Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
277.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 215 50 17 gerçekten şık bir lastik ama fiyatlara gelince çok uçuk en uygun bulduğum Goodyear Efficientgrip Performance 215/50R17 91W 459 TL. x 4 = 1836TL.
  • Aynı ebadı 5008 aracımda kullanıyorum. Dunlop fm800 modeli aldım f/p ürünü tavsiye ederim.
    Avustralyada bu lastik bestseller olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 19 Mart 2017; 14:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arse_Namyelus

slm arkadaşlar bende hb focus 2me lastik almayı düşünüyorum. ebat 205/55 R16

üç lastik arasında kaldım

michelin primacy 3 / continental contipremium contact 5 / good year efficent grip performance

etiket değerlerine falan bakınca good year gerçekten önde ama bu değerlerin kalıcılığına nasıl emin olabiliriz? 5 - 10 bin km sonra A etiket değeri C ye B etiket değeri D ye dönüşür mü acaba. Bu konuda uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Merhabalar neredeyse 2 yıl sonra aynı sorunla ben karşılaştım bu 3 lastik arasından focus 2 hb 1.6 tdci 109 a hangisini önerirsiniz
  • Islak yol tutuşu 1 saniye bile güvensizlik vermiyor. İlk defa uzun yolda aşırı yağışla beraber kullanma fırsatım oldu. Akşam vakti sileceğin yetişmediği saatlerce yağan yağmurda, virajlı ve gizli su birikintili yolda, 90-100 arası giderken bir milim bile çizgisinden çıkmadı.

Yolun o bölümünde benimle beraber gidebilen bir araç yoktu. 70-80 arasında seyrediyordu herkes ancak bu aynı zamanda tırların da hızına yakındı. Tırların da yoğun olduğu yolun bu bölümünden de bir an önce kurtulmak istiyordum. Milletten hızlı gitme mevzusu değil yani. Yolun o bölümünde bir sonraki virajda yan devrilmiş bir tır karşınıza çıkabilir. Veya birbirlerini sollarken üzerime kırdıkları oldu. 70-80' le o yolda daha uzun süre kalmak daha tehlikeliydi. Sözün özü, bazı eksileri olsa da, yağışlı yolculuklarda gözü kapalı yola çıkmanızı sağlıyor. Kızaklamaya karşı da çok dirençli. Kar lastiği gibi yağmur lastiği de olsa, bu olurdu.

• Yağmur performansı dehşet. Kuru zeminde iyi ama ıslak zeminde kat kat iyi.Antalyada kent ormanından aşağı sallanırken yukarı çıkarken yagmur altında son gaz hiç çizgisinden sapmıyor frende kaydırmıyor. Hava yagmurlu iken luks arabaları bile geride bırakıyorum.çok daha hızlı gidiyorum.yapışıyor mübarek yere.
  • kasım ayında aldığım aracımdan çıkma toplamda 100km bile yapılmamış (hemen kışlıklara geçildi) 3 adet

205 55 16 91W lastik var. isteyen pm atabilir.

satma nedenim sürekli bozuk yollarda kullanacak olmam.

yer istanbul.

• Arkadaşlar merhabalar,
    4 adet 215x55x16 (2009 Passat Variant için) ve
    4 adet 195x55x16 (2013 Renault Clio için) yazlık lastik alacağım.
    Kış lastiklerim var, yeni alacağım lastikleri İstanbul şehir içi trafiğinde kışlıklara geçene kadar kullanacağım.
    Araştırdığım kadarıyla Goodyear Efficentgrip ve Continental Conti Premium Contact5 lastiklerini düşünüyorum. Hangisini tercih etmem uygun olur, ayrıca bu lastiklerin aynı boyutları için de birçok modeli var sanki. (Efficentgrip, Efficentgrip performance, vs vs) Tam olarak tavsiye ettiğiniz marka modeli yazabilirseniz çok memnun olurum.
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • munans kullanıcısına yanıt
    4 yıldır continental premium contact 5 kullanıyorum jetta mk5 tsi aracımda.-(205/55 R16 91V)
    1. yılın ardından lastik çok sertleşti. Ayrıca 72db ile sesli bir lastik. Sesli olduğunuda bu sene goodyear ultragrip 9 lastik kullandığımdan farkı gördüğüm için söylüyorum. Kışlıklarımdan sonra yazlıklarım daha çok ses yapıyor.

4. senesinde diş derinliği hiç azalmamasına rağmen yol tutuşu bitmiş durumda ki geçen yaz da bu şekildeydi. Arabamı kullanan eşim, eşimin kardeşleri de aynı uyarıda bulundular.

Ben bir daha continental almayacağım. Size tavsiyem farklı markaları araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 6 Nisan 2017; 7:31:14 >
  • munans kullanıcısına yanıt
    Efficent grip performance alin sessizligin guzelligini anlayinca, eskiden bosuna kafami sisirmisim diyeceksiniz.
  • Efficientgrip aldım gerçekten harika sessiz. Yolda giderken her engel ninni gibi geliyor

• Geçen yazlıkları taktırdım. Bu başlıkta da görüleceği üzere 2014 baharında aldım ve 3 yıldır kullanıyorum. 25-30.000 km yaptığımı tahkin ediyorum. Değişimi yapan yerde kanallarda çatlaklar oluştuğu söylendi.
    Bir daha goodyear almayı düşünmüyorum.
    Bir de Falken ve Dunlop gibi yerli üretim modelleri deneyeceğim.
  • Ben de geçen yıldan beri kia ceed aracımda bu lastikleri kullanıyorum. Ama söylendiği kadar sessiz değil. Belki de aracın ses yalıtımının zayıf olması da etken. Ses haricinde başka bir memnuniyetsizliğim yok. Fakat bu kış ultragrip 8 kullandım, geçen haftasonu yazlıklara döndüm. ug8'ler daha sessizdi. Halbuki ug8'in etiketinde db değeri egp'den daha yüksek.
  • 4 kanallı polonya üretimi olan gizlice piyasadan çekilmiştir. İnternette ve bayilerde ısrarla 3 kanallı dandik versiyonu satılmaya çalışılmaktadır. Bir firma kendi kafasına neden sıkar akıl almıyor.

• stasi kullanıcısına yanıt
    Polonya üretimi euro üzerinden ithal maliyeti yüksek. Ama Türk malı deyince maliyet sabit, Kasım ayında 205/55r16 egp 155tl idi ama şimdi maliyet arttı diyip aynı lastiği 255 gibi satıp iyi bir kar elde edilebiliyor. Bende satıcı olsam diğer rakiplerinin fiyatının arttıgı yerde maliyet arttı diye benzer taktik yapabilirdim. Siz yemeyin gidin aynı ebatta falken var türkmalı etiket değerleri iyi ve 165tl, onu alın büyük bir kalite farkı yok.

• Alphace A kullanıcısına yanıt
    Çatlaklar oluştu demişiniz, ne tür yolda kullandınız. Çakıl vee stabilize yolda çok kullanıyorsanız 3 yıl çok iyi bir süre. Hele birde güneşte araç çok kaldıysa çok normal o çatlaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: stasi

4 kanallı polonya üretimi olan gizlice piyasadan çekilmiştir. İnternette ve bayilerde ısrarla 3 kanallı dandik versiyonu satılmaya çalışılmaktadır. Bir firma kendi kafasına neden sıkar akıl almıyor.

Birde egea oem diye bir model var değerleri de düşük

• myz1453 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz 3 kanallı olarak bahsedilen zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Dediğiniz 3 kanallı olarak bahsedilen zaten.

Ayrıca hepsiburada da bundan farklı da var biraz daha ucuz. Egea için özel üretilmiş gibi

• myz1453 kullanıcısına yanıt
    3 kanal olan egp zaten egea için özel ülkemizde üretilen lastik.

Daha uygun bir şey bakıyorsanız. Pirelli p7 hepsiburadada uygun, birde falken var. Falkende petlas fabrikasında üretiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 9 Nisan 2017; 15:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

3 kanal olan egp zaten egea için özel ülkemizde üretilen lastik.

Daha uygun bir şey bakıyorsanız. Pirelli p7 hepsiburadada uygun, birde falken var. Falkende petlas fabrikasında üretiliyor.

Continental ya da bunu alayım diyorum ama çakma lastik gibi olmuş piyasa

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.