Şimdi Ara

İNCEHESAP.COM MAĞDURİYETİ UZAK DURUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HA-DH kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun desteğiniz için şikayet varada konuyu yazdım

• Yarın sabah banka ile görüşeceğim, zaten gün içerisinde tesisatçı erken saatlerde gelebilirse evde işimi halledip hemen genel müdürlüğe koşucam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rafet1213

Yarın sabah banka ile görüşeceğim, zaten gün içerisinde tesisatçı erken saatlerde gelebilirse evde işimi halledip hemen genel müdürlüğe koşucam
    Bloke koydurmak istiyorum diyin ürünler bana yollanmadı diyin onlar araştıracaklarını söylüyorlar firmaya uyarı gidiyor fatura kesildi anında arkadaşın. Umarım çözüme kavuştur.

• Hocam firmayı kötülemenin manası yok. Daha 2-3 gün geçmiş aramaya, mail atmaya başlamışsınız. Tamam firmanın kapasitesi de yetersiz ama azıcık internete baksanız böyle olacağını görürsünüz. Onu geçtim, onlarca mail atıp buraya ss ini atmak
    Siz mail atıyorsunuz, sizi öne alsınlar hemen

• Geçmiş olsun hocam bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
  • Bende 8 Mayısta iptal edin kargoya vermeyin dediğim halde aldığım ürünü kargoya vermişler. Ellerine ulaştı gözüküyor ama bize gelmedi diyorlar 34 gündür ücret iadesi alamıyorum. Az buz bir mebla da değil giden para pişman oldum valla.
  • 05.06.2020 tarihinde aldığım ekran kartı+ anakart+psu+ 2adet ram elime ulaştı ama faturada 2adet ram yaZılmasına rağmen 1adet gönderilmiş. Az önce mesaj yazdım cevap vermediler inşallah hatalarını kabul ederler

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Hocam ertesi gün kargo yazan ürünü satın aldım yarın 9. Gün firmaya ulaşmak imkansız ulaşırsanızda alacağınız doğru dürüst bir cevap yok.
    Kardeşime hediye aldım diyeceksin neden son güne bıraktın bir şey sattım o yüzden geç kaldım çocuk 13 yaşında ağladı sızladı abim söz vermişti diye.Sitede yazarsın 10 iş günü sonra kargolanacaktır diye ne ben üzülürüm ne seni üzerim.

30 gündür 40 gündür ücret iadesi alamayan arkadaşlar var.
    Benim işlemcimde büyük ihtimal böyle olucak bununda korkusu mevcut.Şartlar ne olursa olsun sana bir örnek vereyim çalıştığım şirkette müşterinin mailine 1 saat içinde dönülmemesi 1. Uyarı bunu aynı ay içerisinde 3 kere tekrarlarsan işten atılıyorsun.Kurallar sert fakat müşteri memnuniyetimiz çok yüksek yol yordam bilmeyen insanlar değiliz.

• Hocam mail atın illaki dönüyorlar anladığım kadarıyla personel sayısı çok yetersiz ve departmanlar arasında inanılmaz bir iletişim eksikliği mevcut.Süreciniz çok uzun sürecek geçmiş olsun şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Rafet1213

Hocam ertesi gün kargo yazan ürünü satın aldım yarın 9. Gün firmaya ulaşmak imkansız ulaşırsanızda alacağınız doğru dürüst bir cevap yok.
    Kardeşime hediye aldım diyeceksin neden son güne bıraktın bir şey sattım o yüzden geç kaldım çocuk 13 yaşında ağladı sızladı abim söz vermişti diye.Sitede yazarsın 10 iş günü sonra kargolanacaktır diye ne ben üzülürüm ne seni üzerim.

30 gündür 40 gündür ücret iadesi alamayan arkadaşlar var.
    Benim işlemcimde büyük ihtimal böyle olucak bununda korkusu mevcut.Şartlar ne olursa olsun sana bir örnek vereyim çalıştığım şirkette müşterinin mailine 1 saat içinde dönülmemesi 1. Uyarı bunu aynı ay içerisinde 3 kere tekrarlarsan işten atılıyorsun.Kurallar sert fakat müşteri memnuniyetimiz çok yüksek yol yordam bilmeyen insanlar değiliz.
    Bakın hocam siz bile biliyorsunuz okumuşsunuz 30-40 gün parasını alamayan insanlar olmuş. O yazıya kanmamanız lazımdı. Çoğu site aynı gün kargolayamıyor normalde de, ama bu virüsden dolayı biraz daha sıkıntı oldu. Hem herkes bir şeyler aldı, hem çalışan azaldı.
    Aslında 7-8 günü geçmiş, fazla ama böyle olacağı belliymiş biraz da dediğim gibi. Yapacak bir şey yok. Sadece sizin ayın 5'inde direkt mail atmanız falan garip geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Nasil bu kadar cesur olabiliyorsunuz gercekten anlamiyorum. Yuzlerce sikayet var, hatta bazi markalar icin binlerce, hem de arka arkaya, yine de hic cekinmeden veriyorsunuz bu paralari. Yazdiginiz seyin aynisini/benzerlerini yazmis herkes zaten.
    Öyle ancak para kolay kazanılmıyor ki. Böyle almak hem toplamayı bilmeyen, veya uğraşmak istemeyen kullanıcı için daha kolay; hem de daha ucuz olabiliyor. (genelde 1-2 parçada kaliteden kısıyorlar, yada anlaşmaları falan oluyor.)

• Ben hazır sistem almıştım aralik 20 sinde falan tam 20 günde geldi ayipli geldi geri yolladim iade değişim yok ayipli gelen ürünü onardilar 11 gün daha bekledim. Müşteri memnuniyeti mükemmel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla kardeş kusura bakma da benim bile okurken kafam karıştı

bi montaj istemişsin bi istememişsin bi şu günler olursa tamam montajlayın demişsin adamlar ne istediğini anlayamamış. Ben de anlamadım

Düşün ki bu adamlar belki günde yüzlerce müşteri ile diyaloga giriyorlar.

Kaç kişi bu işle ilgileniyor bilmiyorum ama yoğunluktan bir aksaklık var evet.. Hergün kafaları bi dünya oluyor üstüne bir de kaba bir üslup ile yazmışsın durum iyice karışmış.. Biraz insanlar ile uğraştığın bir işte çalışanlar bilir ki üslup çok önemli.

Haksızsın demiyorum ama biraz da empati yapmaya çalışmak lazım. Umarım sorunun çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 12 Haziran 2020; 2:29:26 >
  • Merhaba ;

Acil yardım çağrı merkezinde çalışıyorum işim empati kurmak..

Maalesef ortalama 30 tane mailleşme var ve bunlardan 3-5 tanesini gördüğün için kafan karışmış.Bundan ayrı olarakda 3 telefon görüşmem var.6.5 bin lira verip maillerine cevap almayınca uslubun bozuluyor.Din iman küfür etmediğime dua etsinler.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Bankayla görüştüm savcılığa gitmeniz gerekiyor dediler.Maalesef firmanın eline düştük şuan kargoya mı vericekler montaja mı göndericekler haberim bile yok bekliyoruz

• Ben mi şanslıydım bilemedim geçen hafta cuma indiriminden gpu aldım araya hafta sonu girdi ptesi kaegoya verildi salı günü teslim aldım 🤔

• incehesap siparisi yollama olayinda aşırı gevşek davranıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke bütün problem kargo gecikmesi olsa...

1 hafta montaj bekle sonra desinler ki demonte istemişsiniz..

Kutuda bekleyen ramin anakartın yurtiçi kargoya verilmesini beklemişiz :D

Şuan iade ne zaman olacak ürün kargoya mı verilecek montaja mı gidicek hiçbir şey bilmiyorum

Üstüne üstlük büyük iht yanlış parça vs gönderecekler çünkü bana uyuz oldular

• Bir ben sorun yaşamadım heralde. Bunlardan 2 parça ürün aldım 1 hafta ara ile 2-3 gün içinde elimde oldu her iki ürün de.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.