Şimdi Ara

INCA IMP 56HD MEDIA PLAYER KAYIT SORUNU. ACİL YARDIM LUTFEN.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
10.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dynamike'in bahsettiği güncelleme görüntüdeki sorunları çözüyor fakat altyazı problemi meydana geliyor. musinta'nın önerdiği güncelleme ise aynı ürünün dvb-t girişli modeli için olduğu halde bu modelde de çalışıyor ve altyazı problemi çözülüyor. tv yayınını izlemek için kumanda üzerinden source tuşunu kullanın. menü üzerinden uydudaki kanallar izlenemiyor.
  • tşk.ler dynamike ve musinta...

Güncelleme görüntüdeki sorunları çözüyor fakat altyazı problemi meydana geliyor. musinta'nın önerdiği güncelleme ise aynı ürünün dvb-t girişli modeli için olduğu halde bu modelde de çalışıyor ve altyazı problemi çözülüyor. Ancak menu ara yüzü ingilizce kalıyor. Cihazın bence en önemli özelliği olan truedts ses ayar seçeneği çıkmıyor. Bu konuda inca teknik servisinin diğer fimalara benzer şekilde fırmware desteğine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Ben ana sayfasına mail gönderdim. Cevap alırsam buradan paylaşacağım. Aynı şekilde bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmango34

quote:

Orijinalden alıntı: priscilla

kablosuz ağ ile pc den playera bağlanıp dosyaları görebiliyorum ama playerdan ağ seçeneğine gelip PC adını seçince ağ kullanıcı id ve şifre istiyor. Bu alanlara ne girmem gerekir?

bu soruya cevap verebilecek mu arkadaşlar.....

kullanıcı id ve şifre istiyor.Bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmetr

quote:

Orijinalden alıntı: mmango34

quote:

Orijinalden alıntı: priscilla

kablosuz ağ ile pc den playera bağlanıp dosyaları görebiliyorum ama playerdan ağ seçeneğine gelip PC adını seçince ağ kullanıcı id ve şifre istiyor. Bu alanlara ne girmem gerekir?

bu soruya cevap verebilecek mu arkadaşlar.....

kullanıcı id ve şifre istiyor.Bilen varmı

Deneyip sonucu yazar mısın

http://imm.io/cMR9

• Arkadaşlar bahsettiğiniz linkteki ve aklınıza gelen gelmeyen bütün olasılıkları denedim(Kullanıcı ID ve şifresi için) ama olmadı.Sistem ayarlarında Giriş diye bir menü var koşan bir insan simgesi olan onu kapalıya getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.Belki o zaman şifre falan istemez.Benim bilgisayarda Win 7 ve Win 8 işletim sistemleri var.Win 8 de Player dan dosyalar görünüyor ama giremiyorum(şifreden dolayı) Win 7 de player dosyaları görmüyor.Masa üstü bilgisayarı netbook a gösteriyorum dosyaları paylaştırıyorum ikisi arasında bir sorun yok.Masa üstü ve netbook player ı görüyor ve dosyayı açıyor ama player onları görmüyor (Win 7 de).
    Şimdilik paylaşacaklarım bu kadar.Yeni bir gelişme olursa paylaşacağım.
  • Senin bilgisayarın gerçekten paylaşıma açık mı? Emin misin? Benzer durum bende de vardı. Windows XP'de paylaşımla ilgili bazı ayarları yapınca düzeldi. Şifre de istemez oldu, dosyaları da görür oldu.
  • Evet açık.Dediğim gibi netbook la masaüstü biribirini görüyor.Yani ikisi arasında dosya paylaşabiliyorum.Ama playerda göremiyorum(Win 7 de).
  • Evet.Sonunda Playerdan PC ye kablosuz bağlanmayı başardım.
    1-Başlat çalıştır> Regedit:
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa
    * 'everyoneincludesanonymous' değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * ‘NoLmHash’ değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\LanmanServer\Parameters
    * ‘restrictnullsessaccess’ değerini 1'den 0'a değiştirin.

2-
    1. Başlat'a basıp arama kutusuna "gpedit.msc" yazın.
    2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin
    3. Sağ taraftaki listede aşağıdaki ilkeleri etkinleştirin
    Ağ erişimi: Adsız SID/Name çevirisine izin ver
    Ağ erişimi: Anonim kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın

Ayrıca lütfen aşağıdaki ilkeleri devredışı bırakın
    Ağ erişimi: Adlandırılmış kanallar ve Paylaşım'lara anonim erişimi kısıtla
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının anonim numaralandırmasına izin verme
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme

-Yukarıda başka bir forumdan "MeTePe" ve"xaler" isimli kullanıcıların bahsettiği işlemleri uyguladım.
    -Sistem ayarlarında Giriş diye bir menü var koşan bir insan simgesi olan onu kapalıya getirdim.
    -Bilgisayarımdan antivirüs programını kaldırdım.
    -Ağ bağlantılarımdan bağlandım.
    -Ağ kullanıcı adı:Bigisayarınızın adı
    -Şifre:Bilgisayarınızın açılış için kullandığınız şifresi.
    girince paylaşılan klasörleri kısayolların içine attı oradan sorunsuzca filmleri seyredebildim.

Forumlardaki herkese yardımları için teşekkür ederim.

• öncelikle paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim.cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyası lazım yardımcı olabileceklerden rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat-28 -- 1 Mart 2012; 14:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerade

bu arada cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyasını isteyen varsa yardımcı olabilirim.

cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyasını almam mümkünmü. teşekkür ederim.
  • arkadaşlar. ben tüm güncellemeleri yaptım. ancak m.player'dan wireless bağlantı ile youtuben görüntülerini izleyemiyorum. youtube güncel linkleri geliyor fakat kumanda üzerinden görüntüyü açmak istediğimde açmıyor. tekrar link ekranına düşüyor. wireless ile youtube izleyebilen var mı? ağ ayarlarında sorun yok bu arada. pc'den cihazın hdd ve usb disklerini görebiliyorum ve film izleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbilgin2000

arkadaşlar. ben tüm güncellemeleri yaptım. ancak m.player'dan wireless bağlantı ile youtuben görüntülerini izleyemiyorum. youtube güncel linkleri geliyor fakat kumanda üzerinden görüntüyü açmak istediğimde açmıyor. tekrar link ekranına düşüyor. wireless ile youtube izleyebilen var mı? ağ ayarlarında sorun yok bu arada. pc'den cihazın hdd ve usb disklerini görebiliyorum ve film izleyebiliyorum.

Aynı sorun bende de var. Flickr veya video collection'daki diğer videolar sorunsuz çalışırken, youtube bölümünden girilen hiçbir video oynatılamıyor. Arama çalışıyor, aradığım videoları ve ön izleme resimlerini görebiliyorum. Ancak play tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor...
  • Orijinalden alıntı: murat-28

bu arada cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyasını isteyen varsa yardımcı olabilirim.
    cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyası için yardımcı olacaklardan rica ediyorum.
  • Bende bu cihazı aldım buğün.Burada baya uygun fiata buldum.INCA IMP-56HD aldığıma pişman olmam İnşallah.Aslında tv'nin usb'sinde ve uydu alıcımda media oynatma özellği var ama bazen görüntü,bazen ses codecleri desteklenmediğinden bıkıyordum.Android mediabox almaya karar vermiştim ama oda tam oturmamış bir sistem gibi geldi bana...Fiatlarıda pahalı şimdilik...Bakalım pişmanmı olacağım zaman gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 9 Mart 2012; 6:40:40 >

• Orijinalden alıntı: murat-28

Orijinalden alıntı: murat-28

cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyası için yardımcı olacaklardan rica ediyorum.

Bende....
  • arkadaşlar dexonic bt3548hd diye bir cihaz var. inca imp-56hd ye benziyor. onun son firmware de hiçbir sorun yokmuş. youtube ve diğer özellikler de gayet iyi bir şekilde çalışıyormuş. dexonic web sitesinde son güncelleme mevcut. acaba sizce bu firmware inca imp-56hd ye uyar mı??
  • dexonic firmware'i denedim. firmware update sonrası uzaktan kumanda çalışmadı. tekrar no_dtv firmware'e döndüm. 26.08.2011 tarihli update'te altyazı problemi var fakat youtube wireless üzerinden güzel çalışıyor. bilginiz olsun...
  • cihazın üzerinde gelen yazılım konusunda yardımcı olacaklar nerede. madem yardımcı olmayacaksınız neden yazıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbilgin2000

dexonic firmware'i denedim. firmware update sonrası uzaktan kumanda çalışmadı. tekrar no_dtv firmware'e döndüm. 26.08.2011 tarihli update'te altyazı problemi var fakat youtube wireless üzerinden güzel çalışıyor. bilginiz olsun...

Evet, test edildi onaylandı, 26.08.2011 tarihli firmware ile youtube çalışıyor. Altyazı ile işiniz yoksa gayet mantıklı bir çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat-28

quote:

cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyasını almam mümkünmü. teşekkür ederim.

cihazın üzerinde gelen orjinal firmware yazılımını isteyenler varsa kullanma kılavuzunda teknik servisten temin edilebileceği yazılı pasifikbilgisayar.com adresinden temin edebilirler ben istedim gönderdiler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.