Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
277.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

benim aldığım da 2019 23. hafta üretim tarihli. goodyear yetkili bayii. gittigidiyordan. lastikmix satıcı. aldığımda 4 lastik için 300 tl yakıt kampanyasına da dahil etti. şimdi bu kampanyada bitmiş galiba.

Alıntıları Göster
    Yakit kampanyasi devam ediyor ancak 16 inç ve üstü ebatlar icin var. Benimki 15 inç, kampanya yok bu ebada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Yüzde 2-3 lastik ebat farkı tolore edilebilir.
    Internette ebat kıyas programları var.

Araç yükselince viraj yol tutuşu kesin etkilenir.
    Bence uğraştığınıza değmez.
  • Acr07 A kullanıcısına yanıt
    ben son 15 yıldır michelin serisi lastik dışında bir marka kullanmadım. energy saver, tüm primacy serileri de dahil. İlk defa good year eg performance serisi lastik kullandım. açıkçası ilk gördüğümde çok esnek ve dayanıksız olacaklarını düşünüyordum. 75 bin km oldu. değişim için lastikçiye götürdüm. diş derinliği 5-5,5 civarında çıktı. Akdeniz sıcağında kullandım. yeniledim, yine aynı seriden aldım. önceki michelin ler 50-55 kmlerde veriştiriyordu. yanaklardan yama yaptığım olmuştu. egplerde 1 defa hava kaçağı dışında tamir de yaptırmadım. bundan sonra başka lastik kullanmam. ayrıca fiyatı emsallerine göre uygun. konforu ve sessizliğinden de çok memnunum. tavsiye ederim.

• alınır mı dostlar var mı güncel yorum yapacak kimse?

• goodyear egp 4 kanal (polonya) lastiklerimin 30.000 km sonrası fren mesafesi uzadı, 40binde değiştirmeyi göze aldığım için çok sorun değil ama yine de erken

• Bu lastiğin yerli üretim 3 kanallı olanıni kullanıyorum rotasyon yapacağım yön var mı bu lastikte ve rotasyon yaparken balanasa gerek var mı ?

• merhaba herkese, 2019 son haftalarinda uretilmis 23.000 km kullanilmis ön iki lastikte bu sekilde ufalanmalar olmuş. neden olabilecegini bilen var mi ? uretim hatasi mi , arac yuzunden mi? ( arac renault megane 1.3 140hp )

• AtakanDg kullanıcısına yanıt
    Düşük basınç kullanımından olabilirmi? Aslında bir çok etken var tabi ama rot ayarı olabilir basınç olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AtakanDg kullanıcısına yanıt
    Sadece ön 2 lastikte mi var, arkalar ne durumda?
    Bir de bu fotoğraftaki lastiklerin iç tarafta kalan kısımlarında da aynı yıpranma mevcut mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adk80 A kullanıcısına yanıt

Bu lastik gerçekten uzun ömürlü bende 60 bin km kullandım gayet iyi durumdaydı son hali..

Michelin,Conti felan bunlar 40 bin km sonra dağılmaya başlıyor..

• BPG2004 kullanıcısına yanıt

sadece ön iki lastigin dış kisimlarimda var, arkalar normal

• Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

Eagle sport serisinden uzak durun. Efficent grip serisinin yenisi çıktı, onu almaya çalışın.

• Calbor C kullanıcısına yanıt

Peki üstat Efficent grip serisi 2023 onu alsam olmaz mı ya da neye dikkat etmem gerekli ?

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.