Şimdi Ara

İNCEHESAP.COM MAĞDURİYETİ UZAK DURUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ilkez pc toplayayım dedim istediğim ekran kartı vardı onuda su gaming gecesi incehesaptan aldım 1660 super 29 mayısta 1 hafta oldu vermediler kargoya 2 hafta başı vermediler sebep kargolarda kota yoğunluk bende iptal istedim geri iade edin dedim gittim n11 aldım o ürünü ertesi gün bana geldi hemde aras kargo ile yani ama halen iademi yapmadılar onun içinde ne kadar bekleriz bilemicem size sunu söyliyim arkadaşlar 100 lira 200 lira indirim olacak diye kendinizi belli bir saat te ve anında tükenen bir siteye kitelemeyin gidin başka yerden alın yoksa böyle başlıkla konu açıp bekleriz nezaman kargo gelir nezaman verirler nezaman iademizi alıcaklar bugunde yazıcam nezaman iade edilecke tarihde vermiyorlar bakalım
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Ben de buna katılmıyorum diğer firmalardan sipariş verdim firma adı inventus normalde aynı gün kargolu çıkacaktı çıkmadı bunu hemen web sitesi üzerinden guncellediler bir sonra ki gün kargoya verdiler sonra ki gün ürün elime ulaştı demem o ki işini düzgün yapan inventus sinerji vb sitelerden alışveriş yapın en azından ürünün akıbeti ve ne zaman elinize geçeceği hakkında bilginiz olur

Geçmiş olsun umarım çözüme kavuşur öne çıkarttım konuyu
  • Hocam sistem dizdim, anakarti iade ettim daha iyisi diger hafta indirime girdi diye hic bir sıkıntı yaşamadım. En geç 3 gun sonra verildi ürünler kargoya. İade süreci ise ürün onlara ulaştıktan ortalama 1 hafta sonra hesabıma yattı. Yani evet şuan kargo sürecinde sıkıntı yaşayanlar olabilir ama her firmada hemen hemen olan şeyler özellikle itopya'ya göre oldukça iyi durumdalar şuan. Bunun dışında siteden mesaj attigimda max 12 saat sonra cevap veriyorlar ki en az 20 mesaj atmışimdir iade ve kasamdaki fanlarin bozuk çıkmasından dolayı. Yanlış anlamayın sizin sorununuzu göz ardı etmiyorum fakat bence genel olarak bakıldığında çok da kötü durumda değiller.
  • Ne uzak durması su konular hic samimi gelmiyor.Bugun yine indirimli urunler alınacak %80 i Al Sat yapılacak 1200TL ye alınan X570P Asus 1500TL ye Sarı Siteye cıkacak.%20 si gercekten kullanılacak.

Hazır Sistemler icin burada defalarca yazıldı hangi firma olursa olsun 20 gun 1 ayı gozden cıkarın diye...

Sistem parcalarını ucuza alıp kar yaparken kimse İncehesap sorunlu uzak durun yazmıyor Komple Sistem alın 1000Lira ucuza alıp gec gelince boyle baslıklar acılıyor.

Dolayısı ile hic samimi gelmiyor.
  • 1 aydır uğraşıyorum. Şikayetvar’a da bugün konu açtım. Bir baktım benden beterler var. Benim 234 lira ssd Allahtan tutar büyük değil. 1 aydır kargoda kayıp. Kargo kayıp olduğunu kabul etti. Bunlar ne iade yapıyor ne yenisini yolluyor. Allah cezanızı versin dedim sülalenizden çıksın diye beddua ettim yok. Cimer’e yazalım hep beraber. Durdursunlar bu firmanın satışlarını. Yoksa çok kişinin canı yanacak.
  • Bir de şu siparişi zamanında eline ulaşanlar firmayı savunmuyor mu. Kusura bakmayın ama bedduayı hakediyorsunuz ya. Bu nasıl bencillik. Yüzlerce, belki binlerce insan sorun yaşıyor , göz göre göre firmanın nesini savunuyorsunuz? İnşaallah siz de bir sonrakinde sorun yaşayıp bu sözlerinizin altında ezilirsiniz. Biraz empati yahu. Yüzlerce insan bir ay bekliyor sonuç yok. Almayın aldırmayın şuradan. Üç kuruşun kölesi olmayın. Bugün bana yarın sana arkadaşım. Bu iş böyle. Saçma sapan mesajlar var. Biz yalan mı konuşuyoruz ? Bu süreç normal mi? Adam kasa almış , monitör yollamışlar , iade gitmiş ulaşmış daha hiç alıcı teslim almadan. Buna rağmen incehesap kasayı kargolamıyor. İstanbulda olsam çoktan basmıştım ofislerini.
  • huso kullanıcısına yanıt
    Firmalar arasi gayet inanilmaz bir musteri memnuniyeti ve kalite farki var, bu soyledikleriniz hic ama hic gercekci degil. 10 kusur yillik firma var, 100 sikayeti bile yok, bir de bunlar var binlerce sikayet.

Daha yeni konu actim carsamba gunu siparisimi verdim inventustan diye, gun icinde arayip bana bilgi verdiler iki kez, persembe gunu testleri bitirdiler, cuma sabahin korunde de kargoya verdiler. Yani birlestirip saatlerce test yapmalarina ragmen gayet hizli kargoladilar, bundan yavas gelen bardak siparisleri var.

Binlerce abicim, binlerce sikayet var 3-4 sitede, gelip insanlara yalanci muamelesi yapiyorsunuz, ayip gercekten.

Adam sanki siteyi dolandirmaya calismis ya da sitede bir acik bulmus gibi yazmissiniz, halbuki yaptigi tek sey ucuza urun bulmak ve bunu satin almak, en en basit tuketici hakki bunu yapip urunun kendine ulasmasi.

Ha ben burada konuyu acan arkadasa laf atmadim mi? Attim, ama binlerce sikayet var, guvenmeyin ve siparis vermeyin dedim, siz gelmis burada samimi gelmiyor diyorsunuz. Ben de sizi samimi bulmuyorum ve firmayla bir ilisiginiz oldugunu dusunuyorum, nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Firmalar arasi gayet inanilmaz bir musteri memnuniyeti ve kalite farki var, bu soyledikleriniz hic ama hic gercekci degil. 10 kusur yillik firma var, 100 sikayeti bile yok, bir de bunlar var binlerce sikayet.

Daha yeni konu actim carsamba gunu siparisimi verdim inventustan diye, gun icinde arayip bana bilgi verdiler iki kez, persembe gunu testleri bitirdiler, cuma sabahin korunde de kargoya verdiler. Yani birlestirip saatlerce test yapmalarina ragmen gayet hizli kargoladilar, bundan yavas gelen bardak siparisleri var.

Binlerce abicim, binlerce sikayet var 3-4 sitede, gelip insanlara yalanci muamelesi yapiyorsunuz, ayip gercekten.

Adam sanki siteyi dolandirmaya calismis ya da sitede bir acik bulmus gibi yazmissiniz, halbuki yaptigi tek sey ucuza urun bulmak ve bunu satin almak, en en basit tuketici hakki bunu yapip urunun kendine ulasmasi.

Ha ben burada konuyu acan arkadasa laf atmadim mi? Attim, ama binlerce sikayet var, guvenmeyin ve siparis vermeyin dedim, siz gelmis burada samimi gelmiyor diyorsunuz. Ben de sizi samimi bulmuyorum ve firmayla bir ilisiginiz oldugunu dusunuyorum, nasil?
    Cok dogru dusunuyorsunuz Hocam firmanın yerini bile bilmeyen ve rakamla 1 tek bir alısveris yapmamısken Firmayla ilisigim var.Haklısınız.

Ben inanmıyorum,sorun yoktur demedim samimi bulmuyorum dedim.Eger ki bu kadar sorun olsa kimse Gaming Gecesi Olunca hucum etmezdi dedim.

Inventus da yaklasım farklıymıs.Farklıymıs diyorum cunku oradan da alısverisim olmadı.Ayrıca bug,acık falan yok hocam oyle birsey de demedim.

1200Tl ye aldıgı urunu 1500TL ye koyarken sorun yok dedim.Urun acılmamıs olsa dahi , 2. El kabul etmsen dahi 1200TL ye de koyulmuyor direkt 1500-1600TL ye koyuluyor.Ki sistem toplayıp kendi kullanımı icin alanları tenzih ettim.

Tekrar diyorum madem bu kadar sorun var Gaming Gecesinde hersey nedne kapıs kapıs gidiyor.Ortada Sorun falan kalmıyor?

Dedigim bu...

Son cumlem ironiydi, insanlara nasil hissettirdiginizi bilin istedim.

Her sey kapis kapis gidiyor, cunku ucuz ve ulkemizin ekonomisi les gibi.

Ucuza koyduklari zaman soylediklerinden cok daha gec kargo gonderme, kargoyu kaybetme, musterileri magdur etme gibi haklara sahip olmuyorlar. Ucuza koymalarinin kazanci zaten musterilerin tercih etmesi, daha fazla degil, ki bahsettiginiz gibi ucuza bir urun alip satmak da yasak bir sey degil. Ucuza urun satmak demek daha fazla sayida ve daha hizli satilacak demek, ortada suistimal edilecek bir durum yok.

Ama daha da onemlisi bahsettiginiz tarz insanlar olmasinin konuyla alakasiz olmasi, konuyu acan kisi gaming gecesinden bile almamis ki?
  • Rafet1213 R kullanıcısına yanıt
    Hocam kendinizi yormayın hic her zaman en kotusunu dusunerek siparis veriyorum ben bu sekilde beklenti icine girmiyorum adamlar cok fazla satis yapiyorlar emin ol senin siparisi gormemislerdir bile gaming gecesinde 1 saatte 2000 urun sattilar onlarin hazirlanmasi en kotu 1 hafta :)
  • Pc topladıysanız niye montajlatıyorsunuz? Çok riskli değil mi.. Açılan veya tamir gören bir ürün yerleştirseler haberiniz olmaz, yada düşürürler, çizerler vs nasıl güveniyorsunuz bilimam bu servislere.
    bizim insanımızda var bu zaten az bir şey daha ucuza ürün alıcam diye parasını riske atarlar dediginde haklısın dün gaming gecesinde ürünler kapış kapış gitti dedigim gibi inventus gibi işin erbabı olan siteleri tercih edin ki ürün ne zaman kargolanıcak ne zaman elinize geöicek bilginiz olsun
  • ince hesaptan bir kere alışveriş yaptım kullanılmış ekran kartı verdiler ^^ ve bozuktu ürün iademi aldım bana alamazsınız falan demişlerdi siz kimsiniz :D
  • Bende 8 mayıs'ta gaming gecesinden iki ürün aldım biri geldi biri gelmedi. Gelmeyen ürün için tam bir ay uğraştım. Hayatımda ilk defa aylık konuşma paketini bitirdim. Tabi konuşarak değil bekleyerek. 7 haziran'da ücret iadesi alabildim. Başka bir forumda başlığımda vardı. Bir daha da bu siteye fiyat bakmaya bile girmem.
  • Heralde bu sitede ikinci istanbulbilisim olma yolunda ilerliyor
  • Bende bu siteden cuma indirimi 5 haziranda sipariş verdim monitor ve anakart. 8.de ikisinide kargoladılar. Biraz şans heralde.
  • Bu sektörde aynı gün içinde, 2 gün içinde ürün teminini sağlayan firmalar varken nasıl bu kadar yavaş olabiliyorlar anlamış değilim. Bende 1 Haziran tarihinde hazır sistem satın aldım ve almadan önce müşteri hizmetleriyle görüştüm "benim ürüne acil bir şekilde ihtiyacım var demonte olarak sistemi daha hızlı bir şekilde gönderebilir misiniz?" dedim cevap "evet daha önce gönderimi sağlanabilir ama montaj hizmetimiz çok iyi" montajı ben kendim de yapabilirim montaj için sırada vs bekleyip geç gelmesini istemiyorum dedim. Ürünü sipariş ettikten sonra mesaj olarak da yazdım "ürünü daha hızlı gönderilmesi için demonte olarak istiyorum" bu gün ayın 13ü montajlı olarak 15 günde kargoya verilen ürün demonte olarak hala kargoya verilemedi anlayamıyorum 13 gün boyunca 5-6 parçayı kargoya nasıl veremiyorsunuz? aldığım cevaplarda standart ürünleriniz hazırlanıyor vs vs...

• kocamanman K kullanıcısına yanıt
    bende ürün aldım, tek parça, dün gece aldım, bugün öğle karfoya verilir diye düşündüm ancak faturasını email atmışlar, adamların yavaş oldukları aşikar, bu şekilde büyümeleri imkansız, bir alan bir daha almaz ki buradan, 250 lira için değmez, ucuzluğuna bakarsak, önümüzde qp gibi örnekler var, adamlar çok temiz çalışıyor tecrübe ettiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 13 Haziran 2020; 18:7:18 >
  • Kargo konusunda ciddi sorun var gördüğüm kadarıyla ve müşteri hizmetleri de işlemiyor. Son dönemde bir çok olumsuz tutum da okudum ama ben anlamıyorum arkadaş dün yine bişey alamadım 2dk da tarumar oldu 2 işlemci nin de bitmesi tahmini 5sn filan sürdü.

Herneyse, fiyat politikaları güzel ama bu gidişle fiyat politikası da birşeye yaramaz, denonte parçaların 13 gün kargoya verilmemesi filan büyük fail. 2 güne kargoya verilse, 2 günde kargocu siftinse hadi 1 gün de biz ekleyelim 5 güne gelir en geç. Bana kalırsa kargo ve montaj bölümüne Bi 10 ar kişi almaları lazım. Çok belli ki satışa yetişemiyorlar buda kötü kullanıcı deneyimiyle sonuçlanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.