Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.447
Cevap
239
Favori
1.090.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu indirimlerden iki adet ürün alabilir miyim?
    Corsair fiyato uygun olursa iki adet alip dual channel kullanırım

Edit:alinamazmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 18 Ekim 2019; 17:12:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asusun sitesinde desteklenenler listesinde yok bu ram valla çok üzüldüm şu an
  • Saçma takıma denkgeldim zaten 36 kill boşa gitti ya, üzerine bu ürünler de keyif vermedi , beklemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Aldım.
    Geldi mi koltuk hocam rahatmi? boyunuz kilonuz ne ona göre bende almak isitiyorum indirimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 18 Ekim 2019; 17:14:53 >
  • Fiyat için neden 20 yi bekletiyorlar? alımı anlarımda fiyat bilgisini anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Fiyat için neden 20 yi bekletiyorlar? alımı anlarımda fiyat bilgisini anlamadım.
    siteye gelen tıklama sayısı onlar için önemli

sitenin google aramalarında popülerliliğini arttırıyorlar
  • AOC C27G1 nasıl kullanan var mi? VA panel sanırım

• Bu arada stok sayısıda hayal kırıklığı oldu 25 adet işlemci nedir almaya kalksam bir kaç dk da gider yetişemem :D ben vazcaydım n11 indirimlerine artık.
  • Arkadaşlar bu ram anakartın desteklenen ramler listesinde yok. Kullanmayız değil mi?

Kullanan varsa bilgi versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturl -- 18 Ekim 2019; 17:21:37 >
  • Ryzen 5 2600 var ama intele geçmek istiyorum. 9400F alınır mı. Ekranlartı 1060 6gb ram 16gb

• monitor başka sitelerde 1860 tl ztn

kendi sitesinde şuan 2160 tl
  • Gecen hafta da R7 3700x 20 taneydi, indirim baslangicindan 1 saat 45 dakika sonra sonuncuyu ben rahatlikla aldim. Cok agresif bir indirim olmazsa rahatlikla alinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx590 nitro plus 1299 TL çok iyi fiyat olursa eğer.

• Başka işlemci gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Ryzen 5 2600 var ama intele geçmek istiyorum. 9400F alınır mı. Ekranlartı 1060 6gb ram 16gb
    2600 dan sonra kesinlikle geçilmez aynı seviyede işlemciler hatta sendeki bir tık daha iyi bide 1060 için ne gerek var böyle bir şeye
  • ramler iyi mi?

ryzen 5 3600 ile gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Ryzen 5 2600 var ama intele geçmek istiyorum. 9400F alınır mı. Ekranlartı 1060 6gb ram 16gb
    Gereksiz masraf olur

• Umarım güzel bir kulaklık girer indirime ya.
  • bu gün hep tırt şeyler görüyorum.

ne güzeldi geçen hafta. inşallah bu hafta ilk hafta çok indirdik birdaha indirmeyelim kafasına girmezler.

ayrıca uygun fiyatlı amd 3600+ram+anakart+m2 sata ssd kombinasyonu bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.