Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
239
Favori
1.087.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu kredi kartı muhabbeti nedir ya?

çok saçma değil mi?

nakit paramız var alamıyoruz. illaki kredi kartı olması mı gerekir?
  • Ya 3400g işlemci nedir ya 2600-3600 beklerken
  • AMD Ryzen 5 3400G

3600 bu cuma yalan oldu. önümüzdeki maçlar bakacağız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

şu kredi kartı muhabbeti nedir ya?

çok saçma değil mi?

nakit paramız var alamıyoruz. illaki kredi kartı olması mı gerekir?
    internet alışverişine açık bank karta paranı atarsan yaparsın yada havele yap.
  • 3400g nedir ya :D
    Gideyim 1600 alayim bari en ucuz olan siteden.
    Gecen hafta haberim olsaydi keske. Herhalde bundan sonraki ürünlerde tırt olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 18 Ekim 2019; 17:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturl

Ya 3400g işlemci nedir ya 2600-3600 beklerken
    geçen haftaki ürünler gerçekten "efsane" ürünlerdi.

bu hafta da ellerindeki fason ürünleri satıyor gibiler. bundan sonra her hafta böyle giderler heralde... bende bıraktıkları intibah bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra90

internet alışverişine açık bank karta paranı atarsan yaparsın yada havele yap.

Alıntıları Göster
    sen yaptın mı hocam banka kartıyla.

ben ziraat internet bankacılığını kullanıyorum aktif olarak.

sitede şöyle bir madde yazmışlar "Ticari kartla yapılan alışverişler ve havale ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir, kampanya sadece bireysel kredi kartları ile ödeme yapılabilecektir."
  • Rx590 nitro plus şöyle 1100 fln olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomcurse

Rx590 nitro plus şöyle 1100 fln olsa
    2. el 1070 al geç hocam. bu ekran kartı alınmaz. gerçekten.

1300-1500 arasına temiz bir 1070 bulursun. fps olarak ciddi fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturl

Corsair 3000 mhz ram

Ram ihtiyacım vardı valla. Şu an 243 tl görünüyor.

Bu ram ryzen işlemci ve asus tuf b450m anakartla çalışır mı arkadaşlar?
    Çalışır. Tuf B450 plus ile kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka ekran kartı ve cpu indirime girmeyecek bundan sonrakiler gaming ekipman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Ekim 2019; 17:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

3400g nedir ya :D
    Gideyim 1600 alayim bari en ucuz olan siteden.
    Gecen hafta haberim olsaydi keske. Herhalde bundan sonraki ürünlerde tırt olur.
    Aynen öyle sanırım ilk hafta biraz daha ilgi gören ürünler seçmişler sonraki indirimler tırt olacak gibi.
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, koltuk geldi hocam. Kısaca anlatayım ;

Boy 1.80, kilo 75 civarı.

Yastıksız model, ancak bel ağrım oluyordu daha önce ofis koltuğunda oturmama rağmen, o geçti açıkçası.
    Uzun saatler kullansam da, çok rahat ettiğimi farkediyorum.
    Dirsek dayamaları vs. oldukça güzel.
    Montajı da kolay.
    Kaplaması güzel, deri mi bilemiyorum ama terletmiyor.

Eksi yönleri ise şöyle, yükseltme alçaltma dışında, arkayı ileri-geri yapma seçeneği yok. İhtiyaç duymadım ama sonuç olarak yazayım.
    Arkaya doğru eğim verme şansınız var, amortisör deniyor sanırım. Ama tek başınıza istediğiniz yerde sabitlemeniz çok zor. Siz arkanıza yaslanıp, uygun açıyı vereceksiniz, bir arkadaşınız da o eğimdeyken sabitleyecek. Aksi halde o iş yaş :)
    Oturduğum yerde bir süre sonra sünger ile deri arasında hafif boşluk oluştu. İlerleyen zamanlarda kırışıklık, yırtılma yapar mı bilemiyorum. Emin olamadım.

Genel izlenimlerim bu şekilde. 900 liraya almıştık, ederi bu diye düşünüyorum. 1.400-TL biraz abartı bence.

• quote:

sen yaptın mı hocam banka kartıyla.

ben ziraat internet bankacılığını kullanıyorum aktif olarak.

sitede şöyle bir madde yazmışlar "Ticari kartla yapılan alışverişler ve havale ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir, kampanya sadece bireysel kredi kartları ile ödeme yapılabilecektir."

Alıntıları Göster
    ben yapmadım senden ilk defa duyuyorum havalenin olmayışını ama bank kart alışverişe açıksa yaparsın. bazı bankalarının bazı bank kartları komple kapalı ne yaparsan yap internetden alış veriş yapılmıyor. onuda kartın üzerindeki numaralardan anlarsın aynı kredi kartı gibi üzerinde 4 haneli bloklardan oluşur toplamda 4 blokdan oluşur.

• quote:

2. el 1070 al geç hocam. bu ekran kartı alınmaz. gerçekten.

1300-1500 arasına temiz bir 1070 bulursun. fps olarak ciddi fark var.

Alıntıları Göster
    GTX1070 güzel kartta Nvidia yeni kartları satmak için performansı düşürüp geliştirme sürücülerini kesti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Merhaba, koltuk geldi hocam. Kısaca anlatayım ;

Boy 1.80, kilo 75 civarı.

Yastıksız model, ancak bel ağrım oluyordu daha önce ofis koltuğunda oturmama rağmen, o geçti açıkçası.
    Uzun saatler kullansam da, çok rahat ettiğimi farkediyorum.
    Dirsek dayamaları vs. oldukça güzel.
    Montajı da kolay.
    Kaplaması güzel, deri mi bilemiyorum ama terletmiyor.

Eksi yönleri ise şöyle, yükseltme alçaltma dışında, arkayı ileri-geri yapma seçeneği yok. İhtiyaç duymadım ama sonuç olarak yazayım.
    Arkaya doğru eğim verme şansınız var, amortisör deniyor sanırım. Ama tek başınıza istediğiniz yerde sabitlemeniz çok zor. Siz arkanıza yaslanıp, uygun açıyı vereceksiniz, bir arkadaşınız da o eğimdeyken sabitleyecek. Aksi halde o iş yaş :)
    Oturduğum yerde bir süre sonra sünger ile deri arasında hafif boşluk oluştu. İlerleyen zamanlarda kırışıklık, yırtılma yapar mı bilemiyorum. Emin olamadım.

Genel izlenimlerim bu şekilde. 900 liraya almıştık, ederi bu diye düşünüyorum. 1.400-TL biraz abartı bence.
    Teşekkürler hocam bende uygun bir model arıyorum ağrı yapıyor uzun süre kullanımlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

GTX1070 güzel kartta Nvidia yeni kartları satmak için performansı düşürüp geliştirme sürücülerini kesti.

Alıntıları Göster
    sürücü yüklemezsen performans düşmez. birde yeni sürücü cıkmasa ne olur mevcut sürücüler ile tokatlıyor zaten 590'ı?
  • quote:

sürücü yüklemezsen performans düşmez. birde yeni sürücü cıkmasa ne olur mevcut sürücüler ile tokatlıyor zaten 590'ı?

Alıntıları Göster
    590 dan her türlü iyi orası tartışılmaz hatta bence GTX1060 bile 590'dan iyi.
  • Msi GeForce RTX 2060 Super listeye girmiş 2500 tl civarında satılmalı ki amd ile rekabet edebilsin yoksa anca fanboylar alır o fiyatalara.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.