Şimdi Ara

Inca IM-214NX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eve yeni modem alacağım üstadlar bunu buldum iyi gibi duruyor ama ilerde sorun çıkarır mı? çünkü pikatel kullanıyordum baya çektim açıkçası bu da bozulur yada kopma falan yaşatır mı? http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-im-214nx-150mbps-4-port-adsl22-wireless-11n-modem-router/ProductDetails.aspx?productId=bd18120&categoryId=3009801

• INCA 300NX almanı tavsiye ederim.Fiyat farkı çok fazla yok ortala 15-20TL oynuyor aralarında biri 150'lik diğeri 300Mb-sn (teorik) n-tipi modem.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-im-300nx-300mbps-adsl22-wireless-modem-router/ProductDetails.aspx?productId=bd100539&categoryId=3009801
    Sitede ürün hakkında yapılmış yorumları oku.%95 ortalama ile beğeni kazanmış satın alan kişiler tarafından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLord4u -- 25 Eylül 2011; 20:44:27 >
  • orası öyle de bozulma arıza falan yapar mı korkum o aslında güvenebilir miyim inca modeme
  • 3 yıl garanti veriyor inca firması!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt2593

eve yeni modem alacağım üstadlar bunu buldum iyi gibi duruyor ama ilerde sorun çıkarır mı? çünkü pikatel kullanıyordum baya çektim açıkçası bu da bozulur yada kopma falan yaşatır mı? http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-im-214nx-150mbps-4-port-adsl22-wireless-11n-modem-router/ProductDetails.aspx?productId=bd18120&categoryId=3009801

Aman uzak dur . Hayatımda ilk defa ucuz diye no name bi firmanın modemini aliim dedim , anamdan emdiğim süt burnumdan geldi . Tek kelimeyle ucuz etin yahnisi . Devamlı ayarlar sıfırlanıyor ( modemi kapatınca ) , kopma oluyor , başkası bağlanamıyor vs vs. . Kaç hafta uğraştım en sonunda geri götürdüm yenisini verdiler , sorun değişmedi . Hepsiburadadaki yorumlara kesinlikle güvenme , kesinlikle objektif bir site değil orası . Bende ordaki olumlu yorumlara güvenerek aldım , sonra kendim memnun kalmadığım için gayet saygılı bir olumsuz yorum yazdım , kesinlikle yayınlamadılar ve sorunu üreticiyle çözmemi vs önerdiler . Yani orda o modemle ilgili olumsuz yorum olmamasının sebebi modeme şikayet olmaması değil hb nın şikayetleri yayınlamaması .

Sen beni dinle 10-20 TL nelere vermiyoruz macera arama git bilindik adı sanı olan bir modem al kafan rahat etsin . Zaten sinir harbi,getir götür benzin paraları vs modemin parasını 2 kere çıkarttı . Ne demişler " Ucuz mal alıcak kadar zengin değilim" . Airties , netgear , tplink vs tarzı kendini ispatlamış firmaları öneririm , daha önce kullandım hiç sıkıntı yaşamadım . Saygılar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfb

quote:

Orijinalden alıntı: umt2593

eve yeni modem alacağım üstadlar bunu buldum iyi gibi duruyor ama ilerde sorun çıkarır mı? çünkü pikatel kullanıyordum baya çektim açıkçası bu da bozulur yada kopma falan yaşatır mı? http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-im-214nx-150mbps-4-port-adsl22-wireless-11n-modem-router/ProductDetails.aspx?productId=bd18120&categoryId=3009801

Aman uzak dur . Hayatımda ilk defa ucuz diye no name bi firmanın modemini aliim dedim , anamdan emdiğim süt burnumdan geldi . Tek kelimeyle ucuz etin yahnisi . Devamlı ayarlar sıfırlanıyor ( modemi kapatınca ) , kopma oluyor , başkası bağlanamıyor vs vs. . Kaç hafta uğraştım en sonunda geri götürdüm yenisini verdiler , sorun değişmedi . Hepsiburadadaki yorumlara kesinlikle güvenme , kesinlikle objektif bir site değil orası . Bende ordaki olumlu yorumlara güvenerek aldım , sonra kendim memnun kalmadığım için gayet saygılı bir olumsuz yorum yazdım , kesinlikle yayınlamadılar ve sorunu üreticiyle çözmemi vs önerdiler . Yani orda o modemle ilgili olumsuz yorum olmamasının sebebi modeme şikayet olmaması değil hb nın şikayetleri yayınlamaması .

Sen beni dinle 10-20 TL nelere vermiyoruz macera arama git bilindik adı sanı olan bir modem al kafan rahat etsin . Zaten sinir harbi,getir götür benzin paraları vs modemin parasını 2 kere çıkarttı . Ne demişler " Ucuz mal alıcak kadar zengin değilim" . Airties , netgear , tplink vs tarzı kendini ispatlamış firmaları öneririm , daha önce kullandım hiç sıkıntı yaşamadım . Saygılar ..

bu arkadaşa kulak ver inca, flynet gibi modemlere bulaşma ben yorumlara bakarak flynet almışdım 1 seneden sonra türlü türlü sorunlar çıkarmaya başladı. en kaliteli modemler bildiğim kadarıyla airties ve zyxel dir.

• kesinlikle inca modem alma derim ben aldım basıma bela oldu 2 modem değiştirdim zor bela iade edebildim, kısacası uzak dur airties aldım memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar ben de almaktan vazgeçtim şuan.
  • bence alacağın ürün her ay para ödeyip internete kullandığın için sorun çıkarmayacak bir ürün olmalı, sorun çıksa bile seni uzun süre serviste bekleyerek boşuna kullanmadığın internetin parasını ödetmeyecek kadar kısa sürede servis vermeli, ben bunları zyxel markasında gördüm ürün arızalandı 2 gün içinde bana geri geldi üşenmeyip elden getirmiş olsaydım hemen çözüm getirebileceklerini söyledi teknikteki arkadaşlar sana önerim kaliteli bir marka kaliteli bir modem alman ucuz etin yahnisine kaçma paranla rezil olursun.

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/zyxel-p660n-t1a-p660n-t1a-150mbps-kablosuz-1-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=51739

• arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim inca 214 nx modemim var bir vın alıp bunu ev içinde 2-3 bilgisayarda kullanmak istiyorum bu ürün destekler mi bir modem daha almayayım diyorum teşekürler
  • Ben kullanıyorum gayet iyi bir modem sorun çıkarmıyor kurulumu da çok basit, tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaria

Ben kullanıyorum gayet iyi bir modem sorun çıkarmıyor kurulumu da çok basit, tavsiye ederim

sevgili alaria 3g vın ı destekliyor değil mi yanlış anlamadım teşekkür ederim yardımın için cevap verirsen sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.