Şimdi Ara

ıncaya yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • INCA 3200 5+1 SPEAKER almayı düşünüyorum yrum yaparmısınız

• aman kardeş napıyosun.inca lar ne üdüğü belirsiz sistemlerdir,zaten pekte verim alacagını sanmam.ama eğer fiyatı ucuzsa 5.1 5.1dir
    bence creative,jazz,logitech ten şaşmamak lazım,bence x530 al keyfine bak
  • sen cebinden çıkacak para miktarını bi söyle yeterince cevap alırsın merak etme (kafiye istemeden oldu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilcivil

sen cebinden çıkacak para miktarını bi söyle yeterince cevap alırsın merak etme (kafiye istemeden oldu )

quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

sen cebinden çıkacak para miktarını bi söyle yeterince cevap alırsın merak etme (kafiye istemeden oldu )

aslında para az bile olsa en azından bi 5.1 almak gerek.örneğin 50$ civarına inca vs. firmlaların 5.1 leri var.en azından oyun ve film lerden 5.1 kanal ses almış olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

aslında para az bile olsa en azından bi 5.1 almak gerek.örneğin 50$ civarına inca vs. firmlaların 5.1 leri var.en azından oyun ve film lerden 5.1 kanal ses almış olunur.

Alıntıları Göster
    eğer müzik için alıyosan setini 2.1 almanı tavsiye ederim ınca ya vereceğin para ile. kullanım alanlarını, isteklerini ve bütçeni yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheR

eğer müzik için alıyosan setini 2.1 almanı tavsiye ederim ınca ya vereceğin para ile. kullanım alanlarını, isteklerini ve bütçeni yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.

Alıntıları Göster
    tabiki sadece mp3 te kullancak birinin 5.1 alması yanlış olur ama .21 alıncada film ve oyunlardan mahrum kalma durumu var
    quote:

Orjinalden alıntı: AnotheR

• quote:

tabiki sadece mp3 te kullancak birinin 5.1 alması yanlış olur ama .21 alıncada film ve oyunlardan mahrum kalma durumu var
    quote:

Alıntıları Göster
    kanımca genelde mp3 dinleyen ve arasıra film izeleyen bir kullanıcının 2.1 alması daha mantıklı uzun vadede setinden memnun olabilmesi için.

• quote:

kanımca genelde mp3 dinleyen ve arasıra film izeleyen bir kullanıcının 2.1 alması daha mantıklı uzun vadede setinden memnun olabilmesi için.

Alıntıları Göster
    aslında yanlış düşünüyosun bence,cunku mp3 leride 5.1 de rahalıkla kaliteli bir şeklide dinleyebiliyosun,tabiki 2.1 en iyisi ama yine de dogru ayarlar olunca tatmin edici oluyo.eğer 2.1 alırsan geleceğe yatırım yapmamış olursun,ileride bütün oyunlar 5.1 detekli olacak ve filmlerde daha kaliteli hale gelecek(gerçi şimdiki hali bile mükemmel) ve bu özelliklerden mahrum kalacak.
    quote:

• quote:

aslında yanlış düşünüyosun bence,cunku mp3 leride 5.1 de rahalıkla kaliteli bir şeklide dinleyebiliyosun,tabiki 2.1 en iyisi ama yine de dogru ayarlar olunca tatmin edici oluyo.eğer 2.1 alırsan geleceğe yatırım yapmamış olursun,ileride bütün oyunlar 5.1 detekli olacak ve filmlerde daha kaliteli hale gelecek(gerçi şimdiki hali bile mükemmel) ve bu özelliklerden mahrum kalacak.
    quote:

Alıntıları Göster
    ben o yorumumu kısıtlı bütçeler için yapmıştım zaten. yani 40-50 usdye 5.1lerde var sonuçta. bunları göz önünde bulundurmuştum.
    ama tabi 530 a yetecek kadar param varken 2.1 e yönelmem tabi genelde mp3 dinlesemde.

• quote:

ben o yorumumu kısıtlı bütçeler için yapmıştım zaten. yani 40-50 usdye 5.1lerde var sonuçta. bunları göz önünde bulundurmuştum.
    ama tabi 530 a yetecek kadar param varken 2.1 e yönelmem tabi genelde mp3 dinlesemde.

Alıntıları Göster
    tabi bunu baştan söylüyorum 50,60$ lık 5.1 ler pek fazla tatmin etmeyebilir ama yinede iyi bir deneyim olur
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 23 Temmuz 2005, 14:54:09 >

• quote:

tabi bunu baştan söylüyorum 50,60$ lık 5.1 ler pek fazla tatmin etmeyebilir ama yinede iyi bir deneyim olur
    quote:

Alıntıları Göster
    Özellikle de sesi yarıdan fazla açamıycak olan ve apartman hayatından kurtulamayanlar için birebir setlerdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: tylor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

Özellikle de sesi yarıdan fazla açamıycak olan ve apartman hayatından kurtulamayanlar için birebir setlerdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: tylor

Alıntıları Göster
    teşeekkür arkadaşlar creative alıcam yardım ettiğimiz için çok sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan141

Alıntıları Göster
    Rica ederiz, ne demek..
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan141

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan141

Alıntıları Göster
    creative ama modeli nedir?eğer 5200 ise sakın haa diyorum.
    ayrıca rica ederim
    quote:

• quote:

creative ama modeli nedir?eğer 5200 ise sakın haa diyorum.
    ayrıca rica ederim
    quote:

Alıntıları Göster
    aman aman sakın 5200 sakın..........

5200

• quote:

aman aman sakın 5200 sakın..........

5200

Alıntıları Göster
    ne olmuş 5200 e?

• quote:

Orijinalden alıntı: derkin

ne olmuş 5200 e?

Alıntıları Göster
    birşey oldugu yok ama x530,mms460,t5900 gibi setler varken 5200 almak cok yanlış
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

ne olmuş 5200 e?
  • quote:

birşey oldugu yok ama x530,mms460,t5900 gibi setler varken 5200 almak cok yanlış
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

ne olmuş 5200 e?

Alıntıları Göster
    +1
  • quote:

+1

Alıntıları Göster
    Inca alacaksan bu modelini al

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan_arm

Inca alacaksan bu modelini al

Alıntıları Göster
    Sevgili hasan_arm,bahsettiğin INCA modeli tamamen görüntüden ibarettir,facia bassları mevcuttur,heybetine yakışmayan bir ses söz konusu o sette,ben z-5500 almadan önceki seferde,piyasada alabileceğim tüm hoparlörleri dinledim,bu seti kendi ellerimle kurdum,bilgisayarcımla çok samimiyim,ama tavsiye edilecekse de mutlak başka setler tavsiye edilmelidir,ki inanın bana Microlab hoparlörler oldukça başarılıdır f/p olarak!!!(İLK SETİM MİCROLAB MCX-4D idi 100W RMS,z-5500'den önce kullandım)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.