dayfly sitesinden son güncellemeyi yükleyip türkçe karakter sorunu çekenler
altyazı dosyanızı açıp farklı kaydet seçeneği ile UTF-8 formatında kaydedin
media playerinizdeki altyazı encoding seçeneği de UTF-8 olsun
Merhaba arkadaşlar, bu ürünü aldım usb den film oynatabiliyorum, wifi ile internete bağlanabiliyorum, fakat Pc'den medya player'i görebiliyorken medya playerdan PC'deki paylaşımlı klasörü göremiyorum. Kullanıcı Ağ Id'si ve Parola kısmına olabilecek herşeyi denediysem de ağa bir türlü ağa bağlayamadım. PC deki işletim sistemi windows7 "Ev Ağın"daki parola korumasını kaldırdım. nerede yanlış yapıyor olabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim. ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar kimse wireless üzerinden pcye bağlanmak istemedimi?
Arkadaşlar merhaba... Siteye yeni üye oldum,inca İNCA IMP 56HD MEDIA PLAYER a sahibim güncel firmwar yi bulamadım. Allah rızası için elinde olan varsa paylaşabilirmi? çok aradım ama bulamadım verilen linkler güncelliklerini yitirmiş .lütfen elinde olan varsa cok duacısı olucam. şimdiden çok teşekkür ederim.
lütfen elinde olan varsa Allah rızası için paylaşsın internetin altını üstüne getirdim bulamadım lütfen ayhardım
Başka markanın firmwaresini yükledim ve oldu tek sorun kumandayı tanımadı o marka ve modelin kumandasını alınca düzeliceğini umuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme