Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
239
Favori
1.087.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Psu harici olarak kendin al ve 600 waat aşagı alma ileri dönük ekran kartı vs değişirsin kurtarmama gibi bir durum olmasın.

Alıntıları Göster
    Hocam ayrı ayrı alırsam en az 500 lira vermem gerekiyor ve 3 bin lirayı geçiyor bu durumda.
    Benim alacağım kasa 300 lira, çok sıkıntı çıkarır mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Hocam ayrı ayrı alırsam en az 500 lira vermem gerekiyor ve 3 bin lirayı geçiyor bu durumda.

Alıntıları Göster
    Deneyimleyerek anlarsın ileride bu 400 lük yetmez haberin olsun.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Sadece belli ürünler için geçerli bu kampanya diye biliyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Alıntıları Göster
    Haftaya cuma yine iyi kasa+psu kombinasyonu olursa onu alın, sistem dandik bir psu'ya emanet edilmemeli.
  • Vay be, nvme ssd iyiymiş ya
  • kasa geldi resimde göründüğünden daha güzel duruyor. malzeme kalitesini de beğendim güzel fiyata güzel bir kasa aldık. güç kaynağından pek emin değilim ama corsair giriş seviyesi psularla çok problem yaşayan olmuştu geçmişte. sanrıım yenilenmiş bu seri ama göreceğiz.
  • Cuma günkü indirimden Amd Ryzen 3700x almıştım , ürün bugün geldi , teşekkürler incehesap.com ve incehesap.com çalışanları

Pazar günü için hb den aldığım msi b450 gaming plus max gelecek eğer o gelene kadar aynı anakartı bı cuma günü incehesap.com daha uyguna verirse (650ye almıştım)
    Hb ye Ryzen 3600 ü iade ettiğim gibi hb den gelecek olan anakartı da iade edip incehesap dan alırım :)
    Bu arada incehesap dan Osman abiye selamlar

• İncehesaptan cuma günü Corsair Spec Delta, Ryzen 2600X ve 2 tane Gammix D10 8GB Ram almıştım.

Kargolarım bugün geldi.

İlk defa bir internet alışverişim bu kadar sorunsuz oldu. Normalde en az bir kalem üründe öyle ya da böyle bir sıkıntı çıkardı.

Cumartesi tüm siparişlerim için sms ile kargo takip kodunu gönderdiler.

Paketlemeye gelirsek de, Hb gibi küçük kutuyu kocaman koliye emanet bir şekilde koyup yollamamışlar, baloncuk kullanmışlar. Tertemiz geldi ürünler.

Ürünleri de oldukça güzel fiyatlara aldık. Yukarıdaki saydıklarımın tümü 1780TL'ye geldi.

Hiçbir reklam ile bu etkiyi bırakamazlardı, tebrik ediyorum. Çok başarılı bir kampanya oldu. Bakalım önümüzdeki cuma neler olacak...
  • Msi mpg27cq aldım bende şans 5 adet ölü piksel çıktı(görebildiğim sayabildiğim :) ) Çok üzüldüm nasıl hevesliydim. Değişim kaydı girdim umarım okuyan yetkili vardır ve yardımcı olur.

• Bende JAMES DONKEY 120gb olanından aldım. Bugün geldi kargo. Kusursuz bi alışveriş oldu. Beklemeden etmeden kusursuz bi şekilde geldi. Teşekkürler incehesap 🙏🙏👌👌

• ram'de tekrar indirime giderler mi? bir de corsair 3000mhz ram ile sıkıntı çıkarır mı bu ram?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellezar

Msi mpg27cq aldım bende şans 5 adet ölü piksel çıktı(görebildiğim sayabildiğim :) ) Çok üzüldüm nasıl hevesliydim. Değişim kaydı girdim umarım okuyan yetkili vardır ve yardımcı olur.
    Bende bu monitörle aoc ag271qg arasında kalmıştım iyiki aoc yi almışım yine ince hesaptan aldım aoc yi 3100 tl ye geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Bende bu monitörle aoc ag271qg arasında kalmıştım iyiki aoc yi almışım yine ince hesaptan aldım aoc yi 3100 tl ye geldi.

Alıntıları Göster
    Mpg27c kullanıyordum 2080 geçince yetersiz kaldı tercih ettiğiniz monitorde gayet güzel

• Üst düzey ekran kartlarında indirimleri bekliyoruz. Umarım yaparlar. Rtx 2070S -2080- 2080S gibi.

• ryzen 5 3600 ve amd rx 5700'de indirim bekliyoruz.
  • Kasa ve psu da indirim bekliyorum ben de. Gecen ki corsairi sepetten kacirdim. Bir anda stok bitti:)

• bizde ekonomik bir ekran kartı bekliyoruz

rx580 yada gtx 1060 larda güzel fiyat yakarlarsak şirketteki arkadaşlarla alacağız
  • JD512 M2 ssd ile James Donkey 710 aldım. Kulaklığı kullanacağım lakin m2 ssdyi kullansammı sonradan üzer mi bilemedim arkadaşlar . Kullanan varmı ? Yoksa satıp Adata felan mı alsam.(Samsunglar bütçeyi zorluyor biraz )
  • M2 ssd geldi ancak bu türlü vida bulamadım. Nereden bulabilirim fikri olan varmı acaba?

• Section8 kullanıcısına yanıt
    Anakartta vida olmasi gerekiyor galiba. Gigabyte b450m s2h de vida var. Anakartin uzerine takili durumda.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.