Şimdi Ara

INCA IMP 56HD MEDIA PLAYER KAYIT SORUNU. ACİL YARDIM LUTFEN.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
10.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat-28

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: powerade

bu arada cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyasını isteyen varsa yardımcı olabilirim.

cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyasını almam mümkünmü. teşekkür ederim.

cihazın üzerinde gelen orjinal firmware yazılımını isteyenler varsa kullanma kılavuzunda teknik servisten temin edilebileceği yazılı pasifikbilgisayar.com adresinden temin edebilirler ben istedim gönderdiler

Sen de Mediafire.com veya başka bir dosya paylaşım sitesine yükleyip link olarak buraya koysaydın keşke. Herkes için kolaylık olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

quote:

quote:

bu arada cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyasını isteyen varsa yardımcı olabilirim.

cihazın üzerinde gelen orginal firmware dosyasını almam mümkünmü. teşekkür ederim.

cihazın üzerinde gelen orjinal firmware yazılımını isteyenler varsa kullanma kılavuzunda teknik servisten temin edilebileceği yazılı pasifikbilgisayar.com adresinden temin edebilirler ben istedim gönderdiler

Sen de Mediafire.com veya başka bir dosya paylaşım sitesine yükleyip link olarak buraya koysaydın keşke. Herkes için kolaylık olurdu.

kusura bakmayın nasıl yükleneceğini bilemediğim ve reklam olmasın diye yazmadım linki yazmamda sakınca varmı onu da bilmiyorum ama yine de yazdım sakıncası varsa afola

http://www.incatech.net/p_docs/incaimp56hd.rar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kusura bakmayın nasıl yükleneceğini bilemediğim ve reklam olmasın diye yazmadım linki yazmamda sakınca varmı onu da bilmiyorum ama yine de yazdım sakıncası varsa afola

http://www.incatech.net/p_docs/incaimp56hd.rar

Ne sakıncası. Gayet de iyi olmuş. Çok teşekkürler.

• cihazın ftp kullanıcı adı: root
    şifresi: admin

ben bu şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmetr

Evet.Sonunda Playerdan PC ye kablosuz bağlanmayı başardım.
    1-Başlat çalıştır> Regedit:
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa
    * 'everyoneincludesanonymous' değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * ‘NoLmHash’ değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\LanmanServer\Parameters
    * ‘restrictnullsessaccess’ değerini 1'den 0'a değiştirin.

2-
    1. Başlat'a basıp arama kutusuna "gpedit.msc" yazın.
    2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin
    3. Sağ taraftaki listede aşağıdaki ilkeleri etkinleştirin
    Ağ erişimi: Adsız SID/Name çevirisine izin ver
    Ağ erişimi: Anonim kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın

Ayrıca lütfen aşağıdaki ilkeleri devredışı bırakın
    Ağ erişimi: Adlandırılmış kanallar ve Paylaşım'lara anonim erişimi kısıtla
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının anonim numaralandırmasına izin verme
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme

-Yukarıda başka bir forumdan "MeTePe" ve"xaler" isimli kullanıcıların bahsettiği işlemleri uyguladım.
    -Sistem ayarlarında Giriş diye bir menü var koşan bir insan simgesi olan onu kapalıya getirdim.
    -Bilgisayarımdan antivirüs programını kaldırdım.
    -Ağ bağlantılarımdan bağlandım.
    -Ağ kullanıcı adı:Bigisayarınızın adı
    -Şifre:Bilgisayarınızın açılış için kullandığınız şifresi.
    girince paylaşılan klasörleri kısayolların içine attı oradan sorunsuzca filmleri seyredebildim.

Forumlardaki herkese yardımları için teşekkür ederim.

üstad sorunsuz film izledim derdken 1080p filmleri kalite kaybı olmadan altyazı sorunu olmadan mı izledin yoksa divx formatında mı izlediniz???? bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, eğer kalite kaybı olacaksa taşınabilir hard diskten izlemekten başka çare kalmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mmango34

quote:

2-
    2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin

Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme

-Yukarıda başka bir forumdan "MeTePe" ve"xaler" isimli kullanıcıların bahsettiği işlemleri uyguladım.
    -Sistem ayarlarında Giriş diye bir menü var koşan bir insan simgesi olan onu kapalıya getirdim.
    girince paylaşılan klasörleri kısayolların içine attı oradan sorunsuzca filmleri seyredebildim.

üstad sorunsuz film izledim derdken 1080p filmleri kalite kaybı olmadan altyazı sorunu olmadan mı izledin yoksa divx formatında mı izlediniz???? bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, eğer kalite kaybı olacaksa taşınabilir hard diskten izlemekten başka çare kalmıyor...

Filim oynatması çok iyi mkv 1080 7200 vs.Her formatı açıyor.Ama diğer özellikleri eksik.Ben aldım hepsiburada dan , geri yolladım.

buda benim açtığım konu.

http://forum.donanimhaber.com/m_59682913/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59682913

• quote:

Orijinalden alıntı: timomas

quote:

Orijinalden alıntı: mmango34

quote:

2-

Filim oynatması çok iyi mkv 1080 7200 vs.Her formatı açıyor.Ama diğer özellikleri eksik.Ben aldım hepsiburada dan , geri yolladım.

buda benim açtığım konu.

http://forum.donanimhaber.com/m_59682913/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59682913

üstad benim merak ettiğim wireless bağlantıda pc deki 1080p filmleri nasıl oynattığıydı, benim bu cihazı alma nedenim harci hard disk kullanmadan pc deki tüm medyayı özellikle 1080p filmleri izleyebilmekti, ama bağlantı işini beceremedim. Eğer gerçekten 1080p filmleri sorunsuz bir şekilde wireless izleyebiloyorsanız bağlantı işiyle uğraşayım, yok kalite düşüyorsa ( mesala şuan xbox daki media center dan pcye bağlanıyorum ve görüntü kalitesi çok düşük izletiyor.) o zaman harici hard disk kullanmaya devam edeyim. forumdaki diğer arkadaşlarda sesleniyorum bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

• Onu denemedim kardeşim.Ben içine 2 tb segate takmıştım.öle denemiştim.ama artık elimde yok iade ettim zaten.
  • Son bir kaç haftadır cihaz bende Youtube videolarını oynatmıyor. Ağa bağlanamadım, sonra tekrar dene diyor. Youtube haricindeki favorite video collection bölümündeki internet videolarını oynatıyor. Firmware güncellemsini yaptıktan sonra 7-8 aydır ağız tadıyla Youtube u izliyordum. ama cihaz gene su koyuvermeye başladı. Yeni bir güncellme çıkmış mıdır acaba?
  • Arkadaşlar sonunda 15.06.2012 tarihli yeni bir güncelleme çıkmış. ben indirdim ama henüz denemedim. şimdiden hayırlı olsun. umarım sorunlar giderilmiştir.http://www.dayflycn.com/Downloads.asp
  • bu akşam güncellemeyi deneyeceğim, sonucu iletirim.

edit: Nayır, güncelleme ne yapıyor bilmiyorum ama çözüm olmadı. youtube'u hala oynatmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fed_neil -- 26 Temmuz 2012; 11:10:07 >
  • Selam yeni güncelleme yi denediniz mi alt yazı sorunu çözülüyor mu? Ne acil cevap verirseniz sevinirim iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb. arkadaşlar yeni firmware'de türkçe altyazı problemi vardır. hiç uğraşmayın derim... :(
  • altyazı problemi yaşayanlar 2011-6-13 tarihli 1283_New_firmware.rar isimli firmware dosyasını indirip kursunlar. (musinta'dan alıntıdır.) ben şuan bunu kullanıyorum ve altyazılarda sorun yaşamıyorum. ancak youtube çalışmıyor. youtube çalışan fakat altyazı problemi olan firmware bilgisi de yukarıda biryerlerde var. bilginize...
  • arkadaşlar ben bu media playerdan pc ye wireless bağlantıyı hala beceremedim. pc den media playera bağlantı tamam ama tersi için kullanıcı adı ve şifre istiyor ve burda ne önerildiyse denedim olmadı... dynamike nickli arkadaşin söylediği firmware yüklü... bu sorunu yaşayıp da çözebilen yok mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: priscilla

arkadaşlar ben bu media playerdan pc ye wireless bağlantıyı hala beceremedim. pc den media playera bağlantı tamam ama tersi için kullanıcı adı ve şifre istiyor ve burda ne önerildiyse denedim olmadı... dynamike nickli arkadaşin söylediği firmware yüklü... bu sorunu yaşayıp da çözebilen yok mudur?

Ağ üzerinden erişim için kullanıcı tanımlaması yapmalısın sanırım. Yani şu şu kullanıcılar şu paylaşıma açık klasörüme girebilirler diye. Tabii klasörü paylaşıma açmadıysan ilk iş bunu yapmalısın. Sonra yetki vermelisin.
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben bu media playerdan pc ye wireless bağlantıyı hala beceremedim. pc den media playera bağlantı tamam ama tersi için kullanıcı adı ve şifre istiyor ve burda ne önerildiyse denedim olmadı... dynamike nickli arkadaşin söylediği firmware yüklü... bu sorunu yaşayıp da çözebilen yok mudur?

Ağ üzerinden erişim için kullanıcı tanımlaması yapmalısın sanırım. Yani şu şu kullanıcılar şu paylaşıma açık klasörüme girebilirler diye. Tabii klasörü paylaşıma açmadıysan ilk iş bunu yapmalısın. Sonra yetki vermelisin.

pc de yeni kullanıcı tanımlayip klasörü de bu kullanıcıya paylastırdım... media playerda da sifre istediginde bu kullaniciya ait sifre ve parolayı giriyorum ama yine giris basarisiz diyor... cok sinir bozucu ne yaptiysam olmadi

• quote:

quote:

quote:

pc de yeni kullanıcı tanımlayip klasörü de bu kullanıcıya paylastırdım... media playerda da sifre istediginde bu kullaniciya ait sifre ve parolayı giriyorum ama yine giris basarisiz diyor... cok sinir bozucu ne yaptiysam olmadi

Belki bilgisayarında bazı ayarları yapman lazım. Ağ bağlantılarıyla ilgili ayarlar var. Ne yapılması gerektiği bi yerlerde yazıyor olması lazım. Bazı arkadaşlar forumlarda paylaşmışlardı. gpedit.msc ya da services.msc gibi bi yerden giriliyordu (Başlat-çalıştır). Fakat kafana göre bişey yapma.

• İnternet Live Tv kısmına türkçe kanal eklenmiş firmware isteyen olursa gönderebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: necker

İnternet Live Tv kısmına türkçe kanal eklenmiş firmware isteyen olursa gönderebilirim...

evet ben istiyorum hatta nasıl yapıldığınıda anlatırmısın, şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.