Şimdi Ara

İnanılmaz VW sağlamlığı.İstanbul metrobüs kazası. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • IIHS'nin yerini Metrobüs testi alacak yakında
  • Bora metrobuse çarpsa yok olurdu. Bora kendi kendine dağılmış kazada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bora marka aracın mı var senin? Vay canınaa

Konu bir adet bora marka bir adet de vw trolu içeriyor. Sonuç olarak çöp

• kimsede demiyor ki o otobüs kazadan sonra başka bir yerede çarptı mı ? Bu arada o metrobüsler normal otobüsler gibi değil. kaza riski az olduğundan güvenlik ağırlıkları çıkarılmış oluyor. Böyle daha fazla yolcu taşıyorlar. Travego veya Daf otobüsle aynı hızda çarpıştırsınlar bakalım ne oluyor.

Neyse aklıma BMW ile Şahin kazası geldi bir anda

İnanılmaz VW sağlamlığı.İstanbul metrobüs kazası.

• Otobüsün malzemesi kaliteli sertleştirilmiş polyester olası bir kazada darbenin emilmesi bakımın veya değişimin kolayca yapılabilmesi için bu malzeme tercih ediliyor bu malzemenin hemen arkasında çelik örme şasi var çoğu yeni otobüs böyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Vw Orijinal alman opel gibi cakma alman degil

Jetta meksikada uretiliyor ama yine de siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_unsal

Aracın bora oldugunu daha ilk bakışta yan aynasından anladım. Ama emin olmak icin dikiz ayna modeli ve far anahtarı modeli,goguslugun çift renkli olması (bej-siyah) en sonundada far anahtarından tam emin oldum.

Şimdi fark ettim direksiyonun solundaki hava fanının ustunde yuvarlak ızgara seklinde bir fan var cam için oda bariz gorunuyor.

RANGE ROVER diyen arkadaslara kahkahalar ile gülüyorum. Diyorlar,dediler,yorumda oyle yazıyor flan yazmışlar :) Haberdeki resim ile yukardaki resimi ve yazılarımı okuyunuz ona gore tekrar idda edelim.

VW'nin (HONDA-TOYOTA-MAZDA-NİSSAN-RENO-FORD-PEJO-CİTROEN-OPEL'daha sağlam,guvenilir ve estetik, oldugunu ucan kuş bile bilirken neden sasırıyorsunuz anlamıyorum ? Valla bende size şaşırıyorum.

NOT: Bir sonraki arabam VW olmayacak ve VW fanı flan değilim. Babamın malı fabrikasıda değil. Konuyu saptırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_unsal -- 9 Kasım 2015; 18:22:29 >

• Sen benim ile alay geciyorsun sanırım. Ben bora aracım oldugu icin yani gozaşınalığım oldugu için resimdeki aracın bora oldugunu anladım.Zaten aldıgımda coluk cocuk var kore,japon,fransız arabası almayayım demiştim.Guvenlikli olsun diye dusunmustum. Sonuc olarak beni yanıltmadı.Yanıltmazda.
  • Boranin euroncapten 5 yildizi bile yok. Birak otobusu clio ile carpissa clio paramparca eder borayi

• Harun H kullanıcısına yanıt
    Hangi Clio olduguna gore değişir.
  • Turkiye de insanların bildiği falan yok. Sürü psikolojisiyle alıyorlar vw yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 9 Kasım 2015; 22:32:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbit doğru olabilir kazayı başlatan ana araç plakası 34 vg 2424. 1999 model vw siyah. toplamda 5 araç hasar görmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

Biri direğe çarpıp ortadan ikiye ayrılan golfun resmini atsın.

işte aranan sağlamlık  İnanılmaz VW sağlamlığı.İstanbul metrobüs kazası.
     İnanılmaz VW sağlamlığı.İstanbul metrobüs kazası. İnanılmaz VW sağlamlığı.İstanbul metrobüs kazası. İnanılmaz VW sağlamlığı.İstanbul metrobüs kazası.

• Inanılmaz adeta büyülendim ,kazanın nasıl olduğu kimin nereye ne şekilde vurduğunu bilmeden o sağlam bu teneke demekten bıkmadınız

• Vay arkadaş, böyle böyle satıyorlar tenekeleri demek ki... Normalmiş...

Bu memlekette zengin olmaktan daha kolay bir şey yok yemin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dont 2000

Milletin bi bildiği falan yok herkes alıyor diye alıyorlar ve vw ye binen birden kendini zengin sanmaya falan başlıyor. Araçlarını yere göğre sığdıramıyor. En iyi araç onlarınkiymiş gibi davranıyor.
    Habere gelirsek metrobüsün kaza yapma ihtimalini düşün olduğunu düşünürsek kaliteyi düşük tutmuş olabilirler. Hemen vw yi yüceltmeyin.

Sonuç olarak Metrobüs ün Motorou arkada Ön kısımda Sadece cam Ve Sac olduğunu Düşünürsek Hiç sağlam bir araç Degilmiş Wv .
  • Volkswagen i sevmiyorum ama boranin hakkini vermek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

tesbit doğru olabilir kazayı başlatan ana araç plakası 34 vg 2424. 1999 model vw siyah. toplamda 5 araç hasar görmüş.

Tespit için modele yıla ihtiyacım yok.Bariz belli VW oldugu.Bazıları yediremiyor Range Rover flan diyorlar ama yemezler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.