Şimdi Ara

INCA IM-204 modem hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerimde INCA IM-204 kablolu modemimi kullanıyordum. hiç bi sorun yokken artık nete giremiyorum. geçici bir çözüm buldum ama 4 porta ihtiyacım var. pos cihası ve PC internet için.
    Link ışığı sabit kalmıyor sürekli yanıp sönüyor ve data ışığı hiç yanmıyor. firmware güncellemesi yapmaya çalıştım ama gerekli dosyayı bulamadım. aslında sorunumu tam olarakta bilemiyorum. sorun gider dediğimde DNS sunucusunda hata var diyor. DNS girdiğimde hata bu sefer. birincil dns de sorun var diyor. TEŞEKKÜRLER.

• Adsl sabitlenmiyor bence farkli bir modem dene hattında veya bu modemi farkli bir adsl hattinda deneyebilirsin. Adsl modlarini degistirebilecegin bir yer varsa
    adsl2+ ve g.dmt yi secip digerlerini kaldir birde bu sekilde hattina takip bir deneme yap bakalım sonuc yine aynımı olacak.
  • hocam dediğinizi yaptım. evime götürdüm denedim aynı sorunla karşılaşıyorum. dükkanda ise tek portlu adsl kullanıyorum ve onda hiç bir sorun yok. acaba diyorum win7 yüklediğimden dolayı olabilirmi ? güncelleştirmesini buldum ilk başta yüklemedi, ancak uyumluluk modunda (xp sp3) çalıştırdığımda rahatlıkla güncelleme yaptım. yine aynı sorun çıktı. :S ne yapacağımı bilemiyorum. yenisi 100-150 lira ben günde okadar kazanıyorum. artık tek portlu modemi yanımda taşıyorum evden işe beraber gidiyoruz :D
  • Farklı hatdada aynısını yapıyorsa modemde sorun vardır ama ADSL mod ayarlarını yapabilirsen belki duzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 2 Mart 2011; 12:26:38 >
  • Bahsettiğiniz aynı hata ile ben de karşılaştım. Aynı marka aynı model Inca IM-204 4 Portlu kablolu modem. Daha kullanalı bir gün oldu, 2.günün başında biraz çalıştı ardından bir daha hiç nete girmedi. Işıklar da aynı bahsettiğiniz gibi oldu. Nasıl test ediyorlar bu modemleri aklım almıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.