuçta bunu ben dinleyeceğim, ben değerlendireceğim, ben yorumlayacağım. Kendini övmekle prim yapamassın(istisnalar hariç: Hideo Kojima, hakediyor herif).
    2- God Bless Hitler!? Bir ulusa kan kusturan faşist Hitler? IQ'un yüksek, ama kullanacağın yeri bulamamışsın. Bu kafayla senden değil cacık, salatalık bile olmaz.

Eminem'in canlı yayında k.çını açmasının sebebi dikkat cekmektir,müzik dünyasında dikkat cekmezsen tanınamazsın ne kadar iyi olursan ol,inanılmaz melodi yazdıgım için suan 1200 kişi dinledi,ayrıca ben faşisyim alman ve türk ırklarının üstün olduguna inanıyorum,bu arada hitler kan kusturmadı kimseye,sadece aşşagılık yahudileri katletti,uzun konular girimek istemiyorum

Eminem'den bana ne? Yürü git adam gibi adamlardan örnek ver bana! Bir Bülent Ortaçgil sahne şovu veya dikkat çekmek için şaklabanlıklar yaptı mı? Adamın ağzını açtırma.

Faşistsin ha? Türk'ler ve Alman'lar üstün ha? Çucum o günler geride kaldı, komünizm de yokolmak üzere. Bak bugün senin faşistliğini hangi ülke yapıyor, İsrail değil mi? Yine söylüyorum, bir insanın IQ'sunun yüksek olması akıllı olduğu anlamına gelmez. Gider bu yüksek IQ'lu adam uyuşturucu da uzman olur, ya da gider böyle faşist de olabilir.

Hani var ya bir Ziya tiplemesi. 10 metre aslanı çakıyla öldürüyordu. Ziya'nın yaşadıklarını gerçek varsayalım(10 metre aslan!?), sen aslan bense Ziya olayım. Çok eğlenirim vallahi...

• quote:

quote:

quote:

Senin IQ'unda, yaptığın müzik türü de beni ilgilendirmiyor. Benim çevrem de müzisyen dolu, neyse olayım bu değil. Hakkında kıl kaptığım bir kaç husus var.

Eminem'in canlı yayında k.çını açmasının sebebi dikkat cekmektir,müzik dünyasında dikkat cekmezsen tanınamazsın ne kadar iyi olursan ol,inanılmaz melodi yazdıgım için suan 1200 kişi dinledi,ayrıca ben faşisyim alman ve türk ırklarının üstün olduguna inanıyorum,bu arada hitler kan kusturmadı kimseye,sadece aşşagılık yahudileri katletti,uzun konular girimek istemiyorum

Eminem'den bana ne? Yürü git adam gibi adamlardan örnek ver bana! Bir Bülent Ortaçgil sahne şovu veya dikkat çekmek için şaklabanlıklar yaptı mı? Adamın ağzını açtırma.

Faşistsin ha? Türk'ler ve Alman'lar üstün ha? Çucum o günler geride kaldı, komünizm de yokolmak üzere. Bak bugün senin faşistliğini hangi ülke yapıyor, İsrail değil mi? Yine söylüyorum, bir insanın IQ'sunun yüksek olması akıllı olduğu anlamına gelmez. Gider bu yüksek IQ'lu adam uyuşturucu da uzman olur, ya da gider böyle faşist de olabilir.

Hani var ya bir Ziya tiplemesi. 10 metre aslanı çakıyla öldürüyordu. Ziya'nın yaşadıklarını gerçek varsayalım(10 metre aslan!?), sen aslan bense Ziya olayım. Çok eğlenirim vallahi...

islam ırkcılıgı reddeder,ben sıradan bir ırkın ırkcılıgın yapmadım,zaten üstün olan 2 ırkı cok seviyorum,diğerlerinden daha üstün tutuorum,gercek faşism üstün olmadıgın halde üstünlük idda etmektedir,bugun çinin yaptıgı en iyi örnektir,türkleri katletmeleri

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.