Şimdi Ara

İnanılmaz VW sağlamlığı.İstanbul metrobüs kazası. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarpan araç range rover.Bora çarpsa eser kalmaz araçtan.

• Konuyudaki linki tıklatıpta okumadım açıkçası ama , yakınlarda bi arkadaşım kaza yaşadı . Dolmuşta 12 yolcularmış . Dolmuş şoförü kırmızı ışıkta gecmiş , golfte yandan vurmuş kaldırmış atmış içi dolu dolmuşu . Hafif yaralı ve davacılar . 12side . İlginç geldi bana içi dolu oldugu için dolmuşun . Paylaşmak istedim .

• Vw amarok ve 2000 den önce ki modelleri hariç bütün arabaları kullanmışlığım vardır sağlamlığını da gayet iyi biliyorum merak etmeyin kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz.

Bir kişi de vw binen kendini zengin sanıyor yazmış sen nasıl biriyle denk geldin bilmiyorum ama çevremde ki herkeste VW grubu var VW audi seat hepsi de sıcakkanlı cana yakın insanlar yani sana birisi öyle davrandı diye genelleme yapma sakın ağzımı bozdurma benim.
  • Vw modelleri sağlamdır, güvenlidir ama bu ne olduğu, nasıl olduğu belli olmayan kazalarla aracın sağlamlığı hakkında konuşmak çok saçma.

Video'da hasarlı 3-4 tane araç var. Aralarında bariyer vs var. Bu araçların bu şartlar altında zaten kafa kafa çarpışamayacağı aşikar. Her türlü ihtimal olabilir.

Sağlamlığını merak eden euro ncap testlerini aracın ağırlığını da göz önünde bulundurarak incelesin, rakipleriyle kıyaslasın.
  • Başlığı okuyanda metrobüs ikiye bölündü ama arabanın sadece tamponu çizildi sanır nasıl saçma bir ego bu
  • Yazık şu metrobüs şoförlerine, her kazada kafadan giriyorlar
  • peki vw alan bu şahısla ortak olmaktan memnuniyet duyan siz, bu şahsın metrobüs yolunda giderek milletin canına kasedecek kadar da egoist olduğu konusunda ortak olabileceğinizi hiç düşündünüz mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 9 Kasım 2015; 9:20:36 >
  • Çarpan araç Range Rover, Borası olan arkadaş neyin kafasını yaşıyor bilemedim...
  • Videoyu izleyince içim acıdı
  • araba metrobüsün içine girmiş galiba
  • Yorumun birinde çarpan aracın Range Rover olduğu söyleniyor.
  • Zaten darbeyi araba sogurmazsa icindekiler sogurur. Kaza sinrasi aracin saglam kalmasi demek icindekiler icin endise edilmesi gerek manasina geliyor

• "Altına girmek" dediğimiz mesele böyle oluyor. Metrobüs hatlarındaki otobüsler şehir için özel tasarlanmış araçlardan oluşuyor. Mercedes CapaCity, Citaro, Conecto, Phileas gibi araçlar.

Bu araçlar kaza durumunda iyi soğurma yapmalı ki, otomobildekiler sağ çıksın. Otobüs de, araba da işini iyi yapmış. Herkes sağ çıkmış. Otobüse karşı kafadan dalma söz konusu olduğunda "x araba da amma sağlammış" demenin çokça bir anlamı yoktur. Ortala üstü bir sağlamlıktaki arabada, vurduğu otobüs iyi dizayn edilmişse sonuç benzer olur. Otobüs kötü dizayn edilmiş ise, vuran araç Volvo S80 olsa, arabadan ölü çıkabilir. Otobüsün şakası olmaz.

--------------------

Bu konuda Ayşen Gruda'yı sevgiyle anıyorum. 30'uncu saniyeden sonrasını dikkatle dinleyiniz:
    https://www.youtube.com/watch?v=0s4F7I_5Df4

• Ne alaka ya
    Haberden yoldan çıkarsak metrobüs hattına girmiş diyor. Ona bakıp hemen Bora yol tutmuyor, yoldan çıkıyor mu diyelim

Karpuzun sulusunu seçer gibi kaportaya tıklayıp sağlam araba diyen mantık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly_effect_53 -- 9 Kasım 2015; 11:15:41 >
  • Golf IV aracımız vardı. Babam ufak bir kaza geçirdi, şehir içinde minübüsle ufak bir teması oldu. Minibüste çizik yoktu. Bizim arabada 5 parça değişti.
  • Ben göremedim araba nerde? Yerde iki tane teker parçası var ordan mı tanıdınız?
  • Insan gercekten hayret ediyor. Bu kadar dar goruslu nasil olunur vs ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

Konuyudaki linki tıklatıpta okumadım açıkçası ama , yakınlarda bi arkadaşım kaza yaşadı . Dolmuşta 12 yolcularmış . Dolmuş şoförü kırmızı ışıkta gecmiş , golfte yandan vurmuş kaldırmış atmış içi dolu dolmuşu . Hafif yaralı ve davacılar . 12side . İlginç geldi bana içi dolu oldugu için dolmuşun . Paylaşmak istedim .

Aracın ağırlık merkezi yerden çok yüksek olduğu için bu tür araçlar ağırlık merkezinin altından aldıkları darbelerde yatmaya eğimlidirler. Bu yüzden kolayca devrilebilirler.
  • Range rover diyolar ya la
     İnanılmaz VW sağlamlığı.İstanbul metrobüs kazası.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.