Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
239
Favori
1.087.992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle 144hz ekran ateşleseler 750-850 TL arası iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra90

Msi GeForce RTX 2060 Super listeye girmiş 2500 tl civarında satılmalı ki amd ile rekabet edebilsin yoksa anca fanboylar alır o fiyatalara.
    Onun yerine koyun referans RX5700 ü kapış kapış gitsin Süperler bana süper kazık gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 18 Ekim 2019; 18:18:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

şu kredi kartı muhabbeti nedir ya?

çok saçma değil mi?

nakit paramız var alamıyoruz. illaki kredi kartı olması mı gerekir?
    Nedir hocam bu olay? Enpara banka kartı var bende, bununla ödeme yapamaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Onun yerine koyun referans RX5700 ü kapış kapış gitsin Süperler bana süper kazık gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    maalesef nvidia halen akıllanmadı aynı şekilde millette. 2000 tl olsa rx 5700 iyi olur. hiç yoktan hb,nin indirimlerine yetişmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Nedir hocam bu olay? Enpara banka kartı var bende, bununla ödeme yapamaz mıyım?

Alıntıları Göster
    kredi kartı diyor.

kredi kartı ile banka kartı farklı şeyler hocam. bende kredi kartı yok alamıyorum sanırım. havale yok diyor...
  • Geçen hafta incehesap'ı ne kadar övdüysem, bu hafta bir o kadar hayal kırıklığı yaşadım. 1 tane alınabilecek ürün göremedim. Genelde hepsi satılmayan, köşede kalmış ürünler.

• Apacer Panther 16 gb ram nedir ya?

ramin 2x8 olmamasını geçtim birde adı sanı duyulmamış marka. gerçekten ilk hafta reklamı yapıp sonraki haftalar böyle fason ürünlerle piyasayı süpürmeyi planlıyorlar anlaşılan. bize de merakla her hafta gelip bakmak kalıyor. böyle giderse 1-2 hafta sonra milletin ilgisi azalır.
  • Şu an 2950 TL'e 5700XT Pulse satılıyor, 2070-2070 Super arası performansda. bakalım 3660 TL E 2060 SUPER kaça inecek...

• sayfa acayip cpu yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

Apacer Panther 16 gb ram nedir ya?

ramin 2x8 olmamasını geçtim birde adı sanı duyulmamış marka. gerçekten ilk hafta reklamı yapıp sonraki haftalar böyle fason ürünlerle piyasayı süpürmeyi planlıyorlar anlaşılan. bize de merakla her hafta gelip bakmak kalıyor. böyle giderse 1-2 hafta sonra milletin ilgisi azalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Şu an 2950 TL'e 5700XT Pulse satılıyor, 2070-2070 Super arası performansda. bakalım 3660 TL E 2060 SUPER kaça inecek...
    amdye fiyatta rakip olabileceğini zannetmiyorum. nvidia hep böyledir yakında piyasadaki etkisi azalınca akılları başlarına gelir büyük firmalar keskin dönüşler yapamaz ancak büyük bir yumruk yemeleri lazım.
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam alicam bir tane stok kalırsa

• Kasa güç kaynağı geldi kartları hazırlayın

Bu arada intel anakartta gelir kesin cpu boş kaldı ram ssd ekran akrtı kasa psu geldiğine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 18 Ekim 2019; 18:37:57 >
  • Apacer markası nasıldır kullanan varmı

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Hocam ram nasıldır bilmem ama 2x8gb şeklinde.

• Bir işlemci daha gelmezse ram alır çıkarım. 3400g 500 falan olursa alırım ama

• naturl kullanıcısına yanıt
    Cat diye bitmiyor stok. Site çökmesin yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta boş gibi bekleyeceğim önümüzdeki haftayı, bi 9600k kampanyası güzel olabilirdi. Belki corsair ramin fiyatına bağlı dörtlerim ramleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Kasa güç kaynağı geldi kartları hazırlayın

Bu arada intel anakartta gelir kesin cpu boş kaldı ram ssd ekran akrtı kasa psu geldiğine göre
    kasayı inceledim baya kötü geçen haftaki çok daha güzel bir kasa idi bunun tek fanı var ve psu ile kasayı ayıran bir bölmesi yok. anlaşılan fiyatlarda da pek bir şeyler beklememek iyi olur incehesap ilk hafta reklamını yaptı kenara çekildi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.