Şimdi Ara

INCA KABLOSUS MOUSE ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KABLOSUS MOUSE ALDIM FAKAT BİR TÜRLÜ ÇALIŞTIRAMADIM YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN
    INCA IWM-29R NASIL KURULUMUNU YAPPACAM İŞLETİM SİSTEMİM VİSTA 64BİT OTOMATİK TANIYOR AMA ÇALIŞTIRAMADIM

• Yapay Zekanın Yanıtı

INCA Kablosuz Mouse Çalışmıyor: Sorun Giderme

INCA kablosuz fareniz çalışmıyor mu? Endişelenme, bu yaygın bir sorundur ve genellikle basit bir çözümü vardır. Aşağıdaki adımları izleyerek sorununuzu gidermeye çalışın:

1. Pilleri Kontrol Edin:

INCA kablosuz farenin çalışması için pillerin takılı ve dolu olması gerekir. Pilleri çıkarın ve yeniden takın. Farenin içini temizleyerek terminallerdeki korozyonu giderin.

2. USB Alıcısını Kontrol Edin:

USB alıcısı, farenin bilgisayarla iletişim kurmasına olanak tanır. Alıcının bilgisayarın USB portuna sıkıca takılı olduğundan emin olun. Farklı bir USB portunu deneyin.

3. Sürücüleri Kontrol Edin:

Kablosuz farenin düzgün çalışması için doğru sürücülerin yüklü olması gerekir. Üreticinin web sitesine giderek en son sürücüleri indirin ve yükleyin.

4. Diğer Cihazlarla Çakışma Kontrolü:

Yakınlarda kablosuz ağ yönlendiricileri veya Bluetooth cihazları gibi diğer kablosuz cihazlar varsa, fare ile alıcı arasındaki sinyali engelleyebilirler. Bu cihazları uzaklaştırın veya kapatın.

5. Farenin Açılıp Kapanmadığını Kontrol Edin:

Farenin altındaki açma/kapatma düğmesine bakın. Bazı modellerde bu düğme bulunur. Farenin açık olduğundan emin olun.

6. Fiziksel Hasar Kontrolü:

Fareyi düşürdüyseniz veya başka bir şekilde hasar gördüyse, çalışmayabilir. Görünür hasarlar olup olmadığını kontrol edin.

Yukarıdaki adımları izledikten sonra INCA kablosuz faren hala çalışmıyorsa, üreticiyle iletişime geçmeyi deneyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kablosuz mouseyi taktıktan sonra pcyi yeniden başlatmayı denedinmi?
  • otomotik tanısada sen driver ını kur
  • Komik gelebilir ama pilini doğru taktığınızdan eminmisiniz
  • walla ilk defa kullanmuyorum herşeyini doğru yaptım galiba fare bozuk bu vatan bilgisayardan ne alsam bozuk çıkıyor
  • aynı markanın INCA IWM 200R modelide bende var windows 7 64 bit için driver bulamıyor..başka yerdede bulamadım eğer elinde driver varsa yükleyebilirmi..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

aynı markanın INCA IWM 200R modelide bende var windows 7 64 bit için driver bulamıyor..başka yerdede bulamadım eğer elinde driver varsa yükleyebilirmi..?

aynı sorun bendede var ya win7 64 bit kullanıyorum mause donuyor 5-6 saniye bazen daha fazla süre ile gidip geliyor sanırım driverden kaynaklanıyor yardım ederseniz sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless klavye önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • INCA IWM 200R ürününü kullanıyorum fakat windows açıldığında görmüyo fareyi. Usbyi çıkartıp tekrar takmam gerekiyo. Sorun usbde mi yoksa farenin yazılımında mı? Yoksa windows 64 bitle mi alakalı. Win xpde denedim çalışıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.