Şimdi Ara

İnanılmaz Melodi (Türk Yapımı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

menşur olmaa mı çalışyon aslanım sen?yanlış yerdesin popstara katılcan ondan söledim... inanılmaz değil bu arada olsa olsa eh olur..

değerli yorumun için teşekkür ederim,popstar önerini dikkate alacağım

• Madem görsel zekan var, lafı nerenden anlıyorsun? Ben sana ateist demedim. 170 IQ'n varsa sen aptal sınıfına girersin direk söylüyorum beni banlattırman için al sana cümle! Çünkü ben sana ateist demememe rağmen sen saçma sapan cümleler söylüyorsun. Einstein cehenneme gidicek diyorsun, nedeni?

• quote:

Orjinalden alıntı: 3f3k4n

Madem görsel zekan var, lafı nerenden anlıyorsun? Ben sana ateist demedim. 170 IQ'n varsa sen aptal sınıfına girersin direk söylüyorum beni banlattırman için al sana cümle! Çünkü ben sana ateist demememe rağmen sen saçma sapan cümleler söylüyorsun. Einstein cehenneme gidicek diyorsun, nedeni?

yahudiler ceheneme gider,yukarda söylediklerini yanlıs anladıysam kusruma bakma,ama söylediklerinen öyle bir anlam cıkarttım

• quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

Orjinalden alıntı: Syclopse

quote:

bu sefer fazla olacam ama görsel zekamda yüksektir,alakasız resimlerden bağlantılar kurup insan yüzleri görebiliyorum,ama satrancda cok dikkatli olmak gerekir

zeka, insanın aklını kullanabilme yetenğidir. insan zeki olmasına rağmen akılsız, aptal olabilir. bu söyeldiğimden ne çıkaracağını umarım bu üstün zekanla çözersin

zeka ile akıl ayrı kavramlardır,akıl tamamen din ile bağlantılıdır,zekanın birçok çeşiti vardır,seninde dediği gibi zeki olup akılsız olan insanların aptaldan farkı kalmayabilir

akıl ile din arasındaki ilişkiyi anlatırmısın bize?

• Arkadaş, önceden de bi konuda link paylaşmıştın ben güzel müzikler var diye tebrik etmiştim hatırlarsan... Ama sarfettiğin cümleler gerçekten seni küçük düşürüyor.
  • quote:

quote:

Madem görsel zekan var, lafı nerenden anlıyorsun? Ben sana ateist demedim. 170 IQ'n varsa sen aptal sınıfına girersin direk söylüyorum beni banlattırman için al sana cümle! Çünkü ben sana ateist demememe rağmen sen saçma sapan cümleler söylüyorsun. Einstein cehenneme gidicek diyorsun, nedeni?

yahudiler ceheneme gider,yukarda söylediklerini yanlıs anladıysam kusruma bakma,ama söylediklerinen öyle bir anlam cıkarttım

Bütün yahudiler cehenneme gitmez. Sadece Yahudiler kutsal ırk iken yaptıklarından dolayı Allah onları bırakmıştır. Olay budur.

• gitar çalmayı bilmiyorum ama 450 gb vsti arşivim var ne demektir?
    bu nasıl bir mantıktır?
    iq su 200 olan bi adamın bu sözü bizi düşünmeye sevk etmeli midir?
    sony vegas kullanılarak yapılmış bu müzikler biraz kofti midir?
    sen kim trance kim diyecek biri çıkacak mıdır?
  • bullshit, nickini hak eden kişi aslında XtremeX, bence ona ver nickini. Kişiliği çünkü senin nickinle tam uyumlu.

• zeka, insanın aklını kullanabilme yetenğidir. insan zeki olmasına rağmen akılsız, aptal olabilir. bu söyeldiğimden ne çıkaracağını umarım bu üstün zekanla çözersin

zeka ile akıl ayrı kavramlardır,akıl tamamen din ile bağlantılıdır,zekanın birçok çeşiti vardır,seninde dediği gibi zeki olup akılsız olan insanların aptaldan farkı kalmayabilir

akıl ile din arasındaki ilişkiyi anlatırmısın bize?

basit bir örnek verecek olursam,eğer son teknoloji bir robot görseydin,mutlaka bu robotu birilerinin yaptıgını düşünürdün,belli bi mühendislik mimari ve teknolojisi var cünkü,kendi kendine olusması imkansızdır,metal tenekeleri üst üste atsan robot olusmaz,evrende her patlama yıkıcı etki yaratır,yatarıcı değil,robottan daha iyi bir teknolojiye sahip insanların kendi kendine olusması imkansızdır,bu bize insanı yaratan üstün bir güc oldugunu gösterir,akıllı bir insan bu farkı anlar,ama ne kadar zeki olursan ol akılsız isen,bunu maymundan gelmeye kadar sacma teorilere baglarsın

• ritimler biraz fazla öne çıkmış gibi onun haricinde iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -bullshit-

gitar çalmayı bilmiyorum ama 450 gb vsti arşivim var ne demektir?
    bu nasıl bir mantıktır?
    iq su 200 olan bi adamın bu sözü bizi düşünmeye sevk etmeli midir?
    sony vegas kullanılarak yapılmış bu müzikler biraz kofti midir?
    sen kim trance kim diyecek biri çıkacak mıdır?

sony vegas video programı bildiğim kadarıyla video programı konuyla ne ilgisi war anlamadım,ayrıca melodi yazmak enstumen calmayı bilmeyi gerektirmez,ben notalarıda bilmiyorum,yaptıgım iş ortada fazla söze gerek yok,eğer istersen sana trance parcalarımıda yollarım özelden msn at ekleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtremeX-Style -- 8 Temmuz 2009; 14:36:01 >
  • @XtremeX

Maymun zekası kaçtır biliyor musun? 70. Yani seninkine yakın bir derece.(Tabi orjinal derecene) Yani insana çok yakın. Mimiklere bakarsan da yakın. Yani onlardan gelme şansımız var. Ayrıca bundan 100 yıl sonra Dünya hâla var olursa bak, robotlar kendi kendilerine bir ırk yaratıp robotları kendileri yaratabilir.
  • hayatımda hiç bu kadar zeki adam görmedim büyüksün usta. eserlerinin kıymeti tartışılmaz. diyecegimi sanıosan harbiden o zekandan şüphe ederm.
    müzigin iyi veya kötü ona bişy demiorm ama bu ne bi tarafı kalkmşlk, bu ne böbürlenme ki o kadar böbürlenecek bşyn olmadıgı halde..
  • Müziklerde pek yaratıcılık sezinleyemedim, çok tekrar koymuşsun melodilere, insanları şaşırtıcak sürprizler olmalı bence melodilerde..

Zekilik senin çalışıp çabalayıp kazandığın bişey değilken övünme hakkını nereden buluyorsun? Yaratıcının verdiği şeyi kendin kazanmışçasına sapıtmanın bi alemi yok diye düşünüyorum. ( bu öneriyi zekiysen dikkate al. )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultradanali

hayatımda hiç bu kadar zeki adam görmedim büyüksün usta. eserlerinin kıymeti tartışılmaz. diyecegimi sanıosan harbiden o zekandan şüphe ederm.
    müzigin iyi veya kötü ona bişy demiorm ama bu ne bi tarafı kalkmşlk, bu ne böbürlenme ki o kadar böbürlenecek bşyn olmadıgı halde..

evren her etki tepkiyle karsılık bulur,beni aşşagılayan olmazsa üstülük idda etmem,konunun ilk mesajlarını okuacak olursanız,sebepsiz yere beni assagılayanlar oldu
  • quote:

quote:

hayatımda hiç bu kadar zeki adam görmedim büyüksün usta. eserlerinin kıymeti tartışılmaz. diyecegimi sanıosan harbiden o zekandan şüphe ederm.

evren her etki tepkiyle karsılık bulur,beni aşşagılayan olmazsa üstülük idda etmem,konunun ilk mesajlarını okuacak olursanız,sebepsiz yere beni assagılayanlar oldu

gercekten anlattgn gibi biriysen etkiye karsı tepkini böyle deil güzel çalışmalar yapıp kendini ispat etmekle ortaya koyardn. insanlarla lafdalaşına giren hiç bi dahi tanımıorm

• quote:

@XtremeX

Maymun zekası kaçtır biliyor musun? 70. Yani seninkine yakın bir derece.(Tabi orjinal derecene) Yani insana çok yakın. Mimiklere bakarsan da yakın. Yani onlardan gelme şansımız var. Ayrıca bundan 100 yıl sonra Dünya hâla var olursa bak, robotlar kendi kendilerine bir ırk yaratıp robotları kendileri yaratabilir.

Sende burda adamla tartışcam derken arada ateizm propagandası yapıyorsun gibi. Yaptığın lüzumsuzluk senin de
  • quote:

quote:

Shakira konusuna bakarsan hemen kendini üstün görmeye başladın MİSTIR ULTRA ZEKA.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.