1-2 haftadır amd5 sistem toplamaya parça beğenmeye çalışıyorum. en hesaplı incehesap ın pc toplama sistemi geldi. ryzen 5 7600 6400-6200 tl arası gidip gelirken 7800 tlye çıkmış. 1500tlye yakın zam nedir ya. neye zam geldi dolara mı. aynısı bi kaç farklı internet alışverişi için belettiğim üründe de oldu. kasım indirimleri diye 3 taksiti de kapattılar kimse harcama yapmasın diye. üstüne zam |
incehesaptan kalın zam!!!
-
-
Akakceden ayrı ayrı alın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam talebe göre yapıyor bunu ince hesap. Biz de arkadaşa sistem toplarken tek tek parça sipariş verip bekleyecek sosyal/iş durumu olmadığı için ince hesabı kullanalım, sistem toplu gelsin dedik; 1 haftada 3 defa rakam değişmişti. Şunu da fark ettik hatta, bir kaç kez toplama sihirbazı kullanır parça seçerseniz, seçtiğiniz parçaların birkaç güne fiyatı artıyor :) 7600 tray 6900 görünüyor şu an sihirbazda, oradan toplayacaksanız kutulu almayın zaten işlemciyi tray alın. Yine sizin verdiğiniz rakama göre 500 lira zararınız var lakin ille de orası olsun diyorsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 2 Kasım 2024; 0:14:0 > -
İki ay önce lian li kasa almak için bir ay bekledim, gaming gecesinde peş peşe zam geldi. Cm kasa aldım geçtim. Son iki haftadır lancool iii 5 bine, lancool 216 3.5 bin.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159728475
Eski fiyatlarda burada.
A olmazsa b var çok dert değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben aynen böyle düşünüyorum. talebe göre ve dediğiniz gibi fiyat yükseliyor ama abartmışlardı. bi kaç gün takılıp sistem kaydet falan yaparsanız bu alıcı diye de fiyat yükseltiyor sanırım dediğiniz gibi. şu an 6999. dün 7800 tlye kadar çıkmıştı. ben de hep kutusuz fansız seçmiştim zaten. kutulu diye fark olayı değildi yani.
zaman var kendimiz toplamak için ancak dead on arrival(DOA) dedikleri parçalar geldiğinde sorunlu vs olmasın diye incehesap gibi yerlerden mi alalım diyorum. tabi son bi bakıcaz sahibindene, kendimiz toplarsak parça parça, ikinci ele vs. önce 3-5 yerden incehesap gibi kendimiz toplayacaz, sonra hazır satılanlardan bi kaç tanesinden biraz özelleştirme ile deneyecez, sonra akakçeden en ucuzlarından tabi alınabilir güvenli yerlerden alıp bakacaz. en sonda sahibinden ve dh ikinci ellerine bakacaz. özellikle yeni güncel kasalar ikinci elde uygun fiyata denk geliyor. ekran kartı, işlemci vs sıfırından fazla fiyat isteyen var ikinci elde.
incehesap gibi yerlerde bulk ya da tray ürünler aldığımızda kutu yok tamam ama kalan ürünlerin kutuları da mı yollanmıyor bilmiyorum. arayacaz pc başına oturduğumuzda. bu salı halledeceğiz galiba artık.
herkese teşekkürler.
-
15-20 gündür deprem çantasına atmak için kart kesildikten sonra alırım diye telsiz eklemiştim. 2100 liralık alet 2500 liraya çıktı ve 3 taksit iken 2 taksite düştü. muhteşem kasım, gülümseten kasım geldi hesapta ama dolarda aynı iken üstelik telsiz mesela aselsan yerli hesapta ona zam geldi. üstüne işlemciye zam gelince ne oluyor dedim. sene sonuna enflasyon yüksek çıkmasın diye de yapılıyor sanırım bu indirimlerde millet yüklenmesin alışverişe diye. belki de ay sonuna doğru eski fiyata getirip %20-30 indirim de diyebilirler.
adamlar test edip yolluyor diye hazır sistem almak daha avantajlı geliyordu ama böyle giderse kendimiz toplayacaz sanırım.
-
Vaktiniz varsa ve aceleniz yoksa dediğiniz gibi parça parça toplayın. İnce hesabın cuma indirimlerini de takip edin, almayı düşündüğünüz parçalar denk gelebilir indirimli alırsınız. Diğer kutular geliyor, işlemci hariç tüm kutular hatta ram kutusu dahil geldi bize.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X