Şimdi Ara

INCA IM-204W internet bağlanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen yaz Inca marka modem aldim ve sorunsuz bir şekilde internete bağlandim. Okul bitti yaz tatili için eve geldim ve adsl bağlatma karari aldim. Modem ise geçen yaz sorunsuz bi şekilde bağlandiğim modem. ama şimdi kullanici adimi şifremi doğru girmeme rağmen bağlanmiyor. Cdsinden kurulum yapiyorum yine bağlanmiyor. En sonunda garantiye verdim. Garantiden geldi. Bir sorun yokmuş, Ayar hatasiymiş. Modemi resetlemişler ve firmware update yapmişlar. Yine denedim. Yine bağlanmadi. Bağlanti türü olarak bana telekomdan verilen bilgiye göre PPPoE LLC kullanmam gerekirmiş. Bende öyle kullaniyorum yine bağlanamiyorum. ADSL hattinda bir sorun yok çünkü şu anda başka bir modem ile bağlaniyorum. İnternette araştirdiğim kadariyla buna benzer sorun yaşayan insanlar var.

Bu sorun hakkinda bir bilgisi veya bir çözümü olan var mi?

Teşekkürler

• aynı sorunu ben de yaşıyorum. smile adsl kullanırken bağlantımı iptal ettim ve ttnet aldım. sadece kullanıcı adı ve şifre değiştirmeme rağmen hiç bir şekilde bağlanmadı. bir de usb modemim var onunla denediğimde bağlanabiliyorum ancak telekom'dan aldığım pppoe 8-35 şeklindeki ayarları defalarca yapılandırmama rağmen bağlanamadım. servise gidecek en sonunda. bıktım sorunlarından.
  • pppoE olmazsa pppoA seçeneğini de bir deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zihnigonen

pppoE olmazsa pppoA seçeneğini de bir deneyin.

aslına bakarsanız telekomun sayfasına güvenip(!) ilk başta pppoa yaptım sonra telefonla arayınca o yanlış pppoe dediler, bense ilk başta bğlanamayınca modülasyon tiğini değiştirmiştim ondan şüpheleniyorum. glite vs gibi seçenekler olan, gerçi onu da denedim ve sonuç elde edemedim ama yine de opsiyonlar söylenirse bir daha denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 2 Aralık 2008; 19:05:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.