Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.449
Cevap
239
Favori
1.090.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes istediği ürüne indirim istiyor , istemediği ürün indirime girince pööff diyor Dostlar bence toplanıp ürünleri belirleyelim kafamızdan haftaya mail atalım adamlara topluca alacaz diye ne dersiniz
  • kobra90 kullanıcısına yanıt
    Kasa süper değil hocam zaten, standart bir kasa diyelim.
    Corsair VS550 , kötü psu değil. En ucuz 350 liraya anca alınır. Kasa şuan 300 liraya gelmiş oluyor. Güzel indirim olursa Psu parasına kasa baya ucuza gelmiş olur. En ucuz boş kasa şuan 200 lira filan. Sıfırdan sistem toplayanlar için güzel avantaj aslında iyi indirim olursa. En azından corsair kasa almış oluyor. Ama dediğiniz gibi çoğu kasadan tipsiz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Herkes istediği ürüne indirim istiyor , istemediği ürün indirime girince pööff diyor Dostlar bence toplanıp ürünleri belirleyelim kafamızdan haftaya mail atalım adamlara topluca alacaz diye ne dersiniz
    tabikide herkes istediği ürünün indirime girmesi ister ama çoğunluğun beklediği şeyler barız ortada sonuç olarak olay indirim değil elde kalan parçaları stokları eritmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Nedir hocam bu olay? Enpara banka kartı var bende, bununla ödeme yapamaz mıyım?

Alıntıları Göster
    Yaparsın hocam geçen hafta ben yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftaki indirimler nasıldı
    Yarı yarıya indirim oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme602

laptop indirimi de olucakmı acaba
    Laptop geldi: MSI GL63 9SC-201XTR i5-9300H 8GB 256GB SSD 4GB GTX 1650 15.6" FullHD FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook

@StG 44 teşekkürler geri dönüş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 18 Ekim 2019; 18:54:30 >
  • Ssd nasıl? Aslında 480gb lazım ama geçen hafta adata vardı galiba fena değildi.

• ısrarla amd anakart geliyor tomahawk serisi intel adam gibi bir kart gelse keşke..
  • Sistemimde Titan X kullanıyorum , kasayı komple satmayı planlıyorum ama Titan X hariç , 2.eldeki fiyatlara yada daha altına düşerse RX590 düşünüyorum sisteme takıp komple oyun bilgisayarı şeklinde satarım , nasıl fikir ?

@Humboldt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Kasa süper değil hocam zaten, standart bir kasa diyelim.
    Corsair VS550 , kötü psu değil. En ucuz 350 liraya anca alınır. Kasa şuan 300 liraya gelmiş oluyor. Güzel indirim olursa Psu parasına kasa baya ucuza gelmiş olur. En ucuz boş kasa şuan 200 lira filan. Sıfırdan sistem toplayanlar için güzel avantaj aslında iyi indirim olursa. En azından corsair kasa almış oluyor. Ama dediğiniz gibi çoğu kasadan tipsiz bence
    ben performans olarak bakmıştım dediğiniz gibi piyasadaki aşırı şişirilmiş fiyatları göz önüne alınca kasa neredeyse bedavaya geliyor gibi ama fiyatı görmek lazım kaça düşecek eğer 400 olursa tercih edecek insanlarda vardır ama geçen haftaki kasa nere bu nere bu kasaya ekstra fan bağlanmazsa oda ekstra masraf kesin performansı etkiler mantıklı olmaktan çıkar. 3 fan fiyatını ekle fiyata toplam olarak 500tlyi geçer bu hali ile termal olarak yeterli olmaz. nihai olarak geçen haftaki indirimi arar oluruz.

• monitör geliyor
  • Asus Prime X570-Pro geldi , asusta zaten 390 TL geri ödeme kampanyası vardı , kaça düşecek acaba şuan heyecanlandım biraz
  • o kampanya hala devam ediyor mu? bunda kullanılır mı
  • Çok garip ya, ülkemizde 4700mhz'e oc olabilen, samsung b die kalitesinde 8GB micron E die ramler 260 TL'e satılırken hala millet uyduruk ramlere 200-250 TL verme peşinde.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    bence kullanılır aldığın yer önemli kaça aldığın değil diye düşünüyorum
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    27.10.2019 tarihine kadar başvurmak lazım yani bunu alsak ptesi başvursak oluyor, en geç 20 güne de ödemeyi yaparlar. O kampanyayı ilgilendirmez bence incehesabın kaça sattığı bence olur diye düşünüyorum , güzel indirim gelirse asus x570 imiz olur
  • M2 ssd yok sanırım geçen hafta kaçırdık diye alamıcaz.

• yine tek fanlı kasa eklediler kasa gayet güzel ama birde fan parasımı vereceğiz sonradan zaten fanlar aşırı pahalı 1 fanlı kasamı olur arkadaş.
  • geçen haftaki indirimler yüzde kaç bandındaydı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.