Şimdi Ara

Incehesap.com iade mağduriyeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk firmalardan alışveriş yapmayın. amazon.com.tr dışında hiçbir siteden alışveriş yapmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Woody WP W kullanıcısına yanıt
    biraz zaman alabilir ama lehine sonuiclanir...
  • Evet biliyorum. Mecbur bekliyoruz başka çare yok.

TR'de yaşıyoruz. Her ürünü maalesef tek siteden alamayız. Kaldı ki bu ülkedeki her firmanın para kazanması ve çalışanları olması da gerekiyor diye düşünüyorum. Böyle sorunlar olmasa her şey daha güzel olacak zaten ama el mahkum. Olduğu kadar artık. Bende durumdan pek hoşnut değilim ancak yapabilecek başka çaremiz yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Değerli Müşterimiz ;

Talebiniz ilgili departmanımıza iletilmiş olup tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Saygılarımızla,

İncehesap.com"

Müthiş cevaplar :)) Hala paramı yatırmadılar, bir güzel de kullanıyorlar. Sizin gibi şirketlere yazıklar olsun. Bu firmalar, bir de sponsor olup iyi bir firmaymış gibi lanse ediliyor. Ne güzel iş gerçekten. O kadar mağduriyet konusu olmasına rağmen.
  • Haftabaşında forumdan bir arkadaşımızla bir iki mesaj sonrası kendisi mağazada olduğunu ve benim durumumu da anlattığını, iletişim bilgilerimi aldıklarını ve bana da bir iletişim numarası verdiklerini söyledi. Ben de verdikleri numaraya önce mesaj attım. Cevap gelmedi, daha sonra tekrar mesaj attım ve tabiki yine cevap gelmedi. Aradım, açan olmadı. Yani kendi verdikleri numarayla iletişime geçmemi söyleyen firmayla iletişime geçmeyi deniyorum her yolla ancak umurlarında bile değil.Dalga geçiyorlar sanırım başka açıklama gelmiyor aklıma açıkçası. Hem iletişime geçin diye söyleyip hem de umursamamazlık ayrı bir olay.

Hala daha buradan alışveriş yapacak olan varsa konuyu dikkatle okumasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 16 Temmuz 2020; 13:16:45 >
  • hocam sizi de çok uğraştırdılar neden böyle yapıyorlar anlamak güç
  • Rezil bir firma hocam keşke bilsem neden böyle uğraştırdıklarını. Sipariş tarihim 28 Mayıs :) Hadi iade başlangıcı vs 8-9 Haziran desek 1 ayı geçti bu süreç. Böyle bir rezalet olamaz.
  • Oldu canım başka bir arzun varmı?

Üye adın Türk adı ama ülkesini seven bir Türk izlenimi vermiyorsun yoksa Türk değilmisin? Türkiye düşmanımısın yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 16 Temmuz 2020; 13:28:55 >
  • İncehesap şaşırtmamaya devam ediyor.

Yukarıda belirttiğim gibi, İncehesap üzerinden mesaj attım kendilerine tekrardan. Size ne sabit hattınızdan, ne de bana iletilen Rukiye Hanım'ın cep numarasından ulaşamadığımı, mesajla ulaştığımda da her seferinde konuyu, daha önce hiç cevap vermemiş gibi insanı salak yerine koyarak cevap verdiklerini belirttim. Hiç şaşırtmadan, sabit hattımız budur, buradan ulaşabilirsiniz demişler.
    Ben yaklaşık 2.5 saat boyunca telefonda sizi beklemek zorunda değilim ki daha önce bekledim söylediğim gibi. Ama gel gelelim hala aynı tavrı takınmaya devam ediyorlar. Ulaşmaya çalıştığım her yol bu şekilde sonuçlanıyor.

EDİT : Az önce müşteri hizmetlerine garip bir şekilde ilk arayışımda ulaştım. Yine bir 10 dakika beklemeden sonra tabiki. Daha sonrasında ise bekletilecek bir durum olmadığını söyleyen arkadaş, beni telefonda bekletip inceleyince konunun THH'ye gittiğini, bu yüzden de artık onlar üzerinden cevap verileceğini iletti. Bu hafta içinde THH'ye itiraz edeceklermiş. 14 gün hakları varmış. Ben THH'ye 19 Haziranda başvurdum. Acaba neyin hakkı? Yasal süreçlerin hepsinin bittiğini belirtmeme rağmen gelen cevaplar çok güzel gerçekten. Bu kadar rezil bir firma daha görmedim ya.

Mükemmel firma, müthiş. Aynen böyle devam edin çalışmaya. Aynen..

• Hocam neden hala arayıp kendinizi yoruyorsunuz acaba THH ye başvurup en doğrusunu yapmışsınız bırakın bundan sonra onlar uğraşsın sizde kendinizi yormayın hiç.
  • bu arkadaşı böyle mağdur ettikleri için incehesap'ı kınıyorum.

bu işi bu kadar diretmenin manası ne? iki tarafın da zamanına yazık değil mi? adam jelatini bile açmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 21 Temmuz 2020; 14:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: areda1

Hocam neden hala arayıp kendinizi yoruyorsunuz acaba THH ye başvurup en doğrusunu yapmışsınız bırakın bundan sonra onlar uğraşsın sizde kendinizi yormayın hiç.
    Elimden geleni yaptım demek için hocam. Ben elimden gelen her yolu denedim, uğraştım. Yasal hakkım olan süre içerisinde iademi gerçekleştirdim ve onlar yasal hakları olan süre içerisinde iade yapmadığı gibi hala pişkin pişkin THH'ye itiraz süremiz var 14 gün, bu hafta içinde cevap vereceğiz gibi bir şeyler söylediler. Uzatmak istemedim çünkü tartışmaya gidecek olay. Kapattım ben de.

Kargonun bana teslim saatiyle birlikte, iade kodu isteme tarihim belli. Yani gerçekten çok saçma. Diyecek bir şeyimde yok.
  • Bu konunun öne çıkar butonunu neden göremiyorum?
  • Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncehesap,teknobiyotik,itopya bunlardan alışveriş yapmayın, alayı batakçı bunların sahtekar tamamen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Bu konunun öne çıkar butonunu neden göremiyorum?
    3 günü geçtiğinden dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende monitör aldım yaptık bir hata. Monitörü geri yolladım iade istedim büyük ihtimal bizde THH'lik olacağız.
  • Hala iadeyle alakalı bir gelişme yok. Yapacak bir şey yok, beklemedeyiz.
  • haziran başından beri uğraşıyorum. Firmayla da görüştüm, nasıl olsa THH'ye vermişsiniz THH yoluyla cevap veriyoruz diyor. Haksız olduklarını bildikleri halde hala iade ile alakalı bir gelişme yok.
    Bildiğin, sıfır jelatinli ürünü iade edip paramı alamıyorum. THH'ye verdiğimi bildikleri için de iade yapmıyorlar, konuyu uzatabilecekleri yere kadar uzatacaklar. Ne kadar güzel bir firma, ne kadar rezil. Acaba ellerine ne geçiyor böyle yaptıkça, anlamak güç.
  • 29 mayıs - 29 ağustos.
    Aylar geçti, incehesap geriye dönüş yapıp özür dilemeyi bırakın para iadesini bile yapmadı ve hala da yapmayı düşünmüyor. Kazandığınız her kuruş haram zıkkım olsun, aylardır içeride paramı bekletiyorsunuz. Sizin kadar rezil bir firma daha görmedim. Bu ülkeyi bu hale sizin gibiler getiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.