Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
277.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende sizin gibi düşünüyorum. Güvenlik önce gelir. Zaten b ile c sınıfı arasında fark yok denecek kadar az. Kazasız belasız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,bende yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum ve uzunca bir suredir de Goodyear effgrip performance 205/55/16 icin yorumları inceliyorum.HB da 155tl ve netten Kurtköy civarında ki bi bayide de montaj balans ve kredi kartına taksitli olarak 170tl ye buldum ki sanırim gidip burada taktıracağım ama bir turlu fırsat bulamadım.aracim Renault megane 3 sportourer ve Suan üzerinde benden önceki kullanıcının taktırdıgi kumho var ve resmen bıktırdı artık ve özellikle sessiz konforlu bir lastik olsun ve çokta pahalı olmasın diye araştırınca her yol bu lastiğe çıktı:) bu arada dikkatinizi çekmek istediğim konu ! Ayni ebat ta ama farklı kanal ve etiket değerlerine sahip olması benimde dikkati mi cekti ve bayiye özellikle sordum o da dağıtım yapan firmanın bölge sorumlusu ile görüşüp tarafıma dönüş yaptı ve "bu seri lastiklerin yanaklarında şikayetlere ve yapılan testlere istinaden güçlendirme yapıldığı ve o sebeple etiket değerlerinde degisiklik oldugu,B-A etiketli olani da temin edebileceğini ancak ayni konfor ve güvenliğe + olarak yanak sağlamlığı eklendiğini " belirtti ki en cok sikayet yada tereddüt de yanakların çabuk aşınması yada balon yapması yönünde idi malumunuz ... Bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawkss -- 3 Eylül 2016; 14:23:07 >

• Lastikleri aldım,yol sesi ve uğultu tamamen kesildi,oldukça konforlu diyebilirim.bilen arkadaşlar vardır,TEM den Avcı'lar Beylikdüzü gişelere donen yol virajlı ve biraz süratle girmeye de Musait ve orada denedim.Arac gayet iyi yol tuttu ve hic kaymadı.yol tutuş konusunda detay vermek icin erken ama
    Bu fiyata daha iyisini bulmak zor.merak edenler icin. 170TL sökme takma balans nitrojen +dış yıkama:) ve karta 6 taksitli aldım. ve lastikler 2016 25.hafta. Mutlaka daha iyi lastikler vardır yol tutuş sağlamlık anlamında ancak enerjy saver icin 240TL isteniyor ki lastik başına 70TL fark vermeye değer mi tartışmak lazım. Sonuç olarak f/p ürünü. Herkese iyi ve emniyetli sürüşler...

• hawkss kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam kazasız belasız günlerde kullanın.

İlerleyen km'lerdeki tecrübelerinizi de paylaşırsanız faydalı olacaktır almayı düşünenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andios

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız günlerde kullanın.

İlerleyen km'lerdeki tecrübelerinizi de paylaşırsanız faydalı olacaktır almayı düşünenler için.

Teşekkür ederim.Elbette biraz daha km yapıp bilgileri yeniden paylaşırım ama genel itibariyle f/p ürünü.cok zorlamadan uygun fiyata konforlu yolculuk icin ideal gibi...

• bmw 320i 2001 için hangisini önerirsiniz arkadaşlar?

bayramdan sonra nasipse İstanbul-İzmir-İstanbul yapacağım, belki kısa bir Ege turu da eklenebilir, şuan kışlıklar var ve acele karar verip yazlık lastiğe geçmem lazım.

Geçen sene aldığım 1 adet 205/55/16 EGP var, hiç takmadım, bunun yanına 3 adet 2016 EGP alıp taksam mı?
  • Bende bugün fiyat aldım goodyear bayinden.

205 55 R16 91V serisi 4 lastik, 4 çelik sibop, 4 lastiğe nitrojen basma, alt takım kontrol, balans ve far ayarları dahil 780TL dediler. Yetkili bayi. Olabildiğince son hafta üretimi lastik getiriyorlar.

Fiyat bence iyi. 1.2 tsi jetta için yakın zamanda taktıracağız nasipse.
  • 2.5 yıl passatta kullandım
    sessiz, konforlu ve sağlam
    daha önce Michelin de Conti de kullandım.
    Fiyatına göre mükemmel lastik tavsiye ederim

• Lastikleri GEP yapalı 5000 km oldu, Bridgestone' dan sonra ilaç gibi geldi diyebilirim.Ses diye bişe kalmadı, ortalama yakıt tüketimi 0.3 litre azaldı. Virajlarda fizik kurallarını zorlamadığınız taktirde gayet güvenli.Tavsiye ederim.
  • andios kullanıcısına yanıt
    Ben 4 lastik sökme takma balans sibop nitrojen 680Tl ödedim ve karta 5 taksit ayni ebatlar icin... İstanbul'da iseniz yönlendirebilirim

• eaglemania kullanıcısına yanıt
    320 icin biraz yumuşak mı kalır acaba? Lastik ortalamanın üzerinde ama sürüs karakterinize gore yorumlayıp almakta fayda var

hocam çok da agresif sürmüyorum ama bu ilk aracım ve 1 yıldır sadece kışlık lastikle sürdüğüm için çok bir fikrim de yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hawkss

Ben 4 lastik sökme takma balans sibop nitrojen 680Tl ödedim ve karta 5 taksit ayni ebatlar icin... İstanbul'da iseniz yönlendirebilirim

Malesef izmirdeyim ben. 100TL fark az sayılmaz.
    Lastik ebatlarınız ve yük/hız indeksine kadar aynısını mı taktırdınız?
    Aracınıza uygun yük ve hız endeksli modeli alırsanız her marka lastik sorun olmaz.
    Yüksek hızlara çıkabilecek bir araç olduğu için varsa 94 Y modeline bakın.
    hocam normalde 4 lastik söküp takma ne kadardır? balans gerekir mi?

önlere daha geçen hafta balans yaptırdım.
    hocam aslında 160'dan fazla geçmedim, 91V'ler sanırım 240 km/h'ye kadar destekliyor.

benim aracın olduğu E46 kasa konusunda sordum ama yanıt alamadım hala, aslında orada birebir aynı aracı kullananlar var, birisi yorum yazsa yardımcı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

--------------------------------
    quote:

hocam aslında 160'dan fazla geçmedim, 91V'ler sanırım 240 km/h'ye kadar destekliyor.

benim aracın olduğu E46 kasa konusunda sordum ama yanıt alamadım hala, aslında orada birebir aynı aracı kullananlar var, birisi yorum yazsa yardımcı olacak.

4 lastik sök tak 50TL yaptırıyorum ben yaz kış değişim. Zaten yeni lastikleri taktıkları zaman direkt balans kontrolü yapıp sıfırlıyorlar. Extra bir ücreti yok.

---------------------

İllaki birinden cevap gelecektir ama sakin bir kullanıcısınız anladığım kadarı ile bu şartlarda yuvarlanma direnci düşük, ıslak zemin performansı A olan bu lastik sizi memnun eder.

Bende şöyle 220-230km lerde neler yapıyor onu merak ediyorum. Sert kullanıcıyım ben malesef.. Bulursam bu şartlarda test edeni soracak çok sorum var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: andios

quote:

--------------------------------
    quote:

4 lastik sök tak 50TL yaptırıyorum ben yaz kış değişim. Zaten yeni lastikleri taktıkları zaman direkt balans kontrolü yapıp sıfırlıyorlar. Extra bir ücreti yok.

---------------------

İllaki birinden cevap gelecektir ama sakin bir kullanıcısınız anladığım kadarı ile bu şartlarda yuvarlanma direnci düşük, ıslak zemin performansı A olan bu lastik sizi memnun eder.

Bende şöyle 220-230km lerde neler yapıyor onu merak ediyorum. Sert kullanıcıyım ben malesef.. Bulursam bu şartlarda test edeni soracak çok sorum var :)

çok teşekkür ederim

hocam 160 km/h'yi bile İstanbul'da TEM'de zor şer yapıyorum, hep dolu yol, daha 1 yıllık şöförüm o yüzden tırsıyorum çok basmaya, hele ki aldım alalı kış lastikleri var ki o hızlar (160 km/h) bile tehlikeli sanırım.

4 lastik sökme takma balans ortalama 60tl civarı yapiliyor...

Evet. 205/55/r16 91V Goodyear effgrip performans... O halde size kolayoto ya bakmanızı tavsiye ederim.hem fiyatlar uygun hemde belirlediğiniz lastikciye kargo ile geliyor ve siz sadece Oray'a gidip değişim yapıyorsunuz ve ortalama 4 lastik icin 50tl veriyorsunuz sökme takma vs

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.