Şimdi Ara

İnanılmaz VW sağlamlığı.İstanbul metrobüs kazası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.hurriyet.com.tr/sirinevlerde-metrobus-yolunda-kaza-40011027

Bu haberdeki aracın Bora veya Golf4 oldugunu gözlemledim.İki aracıda yaklasık 4 sene kullandım ve tanımam kolay oldu.Metrobusu bu halde gorunce sasırdım ve iyice inceledim markasını.Su anda kullanmakta oldugum bora marka aracın saglam oldugunu biliyordum ama bu haberle birlikte kesin vardım.

Vw pahalı ve bazı konularda sorunlu olsa bile gercekten saglam araba.Zaten TRde acık ara en cok satılan araba.Demekki milletin bir bildigi var diye dusunuyorum.

• Vaaaayyyy canınaa hemen aracımı satıp golf 4 alıyorummm
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Vaaaayyyy canınaa hemen aracımı satıp golf 4 alıyorummm

senin araban golfün tekerini almaz kanki
  • Milletin bi bildiği falan yok herkes alıyor diye alıyorlar ve vw ye binen birden kendini zengin sanmaya falan başlıyor. Araçlarını yere göğre sığdıramıyor. En iyi araç onlarınkiymiş gibi davranıyor.
    Habere gelirsek metrobüsün kaza yapma ihtimalini düşün olduğunu düşünürsek kaliteyi düşük tutmuş olabilirler. Hemen vw yi yüceltmeyin.
  • Nerden anladiniz bora oldugunu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

quote:

Aliriz kafa kafaya takasla
  • Vw Orijinal alman opel gibi cakma alman degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

lada vegayla felan olur doğru,golf için çok çalışman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Nerden anladiniz bora oldugunu merak ettim.
    Aracın bora oldugunu daha ilk bakışta yan aynasından anladım. Ama emin olmak icin dikiz ayna modeli ve far anahtarı modeli,goguslugun çift renkli olması (bej-siyah) en sonundada far anahtarından tam emin oldum.

Şimdi fark ettim direksiyonun solundaki hava fanının ustunde yuvarlak ızgara seklinde bir fan var cam için oda bariz gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_unsal -- 8 Kasım 2015; 23:08:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

lada vegayla felan olur doğru,golf için çok çalışman lazım

• 15 sene boraya bindim ben anlayamadim hocam bora oldugunu siz nerden anladiniz?
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Çok dikkatliyimdir :) Yukarıda yazdım nerelerden anladıgımı.
  • Vw fanı yine siz arabanızı bi volvo sanın mercedes ve bmw ile kıyaslayanları saymıyorum bile. Volvo desen neyse sağlamlil ve premium sınıfı ama şu vw sağlam çok fena araba oo prestij geçin bunları. Vw kendi ülkesinde halk arabası diye geçiyo siz prestij diye bağırın. Siz de haklısınız doğuş oto öyle bir gömüyor ki daz autooo dimi sonuçta...
    Bence bunu geçin siz ferrari ile olan kazası var orda ferrari pert olurken vw sağlam ferrariden daha sağlam bi araba çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_unsal

yaşadığın kafayı yaşasam kafama sıkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Vw fanı yine siz arabanızı bi volvo sanın mercedes ve bmw ile kıyaslayanları saymıyorum bile. Volvo desen neyse sağlamlil ve premium sınıfı ama şu vw sağlam çok fena araba oo prestij geçin bunları. Vw kendi ülkesinde halk arabası diye geçiyo siz prestij diye bağırın. Siz de haklısınız doğuş oto öyle bir gömüyor ki daz autooo dimi sonuçta...
    Bence bunu geçin siz ferrari ile olan kazası var orda ferrari pert olurken vw sağlam ferrariden daha sağlam bi araba çünkü..
    Biliyordum VW fanı flan denecegini. Ben sahsen ford veya reno bakıyorum yeni alacagım arabamı.Cunku ben sorunsuzluk istiyorum artık. Ama ben VW'nin saglam oldugunu 20 senedir biliyorum kandırmayalım birbirimizi. Bunu her turk veya dunya vatandası bilir. Bana alman arabalarını begenmiyor gibi tavır yapmayın lutfen. Hangimiz Jettaya,Passat'a kotu araba diyebilirz ? Ama sorunsuzluk konsunda size katılıyorum cok sorun cıkaran bir marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_unsal

Mobilden giriyorum demin o resim gozukmedi ne detaylar aradim bi bilsen. Bariz boraymis arac sana katiliyorum.
  • Otobüsün tampondan ziyade şöförün bulunduğu - yukarıda bir noktadan ağır hasar almış olması çok garip, kafa kafaya değil de sanki Bora esas darbeyi sürücü seviyesinde ön cam direğine vurmuş gibi!
  • Arabanın sağlamlığı kazadan sonra arabanın değil içindekinin durumu ile belirlenir.
  • Boranın çarpmasıyla bu hale gelen metrobüs Allah korusun tır falan çarpsa tost olacak heralde.
  • Biri direğe çarpıp ortadan ikiye ayrılan golfun resmini atsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.