Şimdi Ara

inception yapabilirmiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle s.a. arkadaşlar ben inception filmini izledim ve etkilendim acaba böle bişey olabirmi rüyamı kntrol edebilirmiyim ve arkadaşlarla birbirimizn rüyasına bağlanıp rüyada internet kafede counter oynayabilrimişyiz acaba???? böle abuk subuyk mallıklar falan eğlenceli olur olabilrimi sizce?

• 98 doğum tarihin mi ?
  • 98'lisin galiba doğru muyum?
  • yanılmıyorsam 98 lisin doğrumu ?

edit :http://forum.donanimhaber.com/m_45414011/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45457254 yaklaşmışız lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Marian -- 16 Şubat 2011; 17:16:34 >
  • 98'li misin?
  • Adam ilkokullu beyler.
  • doğrumu bu 98
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac de altyazılı film izlemek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rüyamızda saten bazen inception yapıyoruz.Nasılmı; Bazen hiç görmediğimiz mekanları,tanımadığımız yüzleri nasıl görüyoruz sanıyorsun..
  • Anladık 98 lisin.
  • 12,5 falan lan bu
  • 98'li detected
  • bu yaşta normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

12,5 falan lan bu

14 yaş herşeyin farkında

v1.2 Crack+Update
  •  inception yapabilirmiyiz
  • 98liyim noolmuş??
  • bundan sonra lütfen 98 limisin die soru sormayın evt
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazmemo98

bundan sonra lütfen 98 limisin die soru sormayın evt

yok bişey abim kızma biraz şaşırdık sadece
  • hocam ben aynısını yaşadım hatta rüyanın içinde rüya olabileceğini bile düşündüm rüyamda onada inanmadım (haha ha sonunda rüyamı kontrol edebiliyorum diye düşündüm ama ginede rüyaydı :s . Yani uzun lafın kısası kesinlikle FAKE , hiç bir şekilde rüyada olduğunu anlayamazsını bunu 3 kere rüyanın içinde rüya olduğunu anlasan bile (kaldı ki bu çok zor, ikincisinden sonra artık gerçek sanıyorsun, ve daha da ilginci ilk rüyanda hissetmediğin acıyı v.s. hissediyorsun) Yani kontrol olayı kesinlikle olamaz.
    Ben bununla ilgiyi konuyu ve yaşadıklarımı uzunca anlatacaktım ama %85 velet olan foruma o kadar yazıpda şapsalak yorumlar geleceği ihtimalini verip uğraşmadım ama sana diyeceğim . Öyle birşey olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazmemo98

bundan sonra lütfen 98 limisin die soru sormayın evt

98'li misin ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.