Şimdi Ara

*INCELEME* Hi-Level 240GB M.2 Sata PCI-E SSD HLV-M2SSD2280

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü 26 kasımda sipariş ettim 28 kasımda elime ulaştı ve 30 unda bilgisayara taktım o günden beridir kullanıyorum. bilgisayarı da ssd ile beraber aldığım için direkt windowsu ssdye yükledim ordan kullanıyorum. şu anda pcde 1tb hdd ve bu ssd var and itibari ile kalan boş alan 68 GB.

eski ram kutuları gibi bir plastik kutu içerisinde geldi M2 olduğu için montajı çok basitti fakat montaj la ilgili dikkat etmeniz gereken konu ne ssd ile nede aldığım laptop ile ssdyi laptopa sabitleyecek vida gelmedi. ssd satın alırken bu vidayı da temin etmeniz gerekiyor yoksa çok ararsınız.
    cihazı 4-5 gündür kullanıyorum ve kullanımım yoğun sayılır laptop gece uyuduğum 7-8 saat dışında neredeyse hep açık gündüz ofis işleri için gece ise oyun için kullanıyorum. cihazda geçen süre içerisinde herhangi bir problem olmadı gayet sağlıklı bir şekilde kullanıyorum yaptığım testlerin sonuçlarını aşşağıya ekliyorum isteyen olursa farklı testlerde yapabilirim.

cihazın ilanda belirtilen hızları 530-430 MB. fakat bana gelen faturada 550-530 yazıyor tam net olarak bir bilgi bulamadım.

*INCELEME* Hi-Level 240GB M.2 Sata PCI-E SSD HLV-M2SSD2280*INCELEME* Hi-Level 240GB M.2 Sata PCI-E SSD HLV-M2SSD2280

• bende az önce aldım hala kullanıyormusunuz ? memnunmusunuz ?
  • Bu hi level nasıl dir ssd konusunda pek bir bilgi yok deneyimleyen arkadaslar yazabilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.