Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
239
Favori
1.087.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnce hesapla hiçbir problem yaşamadım birtek geçen Toshiba ssd almıştım onla ilgili iops değerlerinin olduğu güzel bir yorum yapmıştım onu yayınlamadılar onada sorun denemez sanırım.

Konunun dışında ama n11 den pc toplanırmı arkadaşlar şu kupon olayından dolayı 11 kasımda pc bileşenleri alayım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta Lg tv lerde indirim olsa da alsak..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

İnce hesapla hiçbir problem yaşamadım birtek geçen Toshiba ssd almıştım onla ilgili iops değerlerinin olduğu güzel bir yorum yapmıştım onu yayınlamadılar onada sorun denemez sanırım.

Konunun dışında ama n11 den pc toplanırmı arkadaşlar şu kupon olayından dolayı 11 kasımda pc bileşenleri alayım diyorum.
    Aslında n11 11 indirimlerini beklemek mantıklı olur eğer sürpriz bir gelişme olmazsa dolarda o zamana kadar düşecektir.

• 11.11de Tekra market mağazası 2 senedir güzel indirim yapıyor. Tomahawk 450 500 e kadar düşmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etomon -- 18 Ekim 2019; 13:8:37 >
  • Mekanik klavye bakıyorum ben de bayadır. Geçen haftakini önermedi arkadaşlar bu hafta ne gelenek bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta aoc g2460vq6 monitör aldım 699 TL'ye 30 tl puan ile. Ertesi gün hemen kargoya verildi. Monitörde de hiçbir sorun çıkmadı. Ölü piksel yok. Bu gece de güzel fırsatlar gelecektir umarım. Gözüm kapalı alırım.
  • 45dk varmış daha ürünlerin açıklanmasına ben bir maç atıp geleyim tam 45dk sürüyor
  • Her cuma 20.00 de ibaresi de var. Geçen hafta sanırım 20.00 gibi açılmıştı. Geri sayım da hata olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nj

Her cuma 20.00 de ibaresi de var. Geçen hafta sanırım 20.00 gibi açılmıştı. Geri sayım da hata olabilir
    Ürünler 17.00 den sonra belli oluyor tek tek 20.00 ye kadar ürünler açılıyor ama fiyatları ve satışlar tam 20.00 de açılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nj

Her cuma 20.00 de ibaresi de var. Geçen hafta sanırım 20.00 gibi açılmıştı. Geri sayım da hata olabilir
    Yok önce gösteriyor sonra elletiyor

• i5 9400f geldi
  • naturl kullanıcısına yanıt
    699 TL diyorum ben
  • i5 9400F 799.00TL den satışa çıkacak büyük ihtimalle ona gore hazırlık yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: naturl

i5 9400f geldi
    Onun yerine ryzen 5 2600 veya 3600 geleydi daha iyi olurdu.
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Stok çok azmış yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Stokta 1 adet kalan ürünler referans olarak gösterilemez.

• Corsair 8gb 3000mhz ram 199TL

Tahminlerimi yazıyorum arkadaşlar geçen indirimdekilerle oranliyorum.

• Corsair 3000 mhz ram

Ram ihtiyacım vardı valla. Şu an 243 tl görünüyor.

Bu ram ryzen işlemci ve asus tuf b450m anakartla çalışır mı arkadaşlar?
  • 3600 bekleyenler gg.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.